Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heeft u onngsbij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 158)

Happy Cocooning glazen ombouw inbouwbrander vierkant 40x40x17 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Sfeervol!
We hadden al een mooie bak voor een gezellig vuurtje temidden van de loungeset, maar nu we de glazen Happy Cocooning ombouw er op gezet hebben, is het echt helemaal af. Het geeft een luxe uitstraling en ziet er heel sfeervol uit.

De bestelling ging vlot, maar door een kleine miscommunicatie in de website en email duurde de bezorging wat langer. Daarover werd wel heel netjes gecorrespondeerd en binnen enkele dagen kwam het pakket alsnog binnen.

Aanrader!

Review door: Lars / Datum: 03-10-18

Enjoyfires Inbouwbrander 42 x 42 x 14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige inbouwbrander gekocht.
Prachtige inbouwbrander , mooi product . Werkt echt zeer makkelijk en zo in te zagen in de tafel.
Makkelijk aan te steken en te regelen.
Duidelijke website en zeer snel geleverd en goed verpakt en beschermd.
Mooie nette prijzen hier , TOP !!!

Review door: Lokhorst / Datum: 01-10-18

Haardhout Essen 1 m3 strak gestapeld

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
prettig contact
buiten het feit dat er prima hout, keurig gestapeld is geleverd ben ik erg te spreken over het contact met de firma. Ik ben steeds geholpen door Fleur en dat verliep erg prettig.
Volgende bestelling gaat ook weer via hun.

Review door: Sjoerd Volmer / Datum: 18-09-18

Enjoyfires Inbouwbrander 42 x 42 x 14 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Prima Leverancier
Pakket was perfect verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing! Installatie was eenvoudig . Bij het testen was een mooie speelse vlammen partij. Alleen vond ik de hoeveelheid meegeleverde lavastenen aan de magere kant, dat had best 1/3 meer mogen zijn. maar het is een perfecte brander.

Review door: H.J.Nootenboom / Datum: 29-08-18

Enjoyfires Inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Snel geleverd en keurig verpakt.
Sfeervolle inbouwbrander, precies zoals beschreven.
Levering was binnen 48 uur binnen en keurig (dubbel) beschermd verpakt.
Hoeveelheid bijgeleverde lavastenen vind ik krap, maar deze zijn nog extra bij te bestellen.

Review door: Pieter Luiten / Datum: 27-08-18

Enjoyfires Inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zeer tevreden klant
Ik ben uitermate tevreden over het product en de aflevering hiervan. Bepaalde spullen waren even niet op voorraad en werd gelijk terug gekoppeld naar mij.
Alles zou half augustus compleet zijn en in één keer opgestuurd worden. En ja hoor, het was er.
Goede communicatie tussen klant en leverancier, wat wil je nog meer. Dit zie je ook wel eens anders.
Het product doet het boven verwachting.
Kortom Top.

Review door: H.Smids / Datum: 21-08-18

CookKing tuinhaard Rosa

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
matig
We hebben een zwarte kachel besteld, zoals op de afbeelding. Echter er is een blank stalen kachel geleverd, er bestaat zelfs geen zwarte volgens de leverancier.
Na een week buiten is de kachel al aan het roesten.

Door de grote stook opening komt er veel rook aan de voorzijde uit de kachel.

Opmerking Designtuinhaarden.nl: In de omschrijving van het product staat dat het om een blank stalen haard gaat.

Review door: J.Gerrits / Datum: 21-08-18

Forno vuurschaal Ø80 x 21 cm. corten

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Fantastisch
Dikke tien

Review door: Willem cruining / Datum: 19-08-18

Enjoyfires vuurtafel Fuego Leaf 80 x 80 x 55 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Fraaie vuurtafel
Erg tevreden over deze vuurtafel. Het hout heeft een mooie natuurlijk uitstraling. De greep is mooi uit het hout gefreesd. Ik heb nog geen glazen set eromheen, maar wellicht dat ik die nog ga aanschaffen. Het ziet er dan nog strakker uit.

Review door: Peter Blok / Datum: 15-08-18

Houtopslag corten 80x35x50 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
mooi en functioneel
Ik heb twee gekocht en ze staan in de woonkamer. Het ziet er heel mooi uit, stuur en functioneel. De levering was erg snel, alles ging perfect.

Review door: Beate / Datum: 26-07-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 158)

Wacht a.u.b.

Slava Yurthev Copyright