Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning draagt mee aan een stuk terras beleving. Een Cocoon Table zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin. Het motto dat Happy Cocooning graag meegeeft is "The best things are meant to be shared". De Cocoon tables zijn trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Met een Cocoon Table zit je er altijd warmpjes bij!

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Happy cocooning

In het assortiment van Happy Cocooning tref je diverse soorten vuurtafels aan. Diverse vuurtafels worden gemaakt van composiet en andere worden gemaakt van teakhout

Composiet

Met composiet kan men diverse vormen maken. Buiten vierkanten vuurtafels vanaf 60x60 cm vind je ook ronde, ovale, kegelvormige en bollen aan. Deze tafels worden aangeboden in een aantal mooie kleuren, zoals zwart, antraciet en taupe. Ook zijn de tafelmodellen erg leuk om direct op jouw eigen tafel te plaatsen.

 

Het vermogen van de vuurtafels verschilt enorm bij de Happy Cocooning vuurtafels. De Happy Cocooning Cocoon Table vierkant 76 x 76 x 46 cm is de tafel met het grootste vermogen van 19,5 kW.

Teakhout

De vuurtafels van teakhout worden aangeboden in een lichte kleur en donkere houtkleur. Daarnaast hebben ze een lage serie vuurtafels. Hierbij zijn alle tafels 46 cm. De Lounge & Dining serie is iets hoger dan de gemiddelde salontafel en is 67,5 cm hoog. In deze tafels kan direct een gasfles geplaatst worden in tegenstelling tot de lagere tafels. De minimale hoogte die de tafel hiervoor moet hebben is 55 cm.

Wacht a.u.b.