Klantbeoordelingen

500+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 163)

Enjoyfires Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
tevreden
Correct geleverd product voldoet aan onze verwachting

Review door: J.A.Bax / Datum: 05-12-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek zwart-grijs 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Gezellig en lekker warm
Degelijk en mooi product. De haard in de tafel is niet alleen heel gezellig, maar geeft ook veel warmte. Heel leuk om 's-avonds nog even een drankje te doen, terwijl de temperatuur buiten afkoelt, kan je toch nog lekker buiten zitten.

Review door: Marco / Datum: 21-10-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek wit-teak 120x80x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige tafel
Snel geleverd en staat zo mooi op ons terras. Wow!

Review door: Peter / Datum: 23-08-19

Cosicube vuurtafel 95

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
prima!
Mooie vuurtafel en vlotte afhandeling met Designtuinhaarden.nl

Review door: Marc Beek / Datum: 10-08-19

Enjoyfires vuurtafel Ambiance rechthoek zwart-teak 120x80x35 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Fantastisch!
Een fantastisch mooie tafel, dat is de superkorte samenvatting. Het was even schrikken toen hij binnen kwam, want wij hadden geen rekening gehouden met een bouwpakket, maar het is zeer waarschijnlijk dat wij dat in de beschrijving over het hoofd hebben gelezen. Het bleek overigens kinderlijk eenvoudig (ook al hadden de schroeven best iets langer mogen zijn) om hem in elkaar te zetten. Nu is het alleen nog maar genieten, laat die frissere zomeravonden maar komen!

Review door: Daniëlle / Datum: 05-08-19

Houtopslag corten 80x35x50 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi product aan een billijke prijs
Alles netjes geleverd volgens afspraak.
Degelijk product dat op alle vlakken voldoet aan de verwachtingen.

Review door: Ronny / Datum: 21-06-19

Enjoyfires vuurtafel Fuego Twist 120x80x55 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie vuurtafel
Mooie vuurtafel, mooi hout en betonnenblad vlekt niet (geen kringen van bv drankjes). Zijn er heel blij mee.

Review door: Paula / Datum: 19-06-19

Happy Cocooning Gasdrukregelaar

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
gasdrukregelaar
gasdrukregelaar besteld en snel geleverd.

Review door: thomas / Datum: 17-06-19

Cosidome high

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Een blikvanger
Product keurig op tijd geleverd zoals afgesproken en volgens telefonische afspraak keurig op tijd op 1 juni geleverd ivm ons 25 jarig jubileum feest ook onze gasten vonden het een mooi product en vroegen natuurlijk waar die vandaan komt en door wie die geleverd wordt het product staat echt mooi in de tuin wij hadden een lounge tuin gemaakt en tot 01.30 uur van genoten we zijn net terug van onze huwelijksreis en we gaan hem weer spoedig gebruiken kortom top product wat niet mag ontbreken in een mooie tuin

Review door: Wim Vinke / Datum: 14-06-19

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Ik ben tevreden
Goed product
Snelle verzending

Review door: Wijnstra S / Datum: 07-06-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 163)

Wacht a.u.b.