7 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,149.00 -  1,999.00
 1,999.00
 1,149.00
Pelletkachels

Pelletkachel kopen? Dé duurzame warmtebron voor in huis

Met een pelletkachel in huis geniet je op een duurzame manier van aangename warmte! In onze collectie vind je verschillende pelletkachels van de merken Livin'flame en Manor House. Bekijk de producten en ontdek de voordelen van de verschillende pelletkachels. Bij de pelletkachels ontvang je een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200. Hierbij komt een specialist bij jou thuis gratis de aansluiting controleren en krijg je een uitgebreide uitleg over de bediening. 

 

Heb je vragen over de pelletkachels? Stel ze aan onze experts. Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen.

Lees meer

Items 1-7 of 7

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Livin’flame pelletkachel Skomo 5

   1,149.00
  5 werkdagen
 2. € 50 korting

  Livin’flame pelletkachel Stavanger 6

   1,449.00

   1,399.00

  5 werkdagen
 3. Livin’flame pelletkachel Stavanger 8

   1,499.00
  5 werkdagen
 4. Livin’flame pelletkachel Tromvik 8

   1,699.00
  5 werkdagen
 5. Livin’flame pelletkachel Ulvik 8

   1,499.00
  5 werkdagen
 6. Livin’flame pelletkachel Ulvik 10

   1,699.00
  5 werkdagen
 7. Livin’flame pelletkachel Liland 8

   1,999.00
  5 werkdagen
items per page

Pelletkachel kopen? Dat is een bewuste keuze!

Een pelletkachel kopen betekent kiezen voor een milieuvriendelijke en efficiënte manier van verwarmen. Pelletkachels zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een praktische en duurzame keuze. Ze branden op houtpellets, kleine korrels gemaakt van samengeperst houtafval en zaagsel. Dit maakt ze een ecologisch verantwoorde optie, aangezien voor de productie van deze pellets geen extra bomen worden gekapt, maar restmateriaal van bosonderhoud wordt gebruikt.

 

Bij Designtuinhaarden.nl kun je een breed assortiment aan pelletkachels vinden. Onze kachels zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energie-efficiënt (ze hebben een hoog rendement), waardoor je kunt besparen op je stookkosten. Deze kachels zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een constante en comfortabele warmte in je huis. Bovendien zijn onze pelletkachels uitgerust met geavanceerde technologieën voor een optimale verbranding, wat zorgt voor een hogere warmteopbrengst en minder uitstoot.

 

Bestel je pelletkachel nu met korting bij Designtuinhaarden.nl! Profiteer van onze snelle leveringstijden van één à twee weken en geniet van het gemak van gratis verzending. Met een pelletkachel van Designtuinhaarden.nl kies je niet alleen voor comfort en warmte, maar ook voor een duurzame toekomst.

Gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200!

Wanneer je besluit een pelletkachel aan te schaffen, is het goed om te weten dat deze niet standaard met een aansluitset wordt geleverd. Echter, voor elke pelletkachel in ons assortiment bieden wij de optie om een bijpassende aansluitset bij te bestellen. Dit zorgt voor een naadloze en veilige installatie van je nieuwe kachel. Eenmaal geïnstalleerd, profiteer je van onze unieke service: een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200.

 

Bij deze service komt een gecertificeerde specialist bij je thuis om de installatie van de pelletkachel grondig te controleren. Dit garandeert niet alleen dat je kachel correct en veilig is aangesloten, maar ook dat deze optimaal functioneert. Tijdens het bezoek zal de specialist de kachel fijn afstellen en zorgen voor de juiste instellingen, aangepast aan jouw specifieke situatie en voorkeuren. Daarnaast ontvang je van onze expert een uitgebreide uitleg over hoe je de pelletkachel het beste kunt bedienen en onderhouden. Dankzij deze service kun je met een gerust hart genieten van de gezelligheid en de comfortabele warmte die de pelletkachel biedt, zowel dit najaar als tijdens de koude wintermaanden. Deze extra zorg en aandacht zorgen ervoor dat je pelletkachel een betrouwbare en efficiënte warmtebron in je huis zal zijn.

