15 items

Filters
Selectie verfijnen
Happy Cocooning inbouwbranders

Happy Cocooning inbouwbranders

Direct een complete inbouwbrander? Kies dan voor een Happy Cocooning inbouwbrander! Bij deze inbouwbranders ontvang je 4 keramische stammen, meer dan voldoende lavastenen, een RVS deksel en een 100 cm lange rubberen gasslang. Maak je set verder compleet met een bijpassende glasombouw.

Lees meer

Items 1-15 of 15

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

De verschillende Happy Cocooning inbouwbranders

De Happy Cocooning inbouwbranders zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. Of je nu een grote of kleine vuurtafel zelf wil maken, voor iedere tafel is een geschikte Happy Cocooning inbouwbrander te vinden. De volgende formaten Happy Cocooning inbouwbranders vind je in onze collectie:

 

Maak zelf een vuurtafel met een Happy Cocooning tafelbrander

Een vuurtafel zelf maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Je kunt relatief eenvoudig zelf een houten vuurtafel maken. We hebben voor jou een gratis handleiding gemaakt, inclusief een stappenplan en met veel beeldmateriaal.

 

Ga je voor het eerst een vuurtafel maken? Kies dan voor steigerhout! Steigerhout is relatief goedkoop en het is niet erg om hier fouten mee te maken. Je kunt ook in een bestaande tuintafel een uitsparing maken, waarin je de Happy Cocooning tafelbrander laat zakken.

Gratis accessoires bij de Happy Cocooning inbouwbranders

Bij de Happy Cocooning inbouwbranders ontvang je veel accessoires als je de brander aanschaft. Zo wordt bij de Happy Cocooning inbouwbrander gratis 4 keramische stammetjes geleverd. Daarnaast ontvang je meer dan voldoende lavastenen, een RVS deksel om je Happy Cocooning inbouwbrander na gebruik af te sluiten en een 100 cm lange gasslang.

 

Het enige wat je er nog bij hoeft te bestellen om je vuurtafel compleet te maken, is een bijpassende Happy Cocooning glazen ombouw!

De Happy Cocooning wijnkoeler

Op warme zomerdagen genieten van een verkoelend drankje in plaats van een gezellig vuurtje? Verwissel je Happy Cocooning inbouwbrander met de Happy Cocooning wijnkoeler! Je kunt hem ook in je zelf gemaakte vuurtafel naast