Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Designtuinhaarden.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 334)

Pagina

Enjoyfires inbouwbrander 32x32x15 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Zeer goed
Het is een zeer goed product ik ben zeer te vreden

Review door: Peter westenend / Datum: 10-06-2022

Aanmaakhout in netzak 3kg

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Aanmaak hout
Ik had 3 kg aanmaak hout bij mijn aankoop gekregen ik had de bbq heel snel aan je hebt geen aanmaak blokjes of wat dan ook nodig

Review door: Jacq Beckers / Datum: 06-06-2022

Aanmaakhout in netzak 3kg

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Prachtige vuurschaal
Levering ging voorspoedig. Vuurschaal prima verpakt met als extraatje een zak gratis haardhout. Heel attent!

Review door: Yvonne / Datum: 30-05-2022

Enjoyfires vuurtafel vierkant Duo douglas-zwart 60x60x60 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
.
Prachtige vuurtafel, makkelijk te bedienen en een sfeervol zicht! Super blij met deze aanschaf. Aanrader!

Review door: Elise / Datum: 29-05-2022

Cosi cover glasombouw 50x50x2 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Perfect!
Super tevreden, past perfect op onze vuurtafel ! Snelle levering en steeds vlotte service

Review door: Jos en Dagmar / Datum: 23-05-2022

Fancy Flames bio ethanol tafelhaard 21x25x28 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
oke
alles was oke mooie vlam

Review door: vanoevelen / Datum: 16-05-2022

Gascartouches (12 stuks)

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Gaslantaarn
Super service

Review door: Ayse / Datum: 09-05-2022

Cosiloft 120 black/teak rechthoek

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Hele mooie ruimtelijke tafel, een echte sfeermaker
Tafel werd volledig verpakt geleverd veilig met folie en banden vastgezet op een Pallet. Hij was uitzonderlijk goed en stevig verpakt in een grote kartonnen doos. In elkaar zetten was makkelijk maar de beschrijving hoe dat te doen was beperkt. De kwaliteit van de tafel en afwerking is heel goed. Kortom we hebben er al veel gebruik van gemaakt en zijn van deze sfeermaker onder de indruk.

Review door: Kees / Datum: 29-04-2022

Pular tuinhaard XL cortenstaal 54x43x150 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Heerlijke haard
Een leuke stoere haard, brand goed. Door de schoorsteen ook een goede rookafvoer. Al een aantal gezellige uurtjes erbij doorgebracht.

Review door: Loes / Datum: 27-04-2022

Enjoyfires RVS bio-ethanol inbouwbrander 46x19x10 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Geweldig product.
Na telefonisch consult met Ellen aangeschaft. De volgende dag geleverd, en meteen in gebruik in onze gas open haard. Fantastisch vlammenspel en geen nare geuren. Onverwacht prachtig resultaat.

Review door: Tinus Maes / Datum: 21-04-2022

Reviews 1 tot 10 (totaal 334)

Pagina