17 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 24.00 -  499.00
 499.00
 24.00
Enjoyfires inbouwbranders

Enjoyfires inbouwbranders | Luxe gasbranders voor buiten

Enjoyfires heeft een groot assortiment in inbouwbranders. Of je nu kiest voor bio-ethanol of propaan-gasbranders voor buiten, in de Enjoyfires collectie vind je het allemaal! De gasbranders voor buiten van Enjoyfires geven de mooiste rookvrije vlammen zonder vonken. Wil je een vuurtafel voor binnen maken? Kies dan voor een van de Enjoyfires inbouwbranders op bio-ethanol.

Lees meer

Items 1-17 of 17

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Maak een vuurtafel met een Enjoyfires inbouwbrander

Of je nu een grote of kleine vuurtafel zelf wil maken, met de inbouwbranders van Enjoyfires ben je direct op de goede weg. De gasbranders voor buiten of bio-ethanol branders voor binnen zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor er voor iedere vuurtafel een geschikte brander is.

 

Je kunt jouw vuurtafel helemaal compleet maken met diverse Enjoyfires accessoires, zoals keramische stammetjes en een bijpassende glasombouw. Alle inbouwbranders zijn uitgerust met gratis lavastenen, een RVS deksel en een 30mb drukregelaar met gasslang.

Een Enjoyfires inbouwbrander op gas of bio-ethanol?

Je vindt in de collectie van Enjoyfires twee soorten inbouwbranders: gasbranders en bio-ethanol branders. Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee soorten branders en wanneer kies je voor welke inbouwbrander?

 

De Enjoyfires inbouwbranders (gasbranders voor buiten) zijn het populairste in de collectie. Op deze gasbranders kun je eenvoudig een 5kg Benegas light gasfles aansluiten. Met een Enjoyfires inbouwbrander op gas kun je ook voor een korte tijd genieten van het vlammenspel, zoals voor een kwartiertje. De gasbranders zijn alleen buiten te gebruiken of onder een overkapping. Met een gasbrander maak je een vuurtafel voor buiten.

 

De Enjoyfires bio-ethanol branders zijn geschikt om in huis te gebruiken. Doordat bio-ethanol een schone, veilige brandstof is, hoef je hiervoor geen grote aanpassingen te doen in je huis. Het is niet nodig om een rookafvoer aan te leggen, waardoor bio-ethanol een goede oplossing is voor nieuwbouwhuizen. Het enige wat je moet doen is een raam open zetten zodat er een toevoer is van frisse lucht. Met een bio-ethanol brander maak je een vuurtafel voor binnen.

Gebruik alleen maar een gecertificeerde inbouwbrander

Alle gasbranders en bio-ethanol branders van Designtuinhaarden.nl zijn voorzien van een CE-markering inclusief pinnummer. Dit betekent dat de door jouw gekozen brander voldoet aan alle Nederlandse veiligheidseisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van het knisperende vuurtje en je zelfgemaakte vuurtafel. Ga nooit aan de slag met het zelf maken van een inbouwbrander, dit is levensgevaarlijk.

Liever je propaan gasbrander aansluiten op aardgas?

Wil je graag je Enjoyfires inbouwbrander aansluiten op aardgas in plaats van een propaangasfles? Dat kan! Hiervoor verkopen we diverse ombouwsetten voor aardgas. Echter, laat dit altijd doen door een erkend gasinstallateur. Ga hier niet zelf mee aan de slag!

Overdag een gekoeld drankje, 's avonds knus tafelvuur

Op een warme zomerdag hoeft de Enjoyfires inbouwbrander niet aan. Wel is het fijn om een koel drankje bij de hand te hebben. Haal je vierkante of rechthoekige Enjoyfires inbouwbrander uit je vuurtafel en vervang deze door de Enjoyfires wijnkoeler. Vul de Enjoyfires wijnkoeler met water en ijs, zodat je hierin een fles frisdrank, water of een alcoholische versnapering kunt plaatsen. Wanneer de zon langzaam ondergaat, kun je de wijnkoeler er weer uithalen en de Enjoyfires gasbrander terugplaatsen.

Bekijk de zelfgemaakte vuurtafels van anderen!

Veel klanten gingen je al voor! Bekijk onze klantfoto’s en zie wat voor vuurtafels zij zelf hebben gemaakt. Zo zijn er Enjoyfires inbouwbranders geplaatst in bestaande tuintafels, maar ook zijn er complete vuurtafels helemaal zelf gemaakt welke perfect passen bij het tuinmeubilair. Door het zelf maken van een vuurtafel heb je veel ontwerpvrijheid.