Tuinhaard corten

Tuinhaard Cortenstaal

Hieronder vind je al onze Cortenstaal tuinhaarden. Deze tuinhaarden zijn gemaakt van een staalsoort die de eigenschap heeft een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van Cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van Cortenstaal. Deze tuinhaarden zijn verder onverwoestbaar en zullen je vele avonden plezier geven als je gezellig om het vuur zit met een wijntje.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tuinhaard van cortenstaal

We hebben een uitgebreid assortiment cortenstalen tuinhaarden. Van ronde cortenstalen tuinhaarden tot cortenstalen tuinhaarden met een aparte vorm. Er zijn rechte modellen, maar ook conische vormen. Daarnaats kun je kiezen voor een cortenstalen tuinhaard met een handige ingebouwde houtopslag. Hierdoor hoef je nooit ver te lopen om het vuur aan te houden. 

 

De eigenschappen van cortenstaal

Cortenstaal wordt ook wel afgekort naar corten. Cortenstaal is te vergelijken met de sterkte van RVS en is een duurzame materiaalsoort. Het is staal dat door een natuurlijk roestprcoes zijn mooie roestbruine verkleuringen krijgt. Door het natuurlijke roestproces is geen één tuinhaard precies hetzelfde. Bij het natuurlijke roestproces spelen de zon, schaduw, regen en wind een grote rol. Doordat de tuinhaard nat wordt en weer opdroogt krijgt het zijn karakteristieke verkleuring. De roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Cortenstaal is vorstbestendig en onverwoestbaar

 

Cortenstalen tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl

Je vindt hier verschillende modellen corten tuinhaarden. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm staal. Veel modellen zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. Kleine modellen hebben een gemiddelde hoogte van 120 cm. De hoogte van grote modellen corten tuinhaarden kan variëren van 1,50 tot 2 meter. 

 

Wacht a.u.b.