111 items

Filters
Selectie verfijnen
Le Feu

Le Feu: luxe en milieuvriendelijke warmte elementen voor binnen en buiten

De collectie van Le Feu bestaat uit verschillende luxe producten zoals bio ethanol haarden voor binnen en buiten, pizza ovens en vuurzuilen. Met elk product van le Feu voeg je een uniek stuk toe aan jouw binnen-of buitenruimte. 

 

De Le Feu bio ethanol haarden zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en materialen en kun je zelfs zelf samenstellen. Bio ethanol is een goedkope en milieuvriendelijke oplossing voor binnen en buiten. Met 1 fles bio ethanol (1 liter) kun je de haarden wel 2 uur laten branden!

 

Met de pizza oven van Le Feu maak jij binnen no-time zelf de lekkerste pizza's thuis. De pizza oven is verkrijgbaar zonder en met tafel. De tafel is voorzien van wieltjes waardoor je deze makkelijk verplaatst. De pizza oven is licht van gewicht en dus ook handig om mee te nemen.

Lees meer

Items 1-24 of 111

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Le Feu Eye bio ethanol haard - black/soaptreated oak

   1,545.00
  2 werkdagen
 2. Le Feu Eye bio ethanol haard - black/smoked oak

   1,545.00
  2 werkdagen
 3. Le Feu Eye bio ethanol haard - black/black oak

   1,545.00
  2 werkdagen
 4. Le Feu Eye bio ethanol haard - black/rose gold

   1,745.00
  2 werkdagen
 5. Le Feu Eye bio ethanol haard - black/white oak

   1,545.00
  2 werkdagen
 6. Le Feu Eye bio ethanol haard - white/soaptreated oak

   1,675.00
  2 werkdagen
 7. Le Feu Eye bio ethanol haard - white/smoked oak

   1,675.00
  2 werkdagen
 8. Le Feu Eye bio ethanol haard - white/black oak

   1,675.00
  2 werkdagen
 9. Le Feu Eye bio ethanol haard - white/white oak

   1,675.00
  2 werkdagen
 10. Le Feu Eye bio ethanol haard - white/rose gold

   1,875.00
  2 werkdagen
 11. Le Feu Ground wood black - black bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 12. Le Feu Ground wood black - rose gold bio ethanol haard

   2,145.00
  2 werkdagen
 13. Le Feu Ground wood black - smoked oak bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 14. Le Feu Ground wood black - soaptreated oak bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 15. Le Feu Ground wood black - rvs bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 16. Le Feu Ground wood black - rvs/smoaked oak bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 17. Le Feu Ground wood black - rvs/soaptreated oak bio ethanol haard

   1,930.00
  2 werkdagen
 18. Le Feu Ground wood black - rose gold/black bio ethanol haard

   2,145.00
  2 werkdagen
 19. Le Feu Ground wood black - rose gold/smoked oak bio ethanol haard

   2,145.00
  2 werkdagen
 20. Le Feu Ground wood black - rose gold/soaptreated oak bio ethanol haard

   2,145.00
  2 werkdagen
 21. Le Feu Ground wood black - rose gold/rose gold bio ethanol haard

   2,425.00
  2 werkdagen
 22. Le Feu Ground wood mocca - mocca/rose gold bio ethanol haard

   2,310.00
  2 werkdagen
 23. Le Feu Ground wood mocca - rose gold/black bio ethanol haard

   2,310.00
  2 werkdagen
 24. Le Feu Ground wood mocca - black bio ethanol haard

   2,115.00
  2 werkdagen
items per page

Le Feu bio ethanol haarden: sfeervolle warmte voor elk interieur

Bent je op zoek naar een elegante en milieuvriendelijke manier om jouw interieur te verwarmen en tegelijkertijd een gezellige sfeer te creëren? Zoek dan niet verder dan Le Feu bio ethanol haarden. Deze moderne haarden combineren stijl, duurzaamheid en efficiëntie om jouw huis te veranderen in een warme en uitnodigende ruimte. 