Een pelletkachel kopen met subsidie? Dat is niet meer mogelijk

Sinds januari 2020 is de subsidie voor het aankopen van een pelletkachel helaas komen te vervallen. Deze wijziging betekent dat de aanschaf van nieuwe pelletkachels niet meer wordt ondersteund door subsidies van de overheid. Desondanks blijft een pelletkachel een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie voor verwarming. Als je interesse hebt in andere duurzame verwarmingsoplossingen, kun je nog wel gebruikmaken van subsidies voor het aanschaffen van een warmtepomp of zonneboiler. Deze systemen zijn eveneens gericht op duurzaamheid en kunnen een significante besparing opleveren op je energierekening.

 

Het is aan te raden om je te laten informeren over de huidige subsidiemogelijkheden en energiebesparende maatregelen. Overheidsinstanties en gespecialiseerde websites bieden vaak actuele informatie over subsidies en andere financiële tegemoetkomingen voor duurzame investeringen in je woning. Ook al is de specifieke subsidie voor pelletkachels niet meer beschikbaar, er zijn nog steeds veel manieren waarop je kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd kunt profiteren van financiële voordelen.

Een hoog rendement met een pelletkachel

De pelletkachels in ons assortiment kenmerken zich door hun hoge rendement van ongeveer 90%. Dit betekent dat de kachel de houtpellets, die als brandstof dienen, uiterst efficiënt verbrandt. Een hoog rendement is indicatief voor een optimale verbranding, waardoor je minder brandstof nodig hebt om dezelfde hoeveelheid warmte te genereren. Dit resulteert niet alleen in een lagere milieubelasting, maar ook in een besparing op je brandstofkosten. Een pelletkachel met een hoog rendement zet de energie uit de houtpellets om in maximale warmte, waardoor je huis snel en efficiënt verwarmd wordt. Dit maakt een pelletkachel niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een economisch verstandige investering. Bovendien zorgt de geavanceerde technologie in onze pelletkachels voor een gelijkmatige verbranding, wat bijdraagt aan een constante en comfortabele warmte in huis.

 

Naast het hoge rendement zijn onze pelletkachels ook ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Met moderne bedieningselementen en een stijlvol ontwerp passen ze in elk interieur. De keuze voor een pelletkachel van Designtuinhaarden.nl betekent dus kiezen voor een efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame manier van verwarmen.

Bedien eenvoudig en automatisch de pelletkachel

Gemak en technologie komen samen in de bediening van onze pelletkachels. Elk model is uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee je alle functies van de kachel eenvoudig kunt beheren. Voor nog meer gemak en controle zijn veel van onze pelletkachels ook uitgerust met een Wi-Fi module. Dit stelt je in staat om de verbranding van de houtpellets niet alleen aan te passen, maar ook te bedienen via je smartphone, waar je ook bent. Zo kun je de warmte in je huis regelen vanuit het comfort van je bank of zelfs van buitenaf.

 

Met het geïntegreerde display op de pelletkachel kun je de gewenste temperatuur nauwkeurig instellen. De kachel neemt vervolgens de regie over en reguleert automatisch de hoeveelheid houtpellets die nodig zijn om de ingestelde temperatuur te bereiken en te behouden. Dit betekent een efficiënte en moeiteloze verwarming van je huis, zonder dat je constant hoeft bij te stellen of te controleren. Daarnaast beschikken sommige pelletkachels over slimme functies zoals programmeerbare timers en thermostaten, waardoor je je verwarmingsschema kunt aanpassen aan je dagelijkse routine. Met een pelletkachel van Designtuinhaarden.nl ervaar je dus niet alleen de warmte en sfeer van een traditionele kachel, maar ook het gemak en de efficiëntie van moderne technologie.

Welke pelletkachel past bij mij?

Bij het uitkiezen van de juiste pelletkachel is het belangrijk dat je een model kiest dat bij je past. Natuurlijk speelt de persoonlijke voorkeur in het design mee, maar let ook op de ruimte die de desbetreffende pelletkachel kan verwarmen. Bij iedere pelletkachel staat de ruimte (m3) die verwarmt kan worden. Daarnaast staat bij iedere pelletkachel het rendement en de kW (hoeveel stroom er wordt verbruikt).

 

 • Kleine pelletkachel: Onder kleine pelletkachels verstaan we alle pelletkachels met tot en met 6 kW. Je ziet in iedere producttitel ook het afgeronde aantal kW wat de pelletkachel heeft. De kleine pelletkachels uit onze collectie zijn de Skomo 5, Stavanger 6, Tromvik 6 en de Durby 6.
 • Grote pelletkachel: De grote pelletkachels uit onze collectie zijn alle pelletkachels met meer dan 6 kW.