Tuinhaard corten

Tuinhaard Cortenstaal

Hieronder vind je al onze Cortenstaal tuinhaarden. Deze tuinhaarden zijn gemaakt van een staalsoort die de eigenschap heeft een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van Cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van Cortenstaal. Deze tuinhaarden zijn verder onverwoestbaar en zullen je vele avonden plezier geven als je gezellig om het vuur zit met een wijntje.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Cortenstalen tuinhaarden

In ons assortiment cortenstalen tuinhaarden vind je tuinhaarden in diverse vormen: ronde corten tuinhaarden, corten tuinhaarden, corten tuinhaarden met een ingebouwde houtopslag en stookgedeelte en corten tuinhaarden die ook geschikt zijn als barbecue of grill. Cortenstaal wordt ook wel afgekort naar corten. Cortenstaal is te vergelijken met de sterkte van RVS.

Cortenstalen tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl

Je vindt hier verschillende modellen corten tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm. staal. Veel modellen zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. Kleine modellen hebben een gemiddelde hoogte van 120 cm. De hoogte van grote modellen corten tuinhaarden kan variëren van 1.50 tot 2 meter. Een voorbeeld van een grote tuinhaard is bijvoorbeeld tuinhaard Bayo. Deze tuinhaard is enkel in deze prachtige roestbruine kleur verkrijgbaar.

Cortenstalen Burni tuinhaarden

Burni tuinhaarden zijn robuuste, tijdloze tuinhaarden die geschikt gemaakt kunnen worden voor plaatsing onder een overkapping en voorzien kunnen worden van een barbecuerooster. De haarden worden gemaakt van kwaliteit cortenstaal van 3 mm dik.

 

Verkleuring

Het kan voorkomen dat enkele tuinhaarden onbehandeld worden geleverd. Het duurt maximaal 4-6 maanden tot ze volledig geroest zijn en hun mooie roestbruine kleur hebben.

Wacht a.u.b.