Tuinhaard zwart

Tuinhaard zwart online

Hieronder vind je al onze zwarte tuinhaarden. Deze zwarte tuinhaarden zijn gespoten met een hittebestendige coating of zijn van gietijzer. Deze haarden zullen ook wat verkleuren door de hitte van het vuur. Sommige zwarte tuinhaarden beschikken over een handige houtopslag waardoor je eenvoudig het vuur kunt laten branden.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Zwarte tuinhaarden

In ons assortiment zwarte tuinhaarden vind je tuinhaarden in diverse vormen: ronde zwarte tuinhaarden, hoekige tuinhaarden, tuinhaarden met een ingebouwde houtopslag en stookgedeelte, zwarte tuinhaarden met een lange schoorsteen voor de afvoer van rook en zwarte tuinhaarden die ook geschikt zijn als barbecue of grill.

Designtuinhaarden.nl

Je vindt hier verschillende modellen zwarte tuinhaarden van Enjoyfires. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm. staal. Veel modellen zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. De zwarte tuinhaarden van SenS-line zijn ook gemaakt van 1,6 mm. staal en zijn er in verschillende vormen, zoals een vierkante tuinhaard, een haard in de vorm van een huisje, een driehoekige tuinhaard of een zandloper vormige tuinhaard bijvoorbeeld die tegelijkertijd fungeert als barbecue.

Wacht a.u.b.