5 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 69.00 -  280.00
 280.00
 69.00

Sparkly Fire goedkope inbouwbranders

Ga zelf aan de slag met het maken van een vuurtafel en gebruik daarvoor een van de scherp geprijsde Sparkly Fire inbouwbranders. Sparkly Fire is een nieuw Nederlands merk dat sinds 2020 op de inbouwbrander-markt te vinden is. De inbouwbranders kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, rookvrije vlammen en scherpe prijs. Maak je Sparkly Fire set compleet met een glas ombouw!

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

De veiligheid en het verbruik van de Sparkly Fire inbouwbranders

Ga je zelf aan de slag met het maken van een vuurtafel? Dan kan een CE-goedgekeurde inbouwbrander natuurlijk niet ontbreken. De Sparkly Fire vuurtafel brander is het perfecte instapmodel wanneer je voor het eerst aan de slag gaat. Alle Sparkly Fire inbouwbranders zijn namelijk voorzien van een CE-marketing inclusief pinnummer. Dit betekent dat Sparkly Fire voldoet aan alle Nederlandse eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

 

De 9kW Sparkly Fire inbouwbranders geven mooie vlammen waarbij er geen sprake is van rookvorming of vonken. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe zelfgemaakte vuurtafel.

Het veilig gebruiken van de goedkope inbouwbranders

De Sparkly Fire inbouwbranders werken op propaan gas. Om een veilige omgeving te creëeren, kun je de goedkope Sparkly Fire inbouwbranders alleen buiten gebruiken. Je kunt je zelfgemaakte vuurtafel met brander gebruiken in de tuin of onder een overkapping. Van de overkapping dient altijd één zijde tenminste open te zijn, zodat er een goede toevoer is van frisse lucht. Gebruik de Sparkly Fire inbouwbranders - of andere gasbranders - nooit binnen!

Maak je vuurtafel compleet met accessoires

Zorg voor een extra veilige omgeving en maak je Sparkly Fire set compleet met de bijpassende glasombouw. Wij raden een glasombouw altijd aan als de vuurtafel op een plek staat waar kinderen of huisdieren bij de vlam kunnen komen. Daarnaast zorgt een glasombouw voor een mooiere, constante vlam, omdat wind geen grip hierop kan krijgen.

 

De Sparkly Fire vuurtafel inbouwbranders worden geleverd inclusief lavastenen, RVS-deksel en 30mb regelaar met gasslang. Je kunt de Enjoyfires keramische stammetjes bij de brander bestellen om het plaatje helemaal compleet te maken.

Je vuurtafel aansluiten op aardgas?

Het is ook mogelijk om de Sparkly Fire inbouwbrander aan te sluiten op aardgas in plaats van een gasfles met propaangas. Gebruik hiervoor de speciale ombouwsetten. Het ombouwen van een inbouwbrander naar aardgas moet ten alle tijden gebruiken door een erkend gasinstallateur.

Zelf een inbouwbrander maken?

Wil je zelf een inbouwbrander maken? Dat moet je niet doen! Alle inbouwbranders die bij ons koopt voldoen aan strenge veiligheidseisen. Zo zitten er een beveiliging op, waardoor er geen ontploffingsgevaar is. Bij een zelfgemaakte inbouwbrander kunnen de vlammen inslaan, de knelfitting kan gas gaan lekken of nog erger, de boel kan ontploffen. Wanneer je toch low-budget een vuurtafel wil maken, kies dan voor de Sparky Fire inbouwbranders.