Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 300)

Pagina

Sparkly Fire inbouwbrander 40x40 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie buitenhaard
De tafelhaard is zeer compleet geleverd en kan na installatie zo op een gasfles worden aangesloten. De tafelbrander heb ik ingebouwd in onze buitentafel en is heel sfeervol en gezellig. Ideaal om gezellig buiten te zitten in deze omstandigheden.

Review door: Klaas van Dijk / Datum: 10-05-2021

Happy Cocooning Rechthoek Zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Beste aankoop ooit!
Super lekker om savonds met vrienden (soms tot diep In de nacht) bij een heerlijk warm vuurtje te zitten. Geen rook of stank, en een strak design wat in eiedere tuin past. Een giga aanrader!

Review door: Steven / Datum: 25-04-2021

Enjoyfires Glas ombouw 40x40x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Onmisbaar
Om je vlam mooi en veilig te houden in de buitenlucht is deze ombouw onmisbaar

Review door: Walter / Datum: 12-04-2021

Cosi cover glasombouw 50x50x2 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
mooie stevige aanvulling voor vuurtafel
Stevig materiaal. Mooie aanvulling bij vuurtafel. had dit zelf gemaakt met betonplex om geen plassen te hebben bij regen boven glasombouw en gebruik beschermhoes. Met deze plaat kan men het ook gebruiken als bijkomende plaats voor boven glasombouw als vuur niet brand.

Review door: Rudi C / Datum: 09-04-2021

Enjoyfires Glas ombouw 50x50x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
glas ombouw
Top

Review door: Leny Vrolijk Homs / Datum: 02-04-2021

Beschermhoes Cosicube 70

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Cose afdekhoes bevalt goed..
We hebben de Cosi cube afdekhoes gekocht. Hij bevalt prima. Kwam mooi verpakt binnen. Past perfect. Stevige kwaliteit.

Enige minpuntje is dat er geen manier is om hem makkelijk vast te maken aan de haard zelf.
Iets van haakjes of touwtjes om onder de haard vast te maken zou fijn zijn!

Verder een aanrader!

Review door: Marjolijn / Datum: 22-03-2021

Enjoyfires Keramische stammetjes - klein

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Heel snel geleverd, fijn
, een zelfgemaakte vuurtafel daar horen de stammetjes bij!

Review door: Erna Riedijk / Datum: 20-03-2021

Enjoyfires vuurtafel Fuego Block 80x80x55 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
houten vuurtafel
Super mooi en tevreden, vriendelijke service. Zal nog gebruik maken van de site vanuit België.

Review door: Bernadette Vindevogel / Datum: 18-03-2021

Enjoyfires Keramische stammetjes - klein

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
vlotte levering en mooi product
top

Review door: ellyramakers@hotmail.com / Datum: 22-01-2021

Enjoyfires beschermhoes voor vuurtafel Ambiance rechthoek

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Onmisbaar accesoire
Super handig, op 1-2-3 gemonteerd en met een rits afsluiting aan de zijkant op het nog vlotter te laten lopen

Review door: Geert Troch / Datum: 20-01-2021

Reviews 1 tot 10 (totaal 300)

Pagina