18 items

Filters
Selectie verfijnen
Vuurschaal barbecues

Vuurschaal bbq (barbecue) kopen? Compleet met grillring en grillrooster!

Geniet deze zomer ook van een heerlijk stukje gebraden vlees op de barbecue met een vuurschaal bbq! In onze collectie vind je verschillende A-merken, zoals Enjoyfires, Höfats, Fancy Flames of bijvoorbeeld de vuurschaal bbq van Forno. Met een vuurschaal bbq geniet je niet alleen van een heerlijk stukje vlees of groenten, maar ook van een sfeervol vlammenspel. Je kunt namelijk de vuurschaal bbq ook gewoon als vuurschaal gebruiken.

 

Heb je vragen over een van de vuurschalen of de bbq-accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder.

Lees meer

Items 1-18 of 18

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Enjoyfires BBQ vuurschaal met houtopslag 75x98 cm - zwart

   399.00
  Op voorraad
 2. Compleet met accessoires

  Fancy Flames vuurschaal MGO S 60x60x35 cm

   189.95
  5 werkdagen
 3. Forno BBQ vuurschaal Seare 80x100 cm - Bole

   1,899.95
  2 werkdagen
 4. Forno BBQ vuurschaal Seare 100x100 cm - halo

   2,099.00
  2 werkdagen
 5. Forno Grillset - Bole 48x48x14 cm

   299.95
  2 werkdagen
 6. Forno Grillset - Halo 58x58x14 cm

   349.95
  2 werkdagen
 7. Höfats beer box vuurkorf

   129.00
  3-4 werkdagen
 8. Höfats Crate vuurkorf

   129.00
  3-4 werkdagen
 9. Höfats Cube vuurkorf

   399.00
  3-4 werkdagen
 10. Höfats Cube vuurkorf roest

   299.00
  3-4 werkdagen
 11. Höfats Triple 65 vuurschaal

   129.00
  3-4 werkdagen
 12. Höfats Triple 90 vuurschaal

   199.00
  3-4 werkdagen
 13. Höfats Triple 120 vuurschaal

   349.00
  3-4 werkdagen
 14. Höfats Bowl vuurschaal

   329.00
  3-4 werkdagen
 15. Höfats Bowl vuurschaal met standaard

   299.00
  3-4 werkdagen
 16. Compleet met accessoires

  Fancy Flames vuurschaal MGO L 90x90x43 cm

   399.95
  5 werkdagen
 17. Vuurtafel 120x120x28 cm cortenstaal met grill

   799.00
  2 werkdagen
 18. Vuurtafel Ø125x28 cm cortenstaal met grill

   799.00
  2 werkdagen
items per page

Vuurschaal barbecue; de sfeermaker in iedere de tuin

Met een vuurschaal in je tuin kun je op een eenvoudige en relatief goedkope manier genieten van een prachtig vlammenspel. Tover ’s avonds je vuurschaal om tot een barbecue met de vuurschaal-accessoires, zoals de grillring en grillrooster. Zo kun je eenvoudig met je familie, vrienden of partner genieten van de lekkerste bereidingen en ook beginnen met buiten koken!

 

Een vuurschaal bbq kun je eenvoudig zelf maken. Plaats de grillring of het grillrooster op de vuurschaal en je bent klaar om te beginnen.

Complete vuurschaal-set met grillring en grillrooster

Een deel van de vuurschalen in deze categorie kun je zelf uitbreiden met barbecue-accessoires; een ander deel shop je compleet met alle bijbehorende barbecue-accessoires.

Heb je een kleine tuin? Kies dan voor een van de vuurschalen met een grootte tot 70 cm zoals bijvoorbeeld de Enjoyfires vuurschaal. Maar er zijn ook complete bbq-setten van Fancy Flames verkrijgbaar. Ontdek bijvoorbeeld de Fancy Flames vuurschaal MGO. Deze wordt geleverd met grillrooster, vonkenscherm en pook.

Kook met je vuurschaal op hoogte; kies voor de multifunctionele houtopslag

De ronde Enjoyfires bbq vuurschaal (met een grootte van Ø75 cm) is voorzien van een houtopslag. Hierdoor kun je op hoogte barbecuen. Daarnaast is de houtopslag erg handing om hout in op te slaan.

Forno bbq vuurschaal en houtopslag in één

Met de Forno bbq vuurschaal en houtopslag in één creëer je de heerlijkste creaties. De Forno bbq vuurschaal wordt inclusief houtopslag geleverd. Op de bakplaat is meer dan voldoende ruimte om voor je gezin eten te bakken. De ronde Forno barbecue vuurschaal heeft wat weg van de bekende Ofyr barbecue. 

 

Ben je op zoek naar meer ruimte voor het plaatsen van een snijplank, eten, kookgerei en zelfs het opslaan van hout? Kies dan voor de Forno station Dome. Deze is verkrijgbaar in 2 maten en hiermee creëer jij jouw ideale buitenkeuken. Op deze Dome kun je de Forno pizza oven plaatsen (dus niet geschikt voor de Forno vuurschalen). Let op dat de Forno vuurschaal in het zwart wordt geleverd. De kenmerkende bruine sterke roestlaag wordt gevormd na enkele weken tot maanden in de buitenlucht te hebben gestaan. Je kunt dit proces versnellen door een combinatie van water en zout op de barbecue te spuiten.

Höfats: de multifunctionele vuurschaal bbq

Nieuw in de collectie van Designtuinhaarden.nl zijn de multifunctionele vuurschalen van Höfats. Deze vuurschalen zijn uit te breiden met diverse accessoires, zodat je de vuurschaal of vuurkorf ook kunt gebruiken als barbecue. Daarnaast kun je de Höfats Beer box vuurkorf en de Höfats Crate vuurkorf ook gebruiken als handig opbergkratje of zelfs als krukje. Bij de vuurschalen zijn verschillende BBQ accessoires te koop, zoals een grillrooster of plancha plaat. Deze kun je in de bundel, onderaan in het product, kopen met bundelkorting.

Veilig je vuurschaal barbecue gebruiken

Bij het gebruiken van de vuurschaal barbecue is natuurlijk enige voorzichtigheid belangrijk. Zorg in de eerste plaats dat je een goede stooklocatie hebt. Let hierbij op dat de ondergrond niet brandbaar is en dat er geen laaghangende takken boven de vuurschaal hangen. Gebruik daarnaast nooit lampenolie, spiritus of benzine om het vuur op te stoken. Gebruik hiervoor alleen aanmaakblokjes.

Ontdek ook de andere barbecues

Naast de vuurschaal barbecues hebben we ook nog een grote collectie in andere barbecues. Wil je graag snel en gemakkelijk een stuk vlees braden in de tuin? Dan is een klein barbecue wat voor jou! Liever de authentieke smaak behouden van een gebraden of gegrild stuk vlees? Neem dan een kijkje bij onze houtskoolbarbecues, waar je ook de populaire kamado barbecues vindt.