16 items

Filters
Selectie verfijnen
GardenMaxX

GardenMaxX: zwart stalen & cortenstaal buitenhaarden

GardenMaxX heeft een groot assortiment in tuinhaarden en houtkachels. Het Nederlandse merk maakt als sinds 1999 deze fijne terrasverwarmers. Je vindt in de collectie verschillende modellen, maten en vormen tuinhaarden. Het design van de GardenMaxX tuinhaarden zijn functioneel, eigentijds en zeer stijlvol. Met een GardenMaxX tuinhaard weet je zeker dat je een eye-catcher in de tuin hebt staan!

Lees meer

Items 1-16 of 16

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

GardenMaxX, de Nederlandse producent voor tuinhaarden

GardenMaxX produceert al sinds 1999 diverse stijlvolle en eigentijdse tuinhaarden. De GardenMaxX tuinhaarden zijn in een breed scala aan modellen en vormen te verkrijgen. Kies je voor een robuuste cortenstaal tuinhaard of is je ook gevallen op een moderne zwarte stalen tuinhaard? Je vindt het hier allemaal!

Hoge kortingen op GardenMaxX

Momenteel ontvang je op een groot deel van de GardeMaxX tuinhaard collectie kortingen. De kortingen lopen op tot €20. Wees er snel bij, want deze GardeMaxX aanbiedingen zijn tijdig.

De zwarte stalen buitenhaarden van GardenMaxX

De zwarte stalen buitenhaarden van GardenMaxX zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Van de buitenhaarden kun je vele jaren genieten, want ze zijn namelijk gemaakt van top kwaliteit grondstoffen. De GardenMaxX buitenhaarden worden allen met de hand gemaakt door ervaren lassers, polijsters en schilders. Alle GardenMaxX zwarte stalen buitenhaarden worden stuk voor stuk gecontroleerd, zodat je altijd een prachtige haard in de tuin hebt staan.

 

Het populairste model van de zwart stalen buitenhaard is de GardenMaxX Rengo. Deze GardenMaxX buitenhaard heeft een brede opening, waardoor je het speelse vlammenspel vanuit meerdere hoeken in de tuin goed kunt zien. Onder het stookgedeelte zit een handige houtopslag, zodat je weinig moeite hoeft te doen voor een gezellig vuurtje.

Een robuuste buitenhaard in je tuin: de GardenMaxX cortenstaal

De robuuste cortenstaal buitenhaarden van GardenMaxX worden op dezelfde manier gemaakt als de stalen buitenhaarden. Ook de cortenstaal buitenhaarden hebben een eigentijds en modern design. Het cortenstaal van de buitenhaarden is verder nog onbehandeld. Een GardenMaxX buitenhaard wordt dan ook nog zonder roestlaag geleverd. Wanneer de buitenhaard wordt blootgesteld aan de elementen, zal hij vanzelf deze laag gaan vormen.

Bestel de GardenMaxX haarden direct uit voorraad!

Van de GardenMaxX haarden hebben we een kleine voorraad liggen in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij de haarden snel bij jou bezorgen. Bestel je op een werkdag voor 16:00? Dan wordt de haard binnen enkele werkdagen bij je geleverd. Is de GardenMaxX haard niet op voorraad in ons magazijn? Dan vind je bij het product een andere levertijd.