10 items

Filters
Selectie verfijnen
Buitenhaarden barbecues

Buitenhaard bbq (barbecue) kopen? Ontdek ze allemaal!

Geniet in stijl deze zomer met een van de buitenhaard bbq’s van Designtuinhaarden.nl. De buitenhaard bbq’s zijn verkrijgbaar in cortenstaal, zwart gecoat staal of kies voor een van de robuuste schanskorf buitenhaarden.

 

Bij de buitenhaarden zit een barbecuerooster of deze kun je er los bijbestellen. Heerlijk eten grillen en/of roosteren. Kies dan voor onze luxe Forno barbecues. De buitenhaard bbq integreren in je erfafscheiding? Kies dan voor de schanskorf buitenhaarden!

 

Heb je een vraag over een van de barbecues? Stel ze aan onze specialistische medewerkers.

Lees meer

Items 1-10 of 10

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Buitenhaard bbq kopen? Kies voor een luxe haard!

Wie wil dat nou niet; op een warme, knusse zomeravond genieten van de heerlijkste zelfgemaakte maaltijden. Wanneer de zon onder gaat en je heerlijk hebt gegeten, kun je daarna nog even nagenieten bij een knisperend vuurtje. Met een buitenhaard bbq kan het allemaal. De buitenhaard bbq’s worden geleverd met – of zijn uit te breiden met – barbecue accessoires. Heb je vragen over de buitenhaard bbq’s? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Buitenhaard barbecue van cortenstaal, staal of een schanskorf haard

De buitenhaard barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo kun je kiezen voor zwart gecoat staal. Hierbij is de buitenhaard barbecue voorzien van een hittebestendige coating.

 

De cortenstaal buitenhaard barbecues zijn gemaakt van het robuuste, roestige cortenstaal. Op het moment van leveren is de cortenstaal buitenhaard barbecue nog niet voorzien van zijn kenmerkende roestbruine kleur. Hij wordt namelijk in zwart staal geleverd. Na tijden (maanden) komt het roestproces op gang en ontwikkeld het staal de roestlaag. Cortenstaal staat bekend om haar lange levensduur.

 

Daarnaast vind je in onze collectie verschillende schanskorf buitenhaarden welke je kunt uitbreiden met barbecue accessoires. Bij de schanskorf buitenhaard barbecues kun je zelf de steensoort kiezen die in de schanskorf zit. Verder kun je de schanskorf buitenhaarden uitbreiden met andere accessoires, zoals een regenkapje. Komen de maten niet helemaal uit in je tuin? Neem dan contact met ons op voor de maatwerkmogelijkheden.

 

Let er wel op dat je de schanskorf buitenhaard bbq direct plaatst op de plek waarvan je zeker weet dat hij lang zal blijven staan. Want als hij gevuld is met stenen kun je hem niet (zo makkelijk) meer verplaatsen.

Pizza’s bakken in je buitenhaard barbecue? Dat kan!

Naast de klassieke stukken vlees, vis of groenten, zie je het steeds meer dat mensen hun eigen pizza’s bakken in de tuin. Dit is nu ook mogelijk in de Forno Gap buitenhaarden. De Forno Gap buitenhaard heeft een pizzaoven boven het stookgedeelte. Naast heerlijke pizza’s kun je hier ook broodjes in afbakken.

Ontdek ook onze andere barbecues en buitenhaarden

Naast de buitenhaard barbecues hebben we ook een grote collectie in andere soorten barbecues. Zo zijn er houtskoolbarbecues, gasbarbecues, kleine barbecues en andere mogelijke manieren om buiten te koken.

 

Liever alleen een knusse buitenhaard in tuin? Haal het vakantiegevoel naar je tuin met een op hout gestookte buitenhaard. Liever gemak en luxe? Kies dan voor een buitenhaard op gas!