11 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 789.00 -  1,450.00
 1,450.00
 789.00
Forno vuurtafels

Forno vuurtafels: Brann aluminium en cortenstaal vuurtafels

Forno heeft een grote collectie in vuurschalen, tuinhaarden en ook in vuurtafels! De vuurtafels die je in deze categorie vindt zijn van de Brann vuurtafel lijn. Deze Forno vuurtafels zijn uitgevoerd in stevig cortenstaal of in luxe aluminium. Stuk voor stuk zijn de Forno vuurtafels unieke vuurtafels. De cortenstaal vuurtafels vormen binnen 4-6 maanden een unieke roestbruine kleur, terwijl je de aluminium vuurtafels kunt bestellen in diverse ralkleuren. De Brann vuurtafels worden geleverd met een inbouwbrander van 40,5 x 40,5 cm, een vermogen van 8,5 kW en een glasombouw.

Lees meer

Items 1-11 of 11

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Meer sfeer in je tuin met een Forno vuurtafel

We vieren steeds meer vakantie in eigen tuin. Hoe fijn is het om dan een heerlijk plekje te creëren waar je tot rust kunt komen. Een vuurtafel kan hierbij niet ontbreken. In deze collectie vind je de ‘Brann’ vuurtafels van het merk Forno. Dit zijn cortenstaal en aluminium vuurtafels die zowel in de moderne tuin van dit jaar passen als in de klassieke tuin!

Cortenstaal vuurtafel, de eye-catcher in je tuin

Cortenstaal is een robuust, sterk materiaal. Je herkent cortenstaal aan de roestbruine kleur. Met een Forno vuurtafel van cortenstaal weet je zeker dat je een eye-catcher in je tuin hebt staan. De Forno vuurtafels van cortenstaal worden zonder roest geleverd. Dit wordt gevormd na ongeveer 4 tot 6 maanden. Het roestpatroon op iedere cortenstaal vuurtafel is anders. Het wordt gevormd door invloeden van buitenaf, zoals regen, wind en luchtvochtigheid. Hierdoor heb je altijd een unieke en bijzondere vuurtafel in de tuin staan.

 

De cortenstaal Forno vuurtafels zijn in 4 maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit drie verschillende cortenstaal vuurtafels, variërend van 80x80x50 cm tot 120x80x50 cm. Daarnaast kun je ook kiezen voor een cortenstaal vuurzuil. Een cortenstaal vuurzuil staat prachtig naast de entree of ergens in de hoek van je terras.

Een grote tuin? Dan is de doorkijk-gashaard van Forno perfect!

Heb je een grote tuin en wil je diverse delen met elkaar in verbinding brengen? Kies dan voor de Forno doorkijk-gashaard. Deze gashaard heeft een mooi design en je kunt er ook nog eens door heenkijken. Zo kun je vanuit zowel de zithoek als de eethoek genieten van het knisperende vuur.

Kies je eigen andere kleur van je aluminium Forno vuurtafel

Naast de cortenstaal vuurtafels zijn er ook diverse aluminium vuurtafels van Forno. De Forno Brann vuurtafels van aluminium zijn gepoedercoat en kunnen in een andere kleur worden geleverd. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren, variërend van speels oranje tot rustiek bruin. Voor het kiezen van een andere kleur betaal je een kleine meerprijs. Staat je kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

De aluminium vuurtafels zijn net zoals de cortenstaal vuurtafels verkrijgbaar in 4 formaten. Zo zijn hier ook weer die aluminium vuurtafels en één aluminium vuurzuil.

 

Let op: Standaard worden de aluminium vuurtafels geleverd in ral 7021 (antraciet-zwart). Dus niet in de witte kleur die je op de foto ziet.   

Ontvang bij de cortenstaal en aluminium vuurtafels gratis accessoires

Met een Forno vuurtafel in je tuin heb je direct een complete set. Zo ontvang je bij de cortenstaal en aluminium vuurtafels diverse accessoires, namelijk:

 

  • Gratis lavastenen
  • Gratis keramische stammetjes (lijken net op echte houten stammen)
  • Gratis RVS afdekplaat om de inbouwbrander na gebruik mee af te schermen
  • Gratis glasombouw (hiermee creëer je een veilige omgeving)
  • Gratis batterij voor de starter
  • Gratis gasslang met 30mb regelaar

Het enige wat je dus nog nodig hebt is een gasfles!