Houtopslag

Houtopslag

Een houtopslag is een handige accessoire voor bij een tuinhaard. Zo hoef je niet ver te lopen om weer een blok hout op het vuur te gooien. Daarnaast geeft een houtopslag een natuurlijke en rustieke uitstraling aan het gedeelte waar ook de tuinhaard staat. Hieronder vind je diverse modellen en materialen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Losse houtopslag voor een tuinhaard of vuurschaal

Als tuinhaard- of vuurschaal bezitter wil je natuurlijk genieten van een prachtig vuurspel. Hiervoor heb je hout nodig. Hout moet goed droog zijn om het goed te kunnen stoken. En je wil natuurlijk niet iedere keer naar je schuur die achterin de tuin staat moeten lopen. Hiervoor kun je een houtopslag aanschaffen om je hout in te bewaren. Daarnaast kan een houtopslag ook dienen ter decoratie. Een gevulde houtopslag geeft natuurlijk een prachtig gezicht in je tuin.

 

Verschillende soorten houtopslag

Afhankelijk van de grootte van je tuinhaard en hoe vaak je hout stookt, kun je kiezen voor een kleine houtopslag of een grote houtopslag. En afhankelijk van het soort tuinhaard dat je hebt, kun je kiezen voor een houtopslag van staal in het zwart of cortenstaal of voor een schanskorf houtopslag.

Wacht a.u.b.