18 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 89.00 -  125.00
 125.00
 89.00
Warmtekussens

Voor binnen en buiten: warmtekussens

Warmtekussens maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De elektrische warmtekussens beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof. De stof maakt de kussens UV-, kleur- en schimmelbestendig, waardoor de warmtekussens zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, maakt het warmtekussen jouw plekje op en top behaaglijk.

 

Alle elektrische warmtekussens zijn eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet. Ze beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 50°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de warmtekussens.

Lees meer

Items 1-18 of 18

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Voor binnen en buiten: warmtekussens

Warmtekussens zijn een populaire manier geworden om comfort en ontspanning te bieden, zowel binnen als buiten. Met de toevoeging van infrarood warmte-elementen hebben deze kussens een revolutie teweeggebracht in hoe we warmte ervaren. In onze collectie vind je verschillende soorten en maten warmtekussens met allemaal dezelfde eigenschap: heerlijke warmte afgeven tijdens koude dagen of avonden.

Infrarood warmtetechnologie

Infraroodstraling is een vorm van elektromagnetische straling die warmte genereert wanneer het op objecten en het menselijk lichaam wordt gericht. Infrarood warmte-elementen in warmtekussens werken op basis van deze technologie.

Wat zijn warmtekussens met infrarood warmte-elementen?

Warmtekussens met infrarood warmte-elementen zijn speciaal ontworpen kussens die gebruikmaken van infraroodtechnologie om warmte te genereren en te verspreiden. Infraroodstraling is een vorm van elektromagnetische straling die warmte genereert wanneer deze in contact komt met objecten of het menselijk lichaam. Dit zorgt voor een diepgaande en gelijkmatige verwarming, waardoor warmtekussens met infrarood warmte-elementen uitblinken in comfort en effectiviteit.

Hoe werken warmtekussens met infrarood warmte-elementen?

De werking van warmtekussens met infrarood warmte-elementen is gebaseerd op de absorptie van infraroodstraling door het lichaam. Wanneer de infraroodstralen in contact komen met de huid, dringen ze diep door in de weefsels, waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd en de spieren ontspannen. Dit resulteert in een gevoel van welzijn en verlichting van spanning en pijn. 

Voordelen warmtekussens:

Naast dat warmtekussens er leuk uitzien en lekker warm zijn, hebben ze nog meer voordelen:

 

  • Een van de meest opvallende voordelen van warmtekussens met infrarood warmte-elementen is hun vermogen om pijn te verlichten en ontspanning te bevorderen. Deze kussens zijn ideaal voor mensen met spier- en gewrichtspijn, rugklachten, en andere lichamelijke ongemakken.
  • Infraroodwarmte bevordert een betere bloedcirculatie, wat resulteert in een efficiëntere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamsweefsels. Dit kan bijdragen aan sneller herstel en algemeen welzijn.
  • Het gebruik van warmtekussens met infrarood warmte-elementen kan stress verminderen en helpen om gevoelens van spanning en angst te verminderen. De diepgaande warmte en ontspanning die ze bieden, dragen bij aan een gevoel van welbevinden.

Toepassingen warmtekussens

Warmtekussens kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Gebruik ze tijdens het tv kijken, lezen of gewoon ontspannen op de bank. Voor een comfortabele en rustgevende slaap, kun je het warmtekussen ook in bed plaatsen. Gebruik de warmtekussens buiten tijdens koude avonden, het kamperen of zelfs sportevenementen.

 

Je kunt het warmtekussen gemakkelijk overal mee naar toe nemen doordat het warmte element oplaadbaar is. De warmtekussens zijn gemaakt van een UV-, kleur- en schimmelbestendige stof, waardoor ze dus ook geschikt zijn voor buiten. Het warmte element en de oplader worden standaard meegeleverd.