5 items

Filters
Selectie verfijnen
BBQ mogelijkheid
Prijs
 1,199.00 -  2,700.00
 2,700.00
 1,199.00
Houtkachels met pizzaoven

Houtkachel met pizzaoven kopen? Begin met pizza's bakken in de tuin!

Als je aan Italië denkt, denk je dan ook aan een heerlijk wijntje, de sfeer, romantiek en een versgebakken pizza’s? Haal Italië naar je eigen tuin met een van onze houtkachels met ingebouwde pizzaoven voor in de tuin! De robuuste houtkachels met pizzaoven zorgen voor vele heerlijke maaltijden én gezelligheid in je tuin. De houtkachels met pizzaoven hebben een tijdloos en strakke vormgeving. Heb je vragen over deze pizza ovens voor in de tuin? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Houtkachel met pizzaoven kopen? Kies voor Forno!

Waarom alleen genieten van het gezellige en romantische vuurtje, als je tegelijkertijd ook pizza’s kunt bakken in je luxe houtkachel! De houtkachels met pizzaoven zijn gemaakt van robuust 3mm dik cortenstaal. De buitenschil van de houtkachels is zelfs gemaakt van 6mm dik cortenstaal.

 

Het gedeelte waarin je de pizza kunt bakken zit boven het stookgedeelte van de houtkachel. Doordat de pizzaoven hoger zit, kun je comfortabel de heerlijkste pizza’s bereiden. De houtkachels met pizzaoven hebben daarnaast een stevig onderstel, zodat de kachel goed op zijn plek blijft staan.

Cosistove Major: de pizzaoven voor in de tuin of onder de overkapping

De Cosistove Major is een mooie houtkachel van Cosi-fires! In deze zwarte houtkachel kun je zowel een pizza als een heerlijk broodje afbakken. De Cosistove Major kun je zowel onder een overkapping plaatsen als erders in de tuin. Onder de overkapping blijft de kwaliteit van de houtkachel wel beter. 

Naast pizza's ook andere maaltijden bereiden?

Naast het bakken van pizza's in deze tuinhaarden, bieden we ook diverse andere tuinhaarden aan waarbij het mogelijk is om te barbecuën. In deze speciaal ontworpen tuinhaarden is het mogelijk om een barbecuerooster te plaatsen. Daarnaast kun je sommige tuinhaarden ook uitbreiden met diverse zijtafels, zodat je meer ruimte hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je helemaal luxe buitenkoken? Bekijk dan ons complete assortiment met barbecues en buitenkeukens.

Bestel je houtkachel met pizzaoven vertrouwd online

Een pizzaoven voor in de tuin bestel je veilig en vertrouwd online bij Designtuinhaarden.nl. Op de Forno houtkachels zelf ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie. Wil je de houtkachel met pizzaoven eerst zien voordat je betaald? Kies dan voor achteraf betalen met Afterpay of Klarna. Het is ook mogelijk om je houtkachel in 3 termijnen te betalen, zonder dat er een BKR-registratie wordt gemaakt en zonder rente.

 

Bij iedere aankoop kun je bij ons gebruik maken van kopersbescherming via Trusted Shops. Hierbij kun je jouw aankoop verzekeren.