Vuurschalen

Vuurschalen voor een gezellig vuur op uw terras

Een vuurschaal is een fantastisch product voor een heerlijk vuurtje in de tuin. De vuurschalen van Designtuinhaarden.nl zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Wij zijn al lange tijd de specialist op het gebied van tuinhaarden en vuurschalen. Wil je hulp bij het kiezen van een vuurschaal of tuinhaard? Open dan gerust de chat of neem telefonisch contact met ons op via: 078-20 40 014.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vuurschaal

Een vuurschaal geeft het idee van een kampvuur waar je met zijn alle rondom kan zitten en kan zingen met een gitaar. In een vuurschaal kun je zelf een vuurtje stoken en er marshmallows boven roosteren.

Verschillende soorten vuurschalen

Vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Vuurschalen in ons assortiment zijn gemaakt van 1,6 mm staal in het zwart of corten, gietijzer, maar ook bijvoorbeeld van clayfibre. Dit is een composiet van polyester en gemalen steen en heeft een prachtige, natuurlijk uiterlijk. Door gebruik van de vuurschalen kunnen de schalen ook met de verloop van tijd gaan roesten en tijdens het gebruik van de vuurschaal van clayfibre kunnen er scheurtjes ontstaan of kan er een stukje afbrokkelen. Dit hoort bij het product. Ook leverbaar is een vuurschaal met schanskorf poot geleverd met stenen van Noors graniet.

Verschillende vormen vuurschalen

De vuurschalen zijn leverbaar in de vorm van schaal, maar ook kan de vuurschaal een vierkante vorm aannemen. Naast de vuurschalen vindt u in deze categorie ook vuurzuilen. Vuurzuilen zijn rond en langwerpig waardoor het vuur mooi omhoog gaat en de vlam minder beïnvloed wordt door weersomstandigheden, zoals door wind.

 

Onze klanten beoordelen Designtuinhaarden.nl gemiddeld met een 8.9 (van 10) op basis van honderden reviews!

 

Wacht a.u.b.