Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 170)

Enjoyfires Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
goede en mooie sammetjes
Heb onlangs mijn brander wezen brengen omdat hij niet goed wilde branden.
Ben er op geattendeerd dat ik zelfs nog garantie had. Ben dezelfde middag nog gebeld dat hij was gerepareerd.
Wat een goede service is dat.Ik beveel Green-Lab zeker aan.

Review door: Johan Rijken / Datum: 09-03-20

Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Inbouwbrander
Geweldige sfeervolle brander en makkelijk in te bouwen!

Review door: Bob van Loo / Datum: 20-02-20

Cosi inbouwbrander straight 60x22x16,5 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Alles in 1 keer geleverd!
Alles netjes geleverd,

Review door: M / Datum: 17-02-20

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Top produkt
Toestel is mooi afgewerkt en werkt prima.
Levering was zeer snel.
Zodra het toestel volledig is ingebouwd post ik enkele foto's van het resultaat.

Review door: Johan Comhaire / Datum: 12-02-20

Enjoyfires beschermhoes voor vuurtafel 120x80x55 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Perfecte pasvorm en goede kwaliteit
Deze hoes voor onze Enjoyfires Amiance vuurtafel past perfect over de tafel heen, sluit goed aan op de grond en op de tafel. De hoes is van een zeer stevige waterdichte stof gemaakt. Aanrader om je tafel mooi te houden.

Review door: Stephan / Datum: 16-01-20

Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-teak 90x90x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Prima vuurtafel, veel plezier ervan
Vuurtafel werkt prima, geeft veel warmte. Zeer tevreden.
Heb wel enkele langere schroeven moeten kopen voor de montage van het blad (M6x55)
Klantenservice: --Die schroeven horen er normaal wel bijgeleverd te worden maar dit is denk ik vergeten, sorry voor het ongemak--

Review door: Habex / Datum: 03-01-20

Enjoyfires vuurschaal Edge 80x80 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Blij met aankoop
Mooie design. Redelijk groot. Ziet er stevig uit. Mooi metaal.

Review door: Collaer / Datum: 18-12-19

Enjoyfires Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
tevreden
Correct geleverd product voldoet aan onze verwachting

Review door: J.A.Bax / Datum: 05-12-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek zwart-grijs 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Gezellig en lekker warm
Degelijk en mooi product. De haard in de tafel is niet alleen heel gezellig, maar geeft ook veel warmte. Heel leuk om 's-avonds nog even een drankje te doen, terwijl de temperatuur buiten afkoelt, kan je toch nog lekker buiten zitten.

Review door: Marco / Datum: 21-10-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek wit-teak 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Prachtige tafel
Snel geleverd en staat zo mooi op ons terras. Wow!

Review door: Peter / Datum: 23-08-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 170)

Wacht a.u.b.