Aluminium vuurtafels

Aluminium vuurtafels

Industriële vuurtafels zijn een heuse trend geworden. Deze eye-catching tafels inclusief ingebouwde gashaard zorgen voor veel sfeer op je terras. Deze vuurtafels met een behuizing van hoogwaardig aluminium geven de tuintafel een moderne uitstraling. De vuurtafels zijn leverbaar in diverse kleuren. Wil je een andere kleurensamenstelling die er niet tussen staat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Jaren plezier van uw aluminium vuurtafel

Aluminium is een licht materiaal, maar ijzersterk. Het staat erom bekend dat het slijtvast is. Zo profiteer je jarenlang van een vuurtafel van kwaliteit. Aluminium is bovendien veelzijdig een kan naar wens aangepast worden.

Veel verschillende mogelijkheden...

De aluminium vuurtafels zijn in verschillende kleuren en samenstellingen verkrijgbaar. De vuurtafels zijn duurzaam en eenvoudig schoon te houden. 

Vuurtafels met een natuurlijke uitstraling

Wil je liever een tafel met een meer natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze houten vuurtafels iets voor jou. Deze kunnen naar wens samengesteld worden; houtsoort, wassing of lak, etc.

Kies je terrasverwarming

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden voor terrasverwarming. Dient het vooral voor warmte of ook een groot gedeelte voor sfeer en gezelligheid? Of heeft het een functie, zoals een tafel? Terrasverwarmers en tuinhaarden zijn ook uitermate geschikt als warmte bronnen en/of sfeermakers in je tuin.

Inspiratie

Benieuwd wat de mogelijkheden nu allemaal zijn van onze vuurtafels? Bekijk hier onze klantenfoto's!

Wacht a.u.b.