5 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,599.00 -  1,799.00
 1,799.00
 1,599.00
Schanskorf haarden

Schanskorf haarden | Stel zelf je haard samen

Op zoek naar een mooie en stoere manier om je tuin gezelliger te maken? Kies dan voor een van onze schanskorf haarden! Het zijn robuuste tuinhaarden welke je eventueel kunt integreren in bijvoorbeeld de erfafscheiding. Je kunt ook een schanskorf doorkijk haard midden in de tuin zetten en aan beiden zijden genieten van het knisperende vuur. Het voordeel van onze schanskorf haarden is dat je zelf de kleur van de stenen kunt kiezen. Een kachelpijp, regenkapje en bbq-rooster worden standaard meegeleverd.

 

Wil je lekker barbecuen in de zomer met je nieuwe schanskorf haard? Je krijgt bij vrijwel alle tuinhaarden een gratis barbecuerooster. Laat de zomer maar beginnen!

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Dé eye-catcher in de tuin: schanskorf haard

Je ziet ze steeds meer bij mensen in de tuin staan én in bekende tuinprogramma's: stenen tuinhaarden, ook wel schanskorf haarden genoemd. Schanskorf haarden zijn grote, zware robuuste haarden. Een schanskorf haard bestaat uit een schanskorf (het stalen raster), de grote  schanskorf stenen, een kachelpijp en het stookgedeelte.

 

In onze collectie vind je diverse schanskorf haarden die je op verschillende manieren kunt plaatsen in de tuin. Zo kun je de schanskorf doorkijkhaarden in het midden van je tuin plaatsen, zodat je uit verschillende hoeken goed zicht hebt op het knisperende vuur. De andere schanskorfhaarden zijn mooi om te integreren in de erfafscheiding of aan de rand van de overkapping.

Stel je eigen schanskorf haard samen

Wil je een stenen schanskorf haard welke je helemaal naar je eigen wens kunt samenstellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik op een van de haarden en stel hem verder naar wens samen. Heb je specifieke maatwerk wensen? Mail ons dan je prijsaanvraag met tekening en/of duidelijk maatvoering omschrijving naar info@designtuinhaarden.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave mailen. Zijn er nog vragen die je liever via telefoon stelt? Ook dat kan, je kunt ons op werkdagen bereiken via 078 - 783 00 25

Waar ga jij de schanskorf haard in de tuin zetten?

De schanskorf haard is een unieke aanvulling op elke tuin, zowel qua design als functionaliteit. Bij ontvangst van je schanskorf haard is de eerste taak het vullen met de meegeleverde stenen. Het is van essentieel belang om vooraf goed na te denken over de perfecte locatie voor je haard. Eenmaal gevuld, wordt het verplaatsen namelijk een hele uitdaging door het gewicht van de stenen.

 

Een populaire keuze onder onze klanten is de integratie van de schanskorf haard in een bestaande of nieuw opgebouwde tuinmuur. Dit creëert een naadloze overgang en biedt een stijlvolle, moderne uitstraling. Bovendien zorgt dit ervoor dat de haard een vast onderdeel wordt van je tuinarchitectuur. Echter, de schanskorf doorkijk haard biedt ook een prachtige mogelijkheid om als vrijstaand element in de tuin te dienen. Door hem midden in de tuin te plaatsen, wordt het mogelijk om vanuit verschillende hoeken te genieten van het dansende vuur. Dit geeft niet alleen een gezellige sfeer, maar maakt ook van je haard een centraal ontmoetingspunt in de tuin.

 

Daarnaast kan de omgeving van de schanskorf haard worden aangevuld met comfortabele tuinmeubels, sfeervolle verlichting of zelfs wat groen. Dit maakt het tot een ideale plek voor lange zomeravonden, gezellige barbecues of zelfs een winterse avond met dekens en warme drankjes. Waar je de haard ook plaatst, hij zal ongetwijfeld de show stelen en zorgen voor onvergetelijke momenten in je tuin.

Gebruik je schanskorf haard ook als barbecue

Wil je met vrienden of familie in de zomer lekker barbecuen, maar in de winter alleen genieten van het knisperende vuur? Dan biedt de schanskorf haard de perfecte oplossing. We hebben diverse schanskorf haarden in ons assortiment waarbij je een barbecue rooster krijgt bijgeleverd. Bij de andere tuinhaarden kun je deze optioneel bij bestellen. Zo maak je in een handomdraai van je tuinhaard een barbecue. 

Kies zelf de kleur van de stenen uit van je schanskorf haard

Bij al onze schanskorf tuinhaarden is het mogelijk om te kiezen uit diverse steensoorten, zoals Basalt, Yellow sun, Ardenner, Bruine basalt, Grauwacke en Noors graniet. Bij iedere schanskorf tuinhaard zie je afbeeldingen van de stenen. Zo kies je altijd voor een prachtige stenen haard die perfect in je tuin past.

Bij een schanskorf tuinhaard kun je kiezen uit verschillende steensoorten, bekijk ze hier!

Maak de haard compleet met een schanskorf houtopslag of houtstapelaar

Trek de schanskorf-uitstraling verder door in je tuin met een schanskorf houtopslag of schanskorf houtstapelaar. Bij de schanskorf houtopslag wordt geleverd met Noors graniet. De schanskorf houtopslag heeft een bodem die wat van de grond afstaat. Zo ligt het hout niet op de grond en kan het goed drogen. Heb je geen plek voor een grote houtopslag? Dan kun je de kleinere houtstapelaar ook naast je schanskorf haard plaatsen. De houtstapelaar wordt ook geleverd met Noors graniet en is 140 centimeter hoog.