10 items

Filters
Selectie verfijnen
Accessoires voor vuurschalen

Accessoires voor vuurschalen: grillring, grillrooster en meer!

De Enjoyfires vuurschalen kun je uitbreiden met verschillende accessoires, zoals de grillringen en grillrooster. Hiermee kun je vlees en groenten bakken, braden of grillen. Bij de omschrijving staat beschreven voor welke modellen de accessoires geschikt zijn. Als je een geschikte vuurschaal koopt, dan worden de aanbevolen accessoires als bundelproducten getoond.

 

Bij het Vuurdoek kun je de Kei bijbestellen. Dit zorgt voor een stevige basis voor het Vuurdoek zodat hij veilig blijft staan.

Lees meer

Items 1-10 of 10

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Höfats beer box bamboe plank

   29.95
  3-4 werkdagen
 2. Höfats beer box grillrooster

   29.95
  3-4 werkdagen
 3. Höfats Bowl grillrooster 57 cm

   49.95
  3-4 werkdagen
 4. Höfats Bowl plancha

   69.95
  3-4 werkdagen
 5. Höfats Bowl beschermhoes

   39.95
  3-4 werkdagen
 6. Höfats Crate grillrooster

   24.95
  3-4 werkdagen
 7. Höfats Cube grillrooster

   49.95
  3-4 werkdagen
 8. Höfats Cube plancha

   59.95
  3-4 werkdagen
 9. Höfats Triple Grillrooster 45 cm

   119.00
  3-4 werkdagen
 10. Höfats Triple Grillrooster 55 cm

   149.00
  3-4 werkdagen
items per page

Maak je vuurschaal compleet met accessoires

Maak je Enjoyfires vuurschaal compleet met bijpassende accessoires. Je vindt bij ons diverse grillringen uitgevoerd in robuust staal. Daarnaast vindt je hier ook nog bijpassende grillroosters om heerlijk te kunnen bakken, grillen en braden boven het sfeervolle vuur. Let op dat je de accessoires voor vuurschalen alleen in combinatie met een Enjoyfires vuurschaal kunt bestellen. Je kunt de grill ringen en grill roosters niet los bestellen. 

Doe mee met de tuintrend van dit jaar! 

Je ziet ze steeds vaker in menig achtertuin; een vuurschaal met bijpassende grillring en grillrooster. De vuurschaal met grillring en grillrooster vervangt steeds vaker de traditionele barbecue in de tuin. Het fijne van een vuurschaal met deze kookaccessoires is dat je kunt genieten van de sfeervolle vlammen én tegelijkertijd eten kunt bereiden voor je vrienden en familie. Je kunt op deze manier veilig eten bereiden. Daarnaast is het ook leuk voor de kleintjes om bijvoorbeeld marshmallows te roosteren boven het vuur. Ze kunnen hierbij makkelijker op een veilige afstand blijven staan, omdat het vuur lager is dan bijvoorbeeld in een tuinhaard. 

De voordelen van een vuurschaal met grillring en grillrooster

Je kunt zelf beslissen of je de grillring en het grillrooster op de vuurschaal plaatst of niet. Wil je alleen genieten van het hoge knisperende vuur zonder eten te bereiden? Dan hoef je de accessoires niet over de rand te leggen. Later in de avond besloten om toch wel eten te bereiden? Dan kun je het grillrooster en de grillring er eenvoudig op plaatsen. 

 

De warmte die vrijkomt bij het verbranden van hout in de vuurschaal is erg aangenaam. Een vuurschaal is daarom geschikt voor ieder seizoen. Zo is het gezellig op een warme zomeravond, maar kan het ook de fijne warmte bieden in de winter als je in de buurt staat met glühwein in je handen.  

Bestel je grillring of grillrooster zonder zorgen

Bestel bij jouw nieuwe Enjoyfires vuurschaal een grillring of grillrooster zonder zorgen. Wanneer je bij ons besteld, kun je jouw bestelling verzekeren middels Trusted Shops. Dit doe je met één klik op de knop na het bestellen. Heb je vragen over de grillringen, grillroosters, de Kei of de vuurschalen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord.