Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 166)

Enjoyfires beschermhoes voor vuurtafel 120x80x55 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Perfecte pasvorm en goede kwaliteit
Deze hoes voor onze Enjoyfires Amiance vuurtafel past perfect over de tafel heen, sluit goed aan op de grond en op de tafel. De hoes is van een zeer stevige waterdichte stof gemaakt. Aanrader om je tafel mooi te houden.

Review door: Stephan / Datum: 16-01-20

Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-teak 90x90x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prima vuurtafel, veel plezier ervan
Vuurtafel werkt prima, geeft veel warmte. Zeer tevreden.
Heb wel enkele langere schroeven moeten kopen voor de montage van het blad (M6x55)
Klantenservice: --Die schroeven horen er normaal wel bijgeleverd te worden maar dit is denk ik vergeten, sorry voor het ongemak--

Review door: Habex / Datum: 03-01-20

Enjoyfires vuurschaal Edge 80x80 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Blij met aankoop
Mooie design. Redelijk groot. Ziet er stevig uit. Mooi metaal.

Review door: Collaer / Datum: 18-12-19

Enjoyfires Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
tevreden
Correct geleverd product voldoet aan onze verwachting

Review door: J.A.Bax / Datum: 05-12-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek zwart-grijs 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Gezellig en lekker warm
Degelijk en mooi product. De haard in de tafel is niet alleen heel gezellig, maar geeft ook veel warmte. Heel leuk om 's-avonds nog even een drankje te doen, terwijl de temperatuur buiten afkoelt, kan je toch nog lekker buiten zitten.

Review door: Marco / Datum: 21-10-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek wit-teak 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige tafel
Snel geleverd en staat zo mooi op ons terras. Wow!

Review door: Peter / Datum: 23-08-19

Cosicube vuurtafel 95

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
prima!
Mooie vuurtafel en vlotte afhandeling met Designtuinhaarden.nl

Review door: Marc Beek / Datum: 10-08-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek zwart-teak 120x80x35 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Fantastisch!
Een fantastisch mooie tafel, dat is de superkorte samenvatting. Het was even schrikken toen hij binnen kwam, want wij hadden geen rekening gehouden met een bouwpakket, maar het is zeer waarschijnlijk dat wij dat in de beschrijving over het hoofd hebben gelezen. Het bleek overigens kinderlijk eenvoudig (ook al hadden de schroeven best iets langer mogen zijn) om hem in elkaar te zetten. Nu is het alleen nog maar genieten, laat die frissere zomeravonden maar komen!

Review door: Daniëlle / Datum: 05-08-19

Houtopslag corten 80x35x50 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi product aan een billijke prijs
Alles netjes geleverd volgens afspraak.
Degelijk product dat op alle vlakken voldoet aan de verwachtingen.

Review door: Ronny / Datum: 21-06-19

Enjoyfires vuurtafel Fuego Twist 120x80x55 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie vuurtafel
Mooie vuurtafel, mooi hout en betonnenblad vlekt niet (geen kringen van bv drankjes). Zijn er heel blij mee.

Review door: Paula / Datum: 19-06-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 166)

Wacht a.u.b.