Filters
Selectie verfijnen
Houtopslag

Houtopslag kopen? Kies voor cortenstaal, zwart staal of schanskorf

Een houtopslag is een handige accessoire voor bij een tuinhaard. Zo hoef je niet ver te lopen om weer een blok hout op het vuur te gooien. Daarnaast geeft een houtopslag een natuurlijke en rustieke uitstraling aan het gedeelte waar ook de tuinhaard staat. Hieronder vind je diverse modellen en materialen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Houtopslag kopen? Kies de houtopslag die bij je tuin past

Een houtopslag is enorm handig. Zo kun je met een houtopslag het hout droog houden, maar je kunt het daarnaast ook netjes opbergen naast je tuinhaard, houtkachel of vuurschaal. Als tuinhaard of vuurschaal bezitter wil je natuurlijk zo fijn mogelijk kunnen genieten van het prachtige vuurspel.

 

In onze collectie vind je verschillende soorten houtopslagen. Zo kun je kiezen voor een houtopslag van cortenstaal, een houtopslag van zwart gecoat staal of een luxe houtopslag van schanskorven. Bekijk ze allemaal en vind de houtopslag die bij jouw tuin past!

Waarom een houtopslag kopen?

Waarom zou je een houtopslag kopen? Het is natuurlijk hartstikke handig dat je een voorraad hout naast je stookplaats hebt liggen. Zo hoef je niet ver te lopen om een vuurtje te stoken. Daarnaast moet hout goed droog zijn om te kunnen stoken. Bij nat hout heb je veel rookontwikkeling. In iedere houtopslag die je in onze collectie vindt, ligt het hout van de grond af. Het geeft je tuin daarnaast een prachtige, landelijke uitstraling. 

Een houtopslag als decoratie!

Naast de functionele eigenschappen van een houtopslag, zorgt een goed gevulde houtopslag ook voor meer sfeer. Hoe mooi ziet het eruit als je een stapel met hout naast je vuurplaats hebt liggen. Zo hoef je geen vuurtje te stoken om toch van de sfeer te kunnen genieten.

Kleine houtopslag kopen? 

In onze collectie vind je zowel kleine als grote houtopslagen. Kies je voor een kleine houtopslag? Dan kun je een aantal van deze modellen opstapelen. Daarnaast kun je de rechthoekige houtopslag ook gebruiken als bijzettafeltje of bankje. Hoe handig is dat!

Grote houtopslag kopen?

Heb je veel ruimte in je tuin of stook je veel? Kies dan voor een grote houtopslag! Zo hebben we diverse modellen die je kunt gebruiken als bankje. Of kies voor een hoge houtopslag met een dakje erboven. Het hout ligt bij alle modellen van de grond af, waardoor het goed droog blijft. We hebben ook een grote schanskorf houtopslag. Deze grote houtopslag wordt geleverd met Noors graniet als steensoort/kleur.