Filters
Selectie verfijnen
Everdure

Everdure houtskoolbarbecues en gasbarbecues

Everdure is meer dan alleen een barbecuemerk, het is een beleving. Everdure heeft de perfecte moderne barbecue gecreëerd. De barbecues hebben een strak en modern uiterlijk, waarbij veel aandacht is besteed aan het gebruiksgemak. Kies voor de handige houtskoolbarbecues of bak en braad snel een stukje vlees met de gasbarbecues.

 

Heb je vragen over de producten? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

De Everdure barbecues van Heston Blumenthal

Wanneer we het hebben over een topchef, dan staat Heston Blumenthal zeker in het rijtje. Zijn restaurant heeft 3 Michelin-sterren gewonnen, hij zelf een O.B.E. van Hare Majeisteit de Koningin voor zijn diensten aan de Britse Gastronomie.

 

Heston kijkt verder dan alleen de traditionele gerechten. Hij verlegt de traditionele grenzen van de keuken en laat iedereen verwonderen met zijn creaties. Hij inspireert generatie na generatie om plezier en vermaak te zoeken in eten. Dankzij zijn samenwerking met Everdure zorgt hij ervoor dat iedereen met de innovatieve barbecues plezier krijgt in het buiten koken en grillen!

De Everdure Cube houtskoolbarbecue

De Everdure Cube houtskoolbarbecue is een handige kleine barbecue. De kleine houtskoolbarbecue is volledig draagbaar. De barbecue is namelijk gemaakt van lichtgewicht duurzaam staal en heeft een modern uiterlijk. Deze kleine houtskoolbarbecue van Everdure is perfect om mee te nemen naar het strand, het park of gewoon om in de tuin op de tafel te gebruiken.

 

Je kunt de Everdure Cube houtskoolbarbecue aanschaffen in 4 zomerse en eigentijdse kleuren!

Everdure Force gasbarbecue

Ben je opzoek naar een mooie, eenvoudig te bedienen gasbarbecue? Dan is de Everdure Force gasbarbecue wat voor jou! Deze Everdure gasbarbecue is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, variërend van lichtblauw tot rood en oranje.

 

Je kunt op de Everdure Force gasbarbecue binnen 5 minuten al een heerlijke maaltijd bereiden. De Everdure Force barbecue is voorzien van twee gasbranders welke je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen.

Everdure 4k houtskoolbarbecue

Breng barbecueën naar een hoger niveau met de Everdure 4k houtskoolbarbecue. Deze houtskoolbarbecue brengt je een hele nieuwe ervaring. De Everdure 4k heeft verschillende ventilatieopeningen waardoor er een meer gebalanceerde en responsieve luchtstroom aanwezig is. Daarnaast kun je alles goed in de gaten houden op je mobiele telefoon, deze kun je namelijk door middel van bluetooth verbinden met de barbecue. Op het LED touchscreen display kun je daarnaast ook nog veel informatie aflezen.

 

De Everdure 4k houtskoolbarbecue wordt compleet geleverd met veel verschillende accessoires, zoals matte geëmailleerde grills, pizzasteen, waterreservoir, binnenverlichting, grilltang en nog veel meer. Je kunt de Everdure 4k aanschaffen in 6 verschillende kleuren.