Zakelijk bestellen van vuurtafels, inbouwbranders en andere vuurelementen

Restaurant of hotel? Bestel je vuurtafel of inbouwbrander voor je horeca gelegenheid op designtuinhaarden.nl

Heb je een restaurant, hotel of andere zakelijke (horeca) gelegenheid? Dan kan een vuurtafel, vuurzuil of ander vuurelement een sfeer verhogend effect hebben. Wanneer je deze producten zakelijk wil bestellen, ben je bij Designtuinhaarden.nl aan het juiste adres! Hieronder leggen wij je meer uit over de voordelen van het zakelijk bestellen van vuurtafels, inbouwbranders, vuurzuilen en de andere vuurelementen die je op onze website vindt.

Alle bekende A-merken vuurtafels in één webshop

In ons assortiment vind je inmiddels meer dan 200 verschillende soorten vuurtafels van de bekende A-merken, zoals Happy Cocooning, Cosi-fires en Enjoyfires. De vuurtafels zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, zoals rustiek of industrieel. Hierdoor is er altijd wel een vuurtafel die aansluit bij je hotel of restaurant. Alle vuurtafels die je vindt op onze webshop voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE-markering. Hierdoor kunnen je gasten of je werknemers veilig gebruik maken van de vuurtafels.

Daarnaast is er bij de vuurtafels – indien deze niet standaard wordt meegeleverd – een bijpassende glazen ombouw te bestellen. Hierdoor wordt er niet alleen een veiligere omgeving gecreëerd, maar blijft de vlam van de vuurtafel ook langer mooi. Maak de vuurtafel daarnaast helemaal af met keramische stammetjes!

Alle vuurtafels werken op propaangas. Wij raden een 5kg Benegas gasfles aan.

Bekijk alle A-merk vuurtafels voor (horeca) bedrijven

Een vuurtafel die opgaat in de omgeving? Kies voor een inbouwbrander!

Vind je geen vuurtafel die aansluit bij het interieur of exterieur van je zaak? Bestel dan een inbouwbrander zakelijk. Met een inbouwbrander kun je relatief eenvoudig zelf een vuurtafel maken. Zo kun je zelf een compleet nieuwe tafel bouwen, maar je kunt ook in een bestaande tafel een uitsparing maken waarin je een inbouwbrander laat zakken. Houd hierbij wel rekening met het plaatsen van de 5kg gasfles (plaats deze onder de tafel of in een apart bijzettafeltje).

Plaats je de zelf gemaakte vuurtafel binnen of buiten? Wanneer je kiest voor een inbouwbrander op gas, dient er tenminste één zijde open te zijn in de ruimte voor de toevoer van verse zuurstof. Wij raden de gas inbouwbranders aan wanneer je de vuurtafel buiten plaatst. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inbouwbrander op bio-ethanol. Ook hierbij moet een goede luchtstroom zijn met de toevoer van verse lucht, maar deze inbouwbranders kunnen zonder problemen binnen gebruikt worden. Lees voor het gebruik van beide producten aandachtig de handleiding.

De inbouwbranders voldoen net zoals de vuurtafels aan de Nederlandse veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE-markering. Tevens kun je bij de inbouwbrander een bijpassende glazen ombouw en keramische stammetjes bestellen.

Bekijk alle inbouwbranders om zelf een vuurtafel te maken

Ontvang een korting op je zakelijke bestelling bij Designtuinhaarden.nl

Bestel je van een vuurtafel, inbouwbrander of vuurzuil 4 stuks of meer? Dan kun je op je zakelijke bestelling een korting krijgen. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Populairste producten van dit moment voor zakelijk gebruik

Bekijk hieronder de populairste producten voor restaurants, hotels en andere horeca gelegenheden van dit moment!