Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 307)

Pagina

Enjoyfires vuurschaal complete BBQ set Ø70 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Werkelijk fantastisch
De schaal is een echte eyecatcher en brand super mooi! De ring wordt goed heet en de groente en het vlees die eraf komt zijn heerlijk. We maken de ring schoon als we hem weer aansteken- en hij is goed heet- met een plamuurmes en daarna een doek met olijfolie. Werkt super! Zeer tevreden over dit product.

Review door: Liv / Datum: 14-07-2021

Enjoyfires Glas ombouw 50x50x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Degelijk, zeer tevreden
De glasombouw wordt zeer goed verpakt verstuurd, gemaakt van degelijke dik glas en hoekjes, zeker aanrader voor vuurtafel als veiligheid dat er niets in terecht komt, zeker als der dichtbij gezeten wordt. Helaas had onze zending vertraging waar we zelf achter moesten komen (maand) en was de verzending niet in overleg, en moest ik voor de dag erna vrij vragen( ging om complete tafel en ombouw van 150kg die met een vrachtwagen zou komen en ik die niet “bij de buren” af wilde laten geven uiteraard. Verder wel top producten!

Review door: Bram / Datum: 26-06-2021

Enjoyfires Glas ombouw 65x35x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Vuurhaard
Top service

Review door: Vandijck tom / Datum: 20-06-2021

Sparkly Fire glas ombouw 45x45cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Snel en goed verpakt geleverd
Snel en goed verpakt geleverd

Review door: Rino / Datum: 08-06-2021

Beschermhoes Cosiscoop Pillar

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Fijne hoes
Een mooie, stevige en fijne beschermhoes. Ook de levering was heel snel.

Review door: Mcm / Datum: 03-06-2021

Enjoyfires RVS bio ethanol brander 46x19x10cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Degelijke haard
Mooie haard, brand mooi, hoge vlammen, doet niet onder voor een openhaard

Review door: Richard / Datum: 29-05-2021

Sparkly Fire inbouwbrander 40x40 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie buitenhaard
De tafelhaard is zeer compleet geleverd en kan na installatie zo op een gasfles worden aangesloten. De tafelbrander heb ik ingebouwd in onze buitentafel en is heel sfeervol en gezellig. Ideaal om gezellig buiten te zitten in deze omstandigheden.

Review door: Klaas van Dijk / Datum: 10-05-2021

Happy Cocooning Rechthoek Zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Beste aankoop ooit!
Super lekker om savonds met vrienden (soms tot diep In de nacht) bij een heerlijk warm vuurtje te zitten. Geen rook of stank, en een strak design wat in eiedere tuin past. Een giga aanrader!

Review door: Steven / Datum: 25-04-2021

Enjoyfires Glas ombouw 40x40x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Onmisbaar
Om je vlam mooi en veilig te houden in de buitenlucht is deze ombouw onmisbaar

Review door: Walter / Datum: 12-04-2021

Cosi cover glasombouw 50x50x2 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
mooie stevige aanvulling voor vuurtafel
Stevig materiaal. Mooie aanvulling bij vuurtafel. had dit zelf gemaakt met betonplex om geen plassen te hebben bij regen boven glasombouw en gebruik beschermhoes. Met deze plaat kan men het ook gebruiken als bijkomende plaats voor boven glasombouw als vuur niet brand.

Review door: Rudi C / Datum: 09-04-2021

Reviews 1 tot 10 (totaal 307)

Pagina