Inbouwbranders

Inbouwbranders voor vuurtafels

Ga jij een eigen vuurtafel maken? Op Designtuinhaarden.nl koop je gecertificeerde inbouwbranders van Enjoyfires, Cosi en Happy Cocooning.

De inbouwbrander van Enjoyfires heeft de mooiste vlam en is tevens het laagst geprijsd. Deze inbouwbrander verbruikt propaangas. Zoek je een inbouwbrander die kan worden aangesloten op aardgas, dan adviseren we om een Happy Cocooning-inbouwbrander te kopen. Lees hier alle vragen en antwoorden over inbouwbranders.

De inbouwbranders van Enjoyfires en Cosi worden geleverd zonder keramische stammetjes en glasset. Bij aanschaf van een inbouwbrander krijg je echter 10% korting op accessoires. Bij de inbouwbrander van Happy Cocooning krijg je wel keramische stammetjes, maar geen glasset.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Zelf een vuurtafel maken

Wil je zelf van een eettafel of salontafel een vuurtafel maken? Dan kun je nu zelf aan de slag met een Enjoy inbouwbrander.

Een vuurtafel van steigerhout

Een tuintafel kun je bijvoorbeeld maken van steigerhout. Iedere huis&tuin-klusser kan van steigerhout meubels maken. Steigerhout heeft een robuust en stoer uiterlijk en geeft je tuin direct een persoonlijke en unieke uitstraling. Daarnaast gaat steigerhout lang mee en vergt het weinig onderhoud. Steigerhout is eenvoudig te bewerken. Je kan de vuurtafel bijvoorbeeld in een trendy kleur schilderen. Door steigerhout te behandelen met een vochtregulerende beits zal u jarenlang plezier hebben van uw vuurtafel.

 

Een tip: Houdt rekening met het bedieningspaneel dat je daar altijd bij moet kunnen. Als je een dichte tafel wilt maken, maak er dan bijvoorbeeld een deurtje in.

 

Liever een kant-en-klare vuurtafel? Bekijk dan eens onze standaard modellen Enjoy vuurtafels, Happy Cocooning of Cosi-fires vuurtafels.

Wacht a.u.b.