Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 160)

Houtopslag corten 80x35x50 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi product aan een billijke prijs
Alles netjes geleverd volgens afspraak.
Degelijk product dat op alle vlakken voldoet aan de verwachtingen.

Review door: Ronny / Datum: 21-06-19

Enjoyfires vuurtafel Fuego Twist 120 x 80 x 55 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie vuurtafel
Mooie vuurtafel, mooi hout en betonnenblad vlekt niet (geen kringen van bv drankjes). Zijn er heel blij mee.

Review door: Paula / Datum: 19-06-19

Happy Cocooning Gasdrukregelaar

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
gasdrukregelaar
gasdrukregelaar besteld en snel geleverd.

Review door: thomas / Datum: 17-06-19

Cosidome high

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Een blikvanger
Product keurig op tijd geleverd zoals afgesproken en volgens telefonische afspraak keurig op tijd op 1 juni geleverd ivm ons 25 jarig jubileum feest ook onze gasten vonden het een mooi product en vroegen natuurlijk waar die vandaan komt en door wie die geleverd wordt het product staat echt mooi in de tuin wij hadden een lounge tuin gemaakt en tot 01.30 uur van genoten we zijn net terug van onze huwelijksreis en we gaan hem weer spoedig gebruiken kortom top product wat niet mag ontbreken in een mooie tuin

Review door: Wim Vinke / Datum: 14-06-19

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Ik ben tevreden
Goed product
Snelle verzending

Review door: Wijnstra S / Datum: 07-06-19

Happy Cocooning glazen ombouw voor vuurtafel vierkant of rechthoek 56 x 56 x 26 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Voor herhaling om hier weer te bestellen. Alles goed behandeld en een mooi, luxe, product.
Zeer goed verpakt, bezorgd en een prachtig , stevig, product.

Review door: Astrid Lahnemann / Datum: 05-06-19

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zeer tevreden
We hebben de haard ingebouwd en zijn zeer tevreden met het resultaat. Zeer eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Een aanrader!

Review door: Mark / Datum: 28-05-19

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Brand mooi.
Had de brander snel thuis en je kan hem zo in het gat van de tafel leggen. Erg makkelijk en super gezellig 's avonds.

Review door: Ferry / Datum: 08-05-19

Happy Cocooning glazen ombouw inbouwbrander vierkant 40x40x17 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Sfeervol!
We hadden al een mooie bak voor een gezellig vuurtje temidden van de loungeset, maar nu we de glazen Happy Cocooning ombouw er op gezet hebben, is het echt helemaal af. Het geeft een luxe uitstraling en ziet er heel sfeervol uit.

De bestelling ging vlot, maar door een kleine miscommunicatie in de website en email duurde de bezorging wat langer. Daarover werd wel heel netjes gecorrespondeerd en binnen enkele dagen kwam het pakket alsnog binnen.

Aanrader!

Review door: Lars / Datum: 03-10-18

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige inbouwbrander gekocht.
Prachtige inbouwbrander , mooi product . Werkt echt zeer makkelijk en zo in te zagen in de tafel.
Makkelijk aan te steken en te regelen.
Duidelijke website en zeer snel geleverd en goed verpakt en beschermd.
Mooie nette prijzen hier , TOP !!!

Review door: Lokhorst / Datum: 01-10-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 160)

Wacht a.u.b.