Aluminium vuurtafels

Aluminium vuurtafels

Industriële vuurtafels zijn een heuse trend geworden. Deze eye-catching tafels inclusief ingebouwde gashaard zorgen voor veel sfeer op je terras. Deze vuurtafels met een behuizing van hoogwaardig aluminium geven de tuintafel een moderne uitstraling. De vuurtafels zijn leverbaar in diverse kleuren. Wil je een andere kleurensamenstelling die er niet tussen staat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Aluminium vuurtafel op gas

Je kunt er haast niet meer omheen: de industriële tuintrend. Heb je je tuin of huis ingericht in deze stijl, of wil je hier graag mee beginnen? Dan kan een aluminium vuurtafel niet ontbreken in de tuin. Aluminium staat erom bekend dat het licht is van gewicht, maar ijzersterk. Aluminium is daarnaast slijtvast, waardoor je jarenlang plezier hebt van je vuurtafel van hoge kwaliteit.

 

Een aluminium vuurtafel in de kleur naar keuze

De aluminium vuurtafels van Enjoyfires zijn te verkrijgen in verschillende kleurensamenstellingen. Zo kies je altijd een vuurtafel die bij jouw tuin past! De aluminium vuurtafels van Enjoyfires zijn duurzaam en eenvoudig schoon te houden.

 

Vuurtafels met een natuurlijke uitstraling

Wil je liever een tafel met een meer natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze houten vuurtafels iets voor jou. Deze kunnen naar wens samengesteld worden; houtsoort, wassing of lak, etc.

 

Liever een terrasverwarming of tuinhaard? 

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden voor terrasverwarming. Dient het vooral voor warmte of ook een groot gedeelte voor sfeer en gezelligheid? Of heeft het een functie, zoals een tafel? Terrasverwarmers en tuinhaarden zijn ook uitermate geschikt als warmte bronnen en/of sfeermakers in je tuin.

 

Klantfoto's van de vuurtafels van Designtuinhaarden.nl

Benieuwd wat de mogelijkheden nu allemaal zijn van onze vuurtafels? Bekijk hier onze klantenfoto's!

Wacht a.u.b.