Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 238)

Cosiloft black/teak rechthoek

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Uitstekend!
Goede ervaringen en vriendelijke medewerkers! De cosiloft vuurtafel is een sfeermaker in onze tuin.

Review door: Wim / Datum: 11-07-20

Cosiloft black/teak rechthoek

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooi product is over nagedacht.
Mooie tafel ook als ie niet brand!

Review door: Helma / Datum: 09-07-20

Cosiloft black/black rechthoek

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Een aanrader
Een prachtig product, geeft heerlijke warmte en iziet er erg Gezellig uit

Review door: Gerda Post / Datum: 09-07-20

Cosiloft black/black rechthoek

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Top product
We zijn zeer te vrede met de tafel
Bij levering ging 1 en ander mis maar dat komt door de corona zeggen we maar

Review door: Lisette / Datum: 09-07-20

Cosiloft black/black rechthoek

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Helaas duurde de levering langer dan was aangegeven zijn we zeer tevreden over de aankoop. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu nog het mooie weer

Review door: van der Vliet / Datum: 09-07-20

Rima vuurschaal 80x80x20 cm Corten

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Te lange levertermijn .
Op de website stond 4 dagen levertermijn. Na 10 dagen werd het pakket pas verstuurd. In totaal 14 dagen moeten wachten. Op zich is dit geen probleem . Maar zet dir dan ook gewoon op site. Verder was het product zelf wel ok.

Klantenservice: Levertijd stond bij je order inderdaad niet goed, excuses hiervoor. We proberen het overal zo goed mogelijk bij te houden om de juiste levertijden weer te geven maar er glipt helaas wel eens iets tussendoor.

Review door: Dennis Leysen / Datum: 08-07-20

Enjoyfires RVS bio ethanol brander 46x19x10cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Alles is heel vlot en correct verlopen
Heel vlotte en correcte levering aan een eerlijke prijs

Review door: Geysenbergh Stefan / Datum: 06-07-20

Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-teak 90x90x35 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Zeer mooie tafel, netjes ingepakt geleverd , geeft veel warmte , goede service
Zoals op foto’s is deze tafel een beauty onder onze terrasoverkapping. De onderdelen zijn zeer goed beschermend ingepakt geleverd . De haard geeft zeker voldoende warmte . En de bijgelichte stammetjes zijn een lust voor het oog. Top service van een topprodukt.

Review door: Kriek / Datum: 03-07-20

Cosiloft 120 relax dining black/teak

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Geweldig
Schitterende tafel, goed verpakt, makkelijk in elkaar zetten.
Heel mooi enbechtveen eyecatcher. Veel complimenten al gehad. TOP !

Review door: Vera / Datum: 03-07-20

Enjoyfires Inbouwbrander 32x32x15 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Jouw ervaring met het product:
Top haard
Super gezellig haardvuur

Review door: René / Datum: 01-07-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 238)

Wacht a.u.b.