Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Designtuinhaarden.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 265)

Pagina

Enjoyfires RVS bio ethanol brander 61x19x10cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Designhaard bio-ethanol
Mooi effect, kei gezellig!!!!

Review door: Gina Geudens / Datum: 20-11-2020

Forno vuurschaal Ø80 x 21 cm. corten

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooi product
Mooie vuurschaal, staat op een ring op grond en met 80 cm doorsnede is hij groot genoeg om een mooi groot vuur te krijgen. Je wordt netjes te woord gestaan en goed geholpen bij vragen.

Review door: Raymond / Datum: 16-11-2020

Enjoyfires Glas ombouw 50x50x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
ombouw veilig en mooi
Haard gekocht voor zoon en schoondochter, voor in de serre. Ivm kleindochter glazen ombouw erbij gekocht...deze is erg mooi en veilig

Review door: Dineke / Datum: 11-11-2020

Rengo XL tuinhaard Ø42x145 cm Corten

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Tophaard!
Echt n geweldige haard voor in de tuin, behalve dat ie er leuk uitziet, brand ie super en geeft rondom een heerlijke warmte af. En een hele snelle bezorging ook nog by the way

Review door: Ingrid / Datum: 27-10-2020

Bio ethanol (12 flessen)

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Top
Erg blij mee

Review door: Erna / Datum: 26-10-2020

Forno vuurschaal Ø120 x 21 cm corten

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
prachtige ruime schaal
Prachtige ruime schaal

Review door: willem / Datum: 15-09-2020

Cosiscoop gaslantaarn olijfgroen

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Goed product!
Goed product en snel geleverd!

Review door: Jorrit Scholte op Reimer / Datum: 08-09-2020

Enjoyfires Keramische stammetjes

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
ziet er goed uit!
Mooi!

Review door: James / Datum: 02-09-2020

Cosi glazen ombouw straight 65x30x17 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Zeer fraai product
Snelle levering (de volgende dag zoals beloofd)
Zeer fraaie toevoeging aan de vuurtafel

Review door: Eisso / Datum: 24-08-2020

Enjoyfires beschermhoes voor vuurtafel 80x80x55 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooi vallende hoes
Wij hebben voor mijn moeder haar verjaardag een vuurtafel cadeau gedaan. En gelijk het hele pretpakket besteld, dus inclusief goed en mooi vallende hoes. Hij past er precies omheen en zit goed strak (voor zover dit kan). Let op! Hij valt niet mooi als je het glazen hokje eronder laat staan! Deze zul je er onder vandaan moeten halen. Stevige kwaliteit.

Review door: Ashley Scherhage / Datum: 20-08-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 265)

Pagina

Wacht a.u.b.