5 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 69.00 -  280.00
 280.00
 69.00
Sparkly Fire inbouwbranders

Sparkly Fire goedkope inbouwbranders

Ga zelf aan de slag met het maken van een vuurtafel en gebruik daarvoor een van de goedkope Sparkly Fire inbouwbranders. Sparkly Fire is een nieuw Nederlands merk dat sinds 2020 op de inbouwbrander-markt te vinden is. De inbouwbranders kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, rookvrije vlammen en scherpe prijs. Maak je Sparkly Fire set compleet met een glas ombouw!

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

De veiligheid en het verbruik van de Sparkly Fire inbouwbranders

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het maken van een vuurtafel, is veiligheid een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden. Een CE-goedgekeurde inbouwbrander is hierbij essentieel, en de Sparkly Fire vuurtafel brander is een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers. Alle goedkope Sparkly Fire inbouwbranders zijn voorzien van een CE-markering met pinnummer, wat aangeeft dat ze voldoen aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit biedt extra gemoedsrust en zekerheid dat je een product gebruikt dat veilig en betrouwbaar is.

 

De Sparkly Fire inbouwbranders hebben een vermogen van 9kW, wat zorgt voor een mooie en consistente vlam zonder de hinder van rookvorming of vonken. Dit maakt ze niet alleen veiliger, maar ook aangenamer in gebruik, vooral in gezelschappelijke situaties waar mensen rond de vuurtafel samenkomen. De afwezigheid van rook en vonken betekent ook dat deze branders ideaal zijn voor gebruik in omgevingen waar traditionele vuurbronnen vanwege rookoverlast niet toegestaan zijn. Bovendien zijn de Sparkly Fire inbouwbranders ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid. Hun constructie en ontwerp zorgen voor een optimale verbranding, wat niet alleen de warmte-output ten goede komt, maar ook het gasverbruik minimaliseert. Dit maakt de Sparkly Fire branders een goede keuze op lange termijn, aangezien ze minder gas verbruiken in vergelijking met minder efficiënte modellen.

 

Kortom, met een goedkope inbouwbrander van Sparkly Fire kies je voor een veilige, efficiënte en stijlvolle manier om je zelfgemaakte vuurtafel tot leven te brengen. Geniet van de warmte en sfeer die deze branders bieden, terwijl je verzekerd bent van een product dat voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en milieu.

Het veilig gebruiken van de goedkope inbouwbranders

Veiligheid is van het grootste belang bij het gebruik van elk type gasbrander, en de Sparkly Fire inbouwbranders, die werken op propaan gas, vormen hierop geen uitzondering. Hoewel deze inbouwbranders een betaalbare optie zijn, is het cruciaal om ze correct en veilig te gebruiken om ongelukken en gevaarlijke situaties te voorkomen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de Sparkly Fire inbouwbranders uitsluitend bedoeld zijn voor buitengebruik. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor gebruik in je tuin of onder een overkapping, maar nooit binnen gebruikt mogen worden.

 

Wanneer je de goedkope inbouwbrander onder een overkapping gebruikt, is het belangrijk dat er altijd minstens één zijde volledig open is om een goede ventilatie te waarborgen. Dit zorgt voor voldoende toevoer van frisse lucht en voert de verbrandingsgassen veilig af. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de overkapping hoog genoeg is en dat er voldoende ruimte boven de brander is om warmteophoping en potentieel brandgevaar te voorkomen. Daarnaast is het essentieel om de goedkope inbouwbrander en de gasfles regelmatig te controleren op lekkages en beschadigingen. Gebruik altijd een gasfles die geschikt is voor het type brander dat je hebt en zorg ervoor dat de verbindingen stevig en lekvrij zijn. Bewaar de gasfles altijd rechtop en op een veilige, geventileerde plaats, verwijderd van directe hittebronnen.

 

Het is ook aan te raden om kinderen en huisdieren op een veilige afstand te houden van de brander wanneer deze in gebruik is. Zorg ervoor dat de brander op een stabiele en vlakke ondergrond staat en niet gemakkelijk kan omvallen of verschuiven.

 

Ten slotte, lees altijd de gebruiksaanwijzing die bij je Sparkly Fire inbouwbrander wordt geleverd. Hierin vind je specifieke veiligheidsinstructies en aanbevelingen voor het correcte gebruik en onderhoud van de brander. Door deze richtlijnen te volgen, kun je op een veilige en verantwoorde manier genieten van de warmte en sfeer die de Sparkly Fire inbouwbranders bieden.

Maak je vuurtafel compleet met accessoires

Zorg voor een extra veilige omgeving en maak je Sparkly Fire set compleet met de bijpassende glasombouw. Wij raden een glasombouw altijd aan als de vuurtafel op een plek staat waar kinderen of huisdieren bij de vlam kunnen komen. Daarnaast zorgt een glasombouw voor een mooiere, constante vlam, omdat wind geen grip hierop kan krijgen.

 

De Sparkly Fire vuurtafel inbouwbranders worden geleverd inclusief lavastenen, RVS-deksel en 30mb regelaar met gasslang. Je kunt de Enjoyfires keramische stammetjes bij de brander bestellen om het plaatje helemaal compleet te maken.

Zelf een inbouwbrander maken?

Wil je zelf een inbouwbrander maken? Dat moet je niet doen! Alle inbouwbranders die bij ons koopt voldoen aan strenge veiligheidseisen. Zo zitten er een beveiliging op, waardoor er geen ontploffingsgevaar is. Bij een zelfgemaakte inbouwbrander kunnen de vlammen inslaan, de knelfitting kan gas gaan lekken of nog erger, de boel kan ontploffen. Wanneer je toch low-budget een vuurtafel wil maken, kies dan voor de Sparky Fire goedkope inbouwbranders.