Wat is een bio ethanol haard?

Een bio ethanol haard is een verwarmingstoestel dat gebruikmaakt van bio ethanol als brandstof. Bio ethanol is een hernieuwbare brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige materialen, zoals maïs, suikerriet en tarwe. Het verbranden van bio ethanol produceert geen rook, geur of as, wat betekent dat deze haarden schoon en milieuvriendelijk zijn. Ze zijn ook zeer efficiënt omdat ze vrijwel 100% van de brandstof verbranden en warmte afgeven.

Waarom kiezen voor Le Feu bio ethanol haarden?

Le Feu is een toonaangevend merk op het gebied van bio ethanol haarden, en om goede redenen. Hier zijn enkele van de voordelen van het kiezen voor Le Feu:

 1. Design en Stijl: Le Feu haarden zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Ze bieden een breed scala aan moderne en tijdloze ontwerpen die naadloos passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een minimalistische look of een klassieke uitstraling verkiest, er is een Le Feu haard die bij jou past.

 2. Milieuvriendelijkheid: Als je om het milieu geeft, zul je de milieuvriendelijke aard van Le Feu haarden waarderen. Ze stoten geen schadelijke gassen uit en hebben geen invloed op de luchtkwaliteit in jouw huis. Je kunt genieten van warmte zonder schuldgevoel.

 3. Eenvoudige Installatie: Le Feu haarden zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen schoorsteen of ventilatiesysteem. Dit maakt ze uiterst geschikt voor zowel huiseigenaren als huurders.

 4. Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij Le Feu. Hun haarden zijn uitgerust met innovatieve beveiligingsfuncties, zoals bijvoorbeeld vlamdovers, om de risico's tot een minimum te beperken.

 5. Regelbare Warmte: Met Le Feu haarden kun je de warmte naar wens aanpassen door eenvoudigweg de hoeveelheid bio ethanol die je gebruikt te regelen. Zo kun je jouw comfortniveau optimaliseren. Hoe meer bio ethanol er in de brander aanwezig is, hoe hoger de vlammen.

Toepassingen van Le Feu bio ethanol haarden

Le Feu haarden kunnen worden geïntegreerd in verschillende ruimtes in jouw huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of zelfs buiten op je terras. Hier zijn enkele toepassingen:

 1. Hoofdverwarming: In kleinere woningen of goed geïsoleerde ruimtes kunnen Le Feu haarden dienen als de hoofdverwarming. Ze kunnen de temperatuur aangenaam houden tijdens koude winteravonden.

 2. Sfeerverlichting: De vlammen van een Le Feu haard creëren een romantische en ontspannen sfeer. Ze zijn perfect voor een avondje met vrienden of een romantisch diner.

 3. Ruimteverwarming: In grotere huizen kunnen Le Feu haarden worden gebruikt om specifieke ruimtes te verwarmen, zoals een leeshoek of een studeerkamer.

Onderhoud van Le Feu bio ethanol haarden

Een van de voordelen van Le Feu haarden is dat ze weinig onderhoud vereisen. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om jouw haard in topconditie te houden:

 1. Regelmatige Reiniging: Veeg de haard regelmatig af met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen.

 2. Controleren op Lekkage: Controleer de brander op lekkage en vervang eventuele beschadigde onderdelen onmiddellijk.

 3. Ventilatie: Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte waar de haard is geïnstalleerd om een goede luchtcirculatie te garanderen.

Elegant en stijvol

Le Feu bio ethanol haarden bieden niet alleen warmte en comfort, maar voegen ook een vleugje elegantie en stijl toe aan uw interieur. Ze zijn milieuvriendelijk, veilig en eenvoudig te installeren. Of je nu op zoek bent naar een bron van warmte, sfeerverlichting of beide, Le Feu haarden kunnen aan jouw behoeften voldoen. Kies voor duurzaamheid en design met Le Feu bio ethanol haarden en geniet van een gezellige en milieuvriendelijke warmtebron in uw huis.