17 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 24.00 -  499.00
 499.00
 24.00
Enjoyfires inbouwbranders

Enjoyfires inbouwbranders | Luxe gasbranders voor buiten

Enjoyfires heeft een groot assortiment in inbouwbranders. Of je nu kiest voor bio-ethanol of propaan gasbranders voor buiten, in de Enjoyfires collectie vind je het allemaal! De gasbranders voor buiten van Enjoyfires geven de mooiste rookvrije vlammen zonder vonken. Wil je een vuurtafel voor binnen maken? Kies dan voor een van de Enjoyfires inbouwbranders op bio-ethanol.

Lees meer

Items 1-17 of 17

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Maak een vuurtafel met een Enjoyfires inbouwbrander

Of je nu een grote of kleine vuurtafel zelf wil maken, met de inbouwbranders van Enjoyfires ben je direct op de goede weg. De gasbranders voor buiten of bio-ethanol branders voor binnen zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor er voor iedere vuurtafel een geschikte brander is.

 

Je kunt jouw vuurtafel helemaal compleet maken met diverse Enjoyfires accessoires, zoals keramische stammetjes en een bijpassende glasombouw. Alle inbouwbranders zijn uitgerust met gratis lavastenen, een RVS deksel en een 30mb drukregelaar met gasslang.

Een Enjoyfires inbouwbrander op gas of bio-ethanol?

Je vindt in de collectie van Enjoyfires twee soorten inbouwbranders: gasbranders en bio-ethanol branders. Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee soorten branders en wanneer kies je voor welke inbouwbrander?

 

  • De Enjoyfires inbouwbranders (gasbranders voor buiten) zijn het populairste in de collectie. Op deze gasbranders kun je eenvoudig een 5kg Benegas light gasfles aansluiten. Met een Enjoyfires inbouwbrander op gas kun je ook voor een korte tijd genieten van het vlammenspel, zoals voor een kwartiertje. De gasbranders zijn alleen buiten te gebruiken of onder een overkapping. Met een gasbrander maak je een vuurtafel voor buiten.
  • De Enjoyfires bio-ethanol branders zijn geschikt om in huis te gebruiken. Doordat bio-ethanol een schone, veilige brandstof is, hoef je hiervoor geen grote aanpassingen te doen in je huis. Het is niet nodig om een rookafvoer aan te leggen, waardoor bio-ethanol een goede oplossing is voor nieuwbouwhuizen. Het enige wat je moet doen is een raam open zetten zodat er een toevoer is van frisse lucht. Met een bio-ethanol brander maak je een vuurtafel voor binnen.

Gebruik alleen maar een gecertificeerde inbouwbrander

Alle gasbranders en bio-ethanol branders van Designtuinhaarden.nl zijn voorzien van een CE-markering inclusief pinnummer. Dit betekent dat de door jouw gekozen brander voldoet aan alle Nederlandse veiligheidseisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van het knisperende vuurtje en je zelfgemaakte vuurtafel. Ga nooit aan de slag met het zelf maken van een inbouwbrander, dit is levensgevaarlijk.

Liever je propaan gasbrander buiten aansluiten op aardgas?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor de overstap van propaangas naar aardgas, vooral vanwege de praktische en soms ook economische voordelen. Als je overweegt je Enjoyfires inbouwbrander te verbinden met een aardgasaansluiting, ben je niet de enige. Bij deze overgang is het van essentieel belang om veiligheid voorop te stellen. Daarom bieden wij diverse ombouwsetten voor aardgas aan, speciaal ontworpen voor een soepele en veilige overgang van je gasbrander.

 

Een belangrijke overweging bij de omschakeling naar aardgas is dat aardgas onder een andere druk staat dan propaangas en een andere calorische waarde heeft. Dit betekent dat de gasbrander aangepast moet worden om optimaal te functioneren. De ombouwsets die wij aanbieden, zijn precies hiervoor ontworpen.

 

Hoewel het misschien verleidelijk is om zelf de gasbrander buiten om te bouwen, raden we dit ten zeerste af. Het werken met gas vereist specifieke kennis en ervaring. Het is van cruciaal belang dat de ombouw correct wordt uitgevoerd om gevaarlijke situaties en mogelijke gaslekken te voorkomen. Daarom is het inschakelen van een erkend gasinstallateur niet alleen een aanbeveling, maar een absolute noodzaak. Deze professionals hebben de nodige training en certificeringen ondergaan om ervoor te zorgen dat de klus veilig en effectief wordt geklaard. Dus, als je denkt aan omschakelen, denk dan aan veiligheid en schakel een expert in!

Overdag een gekoeld drankje, 's avonds knus tafelvuur

Zonovergoten zomerdagen vragen om verkoeling, en wat is er beter dan een heerlijk koud drankje terwijl je geniet van de buitenlucht? Met de Enjoyfires inbouwbrander hoef je niet verder te zoeken voor deze luxe. Als de zon hoog aan de hemel staat en je verlangt naar verfrissing, transformeer je vuurtafel dan in een handomdraai tot een stijlvolle wijnkoeler. Simpelweg door de vierkante of rechthoekige Enjoyfires inbouwbrander te vervangen door de Enjoyfires wijnkoeler. Deze is ontworpen om je drankjes koel te houden en dient als een perfecte aanvulling op je buitenmeubilair.

 

Vul de wijnkoeler met water en voeg er een ruime hoeveelheid ijs aan toe. Deze koele oase is niet alleen perfect voor het bewaren van een fles frisdrank of water, maar ook voor het koel houden van je favoriete wijn of bubbels. Zo heb je altijd een gekoeld drankje binnen handbereik, klaar om te worden ingeschonken en genoten in goed gezelschap.

 

Maar als de zon langzaam plaatsmaakt voor de sterren en de lucht koeler wordt, verandert ook de sfeer. Dan is het tijd om de wijnkoeler opzij te zetten en de warmte en het gezellige licht van de Enjoyfires gasbrander weer te verwelkomen. In slechts enkele momenten transformeer je je tafel terug naar een knus tafelvuur, perfect om samen te komen, verhalen te delen en te genieten van de rustige zomeravonden. Met Enjoyfires ben je altijd voorbereid op elk moment van de dag!

Bekijk de zelfgemaakte vuurtafels van anderen!

Veel klanten gingen je al voor! Bekijk onze klantfoto’s en zie wat voor vuurtafels zij zelf hebben gemaakt. Zo zijn er Enjoyfires inbouwbranders geplaatst in bestaande tuintafels, maar ook zijn er complete vuurtafels helemaal zelf gemaakt welke perfect passen bij het tuinmeubilair. Door het zelf maken van een vuurtafel heb je veel ontwerpvrijheid.