Grote houtopslag

Grote houtopslag

Bij een tuinhaard hoort natuurlijk ook een goede houtopslag. Een grote houtopslag is handig als je veel gebruikt maakt van jouw tuinhaard, maar een grote houtopslag kan ook gebruikt worden als centraal object. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een grote houtopslag te gebruiken als tuinafscheiding.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Losse houtopslag voor een tuinhaard of vuurschaal

Als tuinhaard- of vuurschaal bezitter wil je natuurlijk genieten van een prachtig vuurspel. Hiervoor heb je hout nodig. Hout moet goed droog zijn om het goed te kunnen stoken. Je wilt natuurlijk niet iedere keer naar je schuur die achterin de tuin staat moeten lopen. Hiervoor kun je een houtopslag aanschaffen om je hout in te bewaren. Daarnaast kan een houtopslag ook dienen ter decoratie. Een gevulde houtopslag geeft natuurlijk een prachtig gezicht in je tuin.

Verschillende soorten haardhout opslag

Afhankelijk van de grootte van je tuinhaard en hoe vaak je hout stookt, kun je kiezen voor een kleine houtopslag of een grote houtopslag. En afhankelijk van het soort tuinhaard dat je hebt, kun je kiezen voor een houtopslag van staal in het zwart of cortenstaal of voor een schanskorf houtopslag.

Wacht a.u.b.