13 items

Filters
Selectie verfijnen
Vuurzuilen

Vuurzuilen op gas en bio-ethanol, geschikt voor binnen of buiten

De vuurzuilen op gas en bio-ethanol van designtuinhaarden.nl zorgen voor veel sfeer bij een entree of op je eigen terras. Het is een echte eye-catcher en ook perfect voor professioneel gebruik zoals in de horeca. Maak je restaurantterras af met een mooie vuurzuil en creëer in een handomdraai meer sfeer.

 

De vuurzuilen op gas zijn alleen voor buiten gebruik of onder een overkapping. De vuurzuilen op bio-ethanol kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden (alleen wanneer de wind niet te sterk is).

Lees meer

Items 1-13 of 13

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Vuurzuil kopen? Bestel veilig en vertrouwd

Ook vuurzuilen koop je veilig en vertrouwd bij Designtuinhaarden.nl. In ons assortiment vind je diverse vuurzuilen van de merken Enjoyfires, Happy Cocooning, Cosi-Fires en Adezz (Forno Brann). De vuurzuilen staan allemaal voor kwaliteit en zijn een waardevolle toevoeging aan je tuin, bedrijfspand, restaurant of naast de entree.  

 

Bestel bij ons een vuurzuil direct uit voorraad en laat hem de volgende dag al bij je bezorgen! Is de vuurzuil niet op voorraad? Dan staat de verwachte levertijd/datum bij het product aangegeven.

De Enjoyfires vuurzuilen op gas of bio-ethanol

Enjoyfires is het enige merk dat naast vuurzuilen op gas ook vuurzuilen op bio-ethanol aanbiedt. In de aluminium of houten vuurzuilen op gas is voldoende ruimte voor het opbergen van een 5kg Benegas-Light gasfles.

 

De aluminium vuurzuilen op gas van Enjoyfires worden geleverd inclusief glasombouw. Daarnaast hebben deze vuurzuilen verzonken wielen, zodat je ze eenvoudig kunt verplaatsen. De houten vuurzuilen worden in ons magazijn met de hand gemaakt. Deze vuurzuilen zijn gemaakt van steigerhout en worden mooier naarmate de tijd verstrijkt.

 

De Enjoyfires vuurzuilen op bio-ethanol kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze vuurzuilen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Van de bio-ethanol vuurzuilen kun je buiten genieten in de zomer en binnen genieten in de winter!

De Happy Cocooning vuurzuilen op gas

De ‘Cocoon Move’ vuurzuilen van Happy Cocooning zijn mobiele terrashaarden die je dankzij de grote wielen eenvoudig kunt verplaatsen. Deze vuurzuilen hebben een modern en speels uiterlijk en worden geleverd inclusief keramische stammetjes, lavastenen én een PVC beschermhoes.

 

Ook in de Happy Cocooning vuurzuilen kun je veilig een gasfles opbergen. Aan de binnenkant van de vuurzuil zit een regelknop waarmee je de hoogte van de vlammen instelt. De Happy Cocooning Move vuurzuil is verkrijgbaar in het zwart en antraciet.

De Cosi-Fires vuurzuil: ‘Cosiscoop Pillar L’

Cosi-Fires heeft ook twee mooie vuurzuilen in haar assortiment, welke lijken op de grote versie van de Cosiscoop gaslantaarns. De Cosiscoop pillar is verkrijgbaar in een zwarte aluminium versie en in een teakhouten versie. Ook deze vuurzuilen hebben voldoende ruimte voor het opbergen van de gasfles. De regelknop voor het gas zit niet aan de binnenkant, maar aan de buitenkant van de vuurzuil verwerkt.

 

Bij deze vuurzuilen worden ook steentjes en een glasombouw meegeleverd.

Kies je eigen kleur vuurzuil met de Brann vuurzuil op gas

Een vuurzuil waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren? Dat is de aluminium vuurzuil van Forno (Adezz)! Bij deze vuurzuil kun je kiezen uit 10 verschillende kleuren. Standaard wordt de vuurzuil geleverd in de ralkleur 7021 (antraciet-zwart). Let dus op, het is niet wit zoals op de afbeelding.

 

De Forno Brann vuurzuil is ook leverbaar in robuust cortenstaal. Deze vuurzuil hoeft niet eens aan te staan om warmte uit te stralen! De cortenstaal vuurzuil wordt ongeroest geleverd. Na ongeveer 4 tot 6 maanden komt het oxidatieproces op gang en heeft de vuurzuil zijn kenmerkende roestbruine kleur.

Hoge vuurzuil op gas of bio-ethanol

Bij Designtuinhaarden.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een vuurzuil op gas of een vuurzuil op bio-ethanol. Bij de vuurzuilen op gas past er een gasfles van 5kg in de vuurzuil, zodat deze niet zichtbaar is tijdens het gebruik. De vuurzuilen op gas zijn alleen buiten te gebruiken. Je kunt de vuurzuil op gas wel onder een overkapping plaatsen en gebruiken, maar dan dient altijd één zijde volledig open te zijn.

 

De vuurzuilen op bio-ethanol dienen bijgevuld te worden via de brander zelf. Dit kan alleen wanneer de bio-ethanol brander uit is. Mocht de vlam na verloop van tijd uit zijn gegaan, dan moet je minimaal 30-60 minuten wachten voordat je hem weer bijvult. De bio-ethanol vuurzuilen kunnen binnen en buiten (enkel als het compleet windstil is) worden gebruikt.