8 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,149.00 -  2,199.00
 2,199.00
 1,149.00
Pelletkachels

Pelletkachel kopen? Dé duurzame warmtebron voor in huis

Met een pelletkachel in huis geniet je op een duurzame manier van aangename warmte! In onze collectie vind je verschillende pelletkachels van de merken Livin'flame en Manor House. Bekijk de producten en ontdek de voordelen van de verschillende pelletkachels. Bij de pelletkachels ontvang je een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200. Hierbij komt een specialist bij jou thuis gratis de aansluiting controleren en krijg je een uitgebreide uitleg over de bediening. 

 

Heb je vragen over de pelletkachels? Stel ze aan onze experts. Je kunt telefonisch, per mail of via de chat contact opnemen.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Livin’flame pelletkachel Skomo 5

   1,149.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. € 50 korting

  Livin’flame pelletkachel Stavanger 6

   1,449.00

   1,399.00

  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Livin’flame pelletkachel Stavanger 8

   1,799.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. € 50 korting

  Livin’flame pelletkachel Tromvik 6

   1,549.00

   1,499.00

  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Livin’flame pelletkachel Tromvik 8

   1,799.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Livin’flame pelletkachel Ulvik 8

   1,799.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Livin’flame pelletkachel Ulvik 10

   2,199.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Livin’flame pelletkachel Liland 8

   2,199.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Pelletkachel kopen? Dat is een bewuste keuze!

Wanneer je kiest voor een pelletkachel als warmtebron in huis, is je keuze milieubewust. Je bent dus goed bezig! Pelletkachels branden op houtpellets. Dit zijn kleine houtkorrels. Deze houtkorrels zijn onder hoge druk samengeperst en bestaan uit houtafval en zaagsel van bomen die worden gekapt vanwege uitdunning van bepaalde bossen. Voor het maken van houtpellets worden dus geen extra bomen gekapt.

 

Bestel je pelletkachel met korting bij Designtuinhaarden.nl! De pelletkachels worden binnen één à twee weken bij jou thuis bezorgd. Je hoeft bij ons geen verzendkosten te betalen.

Gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200!

Bij de pelletkachels wordt geen aansluitset meegeleverd. Deze kun je bij iedere pelletkachel bijbestellen. Heb je de pelletkachel thuis aangesloten? Dan kun je gebruik maken van de gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200. Hierbij komt een specialist bij jou thuis de aansluiting van je pelletkachel controleren. De pelletkachel wordt daarnaast ook juist ingesteld en je ontvangt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kun je dit najaar en de winter veilig genieten van de heerlijke en aangename warmte.

Een pelletkachel kopen met subsidie? Dat is niet meer mogelijk

Helaas is het sinds januari 2020 niet meer mogelijk om een pelletkachel te kopen met subsidie. Je kunt wel subsidie krijgen voor het aanschaffen van een warmtepomp of zonneboiler.

Een hoog rendement met een pelletkachel

Onze pelletkachels hebben allemaal een rendement van ongeveer 90%. Dit houdt in dat de pelletkachel de houtsnippers efficiënt verbrandt. Een hoger rendement staat voor een betere en efficiëntere verbranding. Wanneer een pelletkachel een hoog rendement heeft, hoef je minder houtpellets te verbranden. Dit is weer goed voor het milieu. Je hebt minder brandstof nodig om je huis heerlijk te verwarmen.

Bedien eenvoudig en automatisch de pelletkachel

Alle pelletkachels zijn voorzien van een bedieningspaneel. Een deel van de pelletkachels is ook nog eens voorzien van een Wi-Fi module. Hiermee kun je de verbranding van de houtpellets instellen en zelfs bedienen via je smartphone. Je kunt ook via het display de temperatuur instellen. De pelletkachel reguleert zelf de hoeveelheid houtpellets die worden verbrandt om tot de gewenste temperatuur te komen. Je hoeft er dus zelf weinig voor te doen.

Welke pelletkachel past bij mij?

Bij het uitkiezen van de juiste pelletkachel is het belangrijk dat je een model kiest dat bij je past. Natuurlijk speelt de persoonlijke voorkeur in het design mee, maar let ook op de ruimte die de desbetreffende pelletkachel kan verwarmen. Bij iedere pelletkachel staat de ruimte (m3) die verwarmt kan worden. Daarnaast staat bij iedere pelletkachel het rendement en de kW (hoeveel stroom er wordt verbruikt).

 

 • Kleine pelletkachel: Onder kleine pelletkachels verstaan we alle pelletkachels met tot en met 6 kW. Je ziet in iedere producttitel ook het afgeronde aantal kW wat de pelletkachel heeft. De kleine pelletkachels uit onze collectie zijn de Skomo 5, Stavanger 6, Tromvik 6 en de Durby 6.
 • Grote pelletkachel: De grote pelletkachels uit onze collectie zijn alle pelletkachels met meer dan 6 kW. 

Bestel je pelletkachel veilig en vertrouwd bij Designtuinhaarden.nl

Je pelletkachel veilig en vertrouwd online bestellen? Kies dan voor Designtuinhaarden.nl! Bij ons kun je jouw aankoop verzekeren via Trusted Shops met één klik op de knop. Je kunt alle bestellingen verzekeren. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met je bestelling, dan staan zij en wij natuurlijk voor je klaar.

 

Daarnaast kun je bij ons kiezen voor achteraf betalen met Klarna. Zo kun je eerst je pelletkachel bekijken voordat je betaald. Je kunt de pelletkachel ook in 3 termijnen betalen, zonder BKR-registratie of rente.