keurmerk

De winkelwagen is leeg.

Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 142)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
per pagina

Enjoyfires Keramische stammetjes

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Topper echt waar
een top product, genieten van luxe in je achtertuin

Review door: Karin / Datum: 20 mei 2018

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Top product
wat een top spul, heerlijk genieten van luxe in je achter tuin

Review door: Karin / Datum: 20 mei 2018

Happy Cocooning zijtafel voor vuurtafel bowl of cone

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zijtafeltjes voor happy cocooning
Op maandag besteld, zijn we dinsdag gebeld om te bevestigen of we voor de goede tafel hadden besteld. Op woensdag binnen. Voor de rest goede service en snel. Top.

Review door: Faasen / Datum: 20 mei 2018

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Degelijk
We hebben en een kleine tafel gebouwd waar de brander net niet inpaste omdat er onder de brander een buisje opzij steekt. Daardoor is de breedte van het apparaat net wat groter dan 42cm.
Een goede profielfoto met informatie had het kunnen voorkomen.
Gelukkig was de tafel van tijgerhout en heb ik plaatselijk de wand wat smaller gemaakt.

De brander zelf is prima, bediening goed en eenvoudig.

Review door: Hans / Datum: 19 mei 2018

Happy Cocooning beschermprofiel gasslang Rubber

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Waar voor je geld
Snel geleverd en tegen één van de laagste prijzen en door de gratis verzending de laagste

Review door: Roy / Datum: 18 mei 2018

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi
Super snel bezorgd ...in de avond besteld volgende dag 13.00 in huis ...top ..brander werkt uitstekend .

Review door: Ap / Datum: 18 mei 2018

Happy Cocooning zijtafel voor vuurtafel klein

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie zijtafels
Mooie zijtafels voor onze vuurtafel gekocht. Snelle levering en prima prijzen.
Helemaal top.

Review door: D.Peters / Datum: 17 mei 2018

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Genieten!
Blij verrast! Op vrijdagavond de inbouwbrander inclusief glas ombouw en keramische stammetjes besteld. I.v.m het weekend de levering pas op maandag verwacht. Echter binnen 12 uur werd onze bestelling afgeleverd! Mijn partner is op zondagochtend gelijk aan de slag gegaan en binnen een mum van tijd had hij de inbouwbrander ingebouwd. Mooie vlammen en het geeft een heerlijke warmte af! Wij hebben er de afgelopen dagen al volop van genoten en krijgen alleen maar positieve reacties! Bedankt voor de goede service!

Review door: Linda Uithol / Datum: 16 mei 2018

Terrasverwarmer Outdoor Heatpanel RC

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Heatpanel
Heel comfortabele warmte zonder rode srtraling. Ziet er chique en luxe uit. Dit maakt het tuinseizoen een stuk langer. De avonden in de tuin trouwens ook.

Review door: J vd Vooren / Datum: 14 mei 2018

CookKing tuinhaard Rosa

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Tuinhaard Rosa
Ideale afmeting om een mooi vuurtje te maken. Al het hout blijft in de haard zelfs met wat wind, de rook gaat netjes via de afvoer omhoog en de hitte voel je op enkele meters prima. Een echte sfeermaker.

Review door: J vd Vooren / Datum: 14 mei 2018

Reviews: 1 tot 10 (totaal 142)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Designtuinhaarden.nl!
Terug naar boven