Vuurzuilen

Vuurzuilen op gas en bio-ethanol

De vuurzuilen op gas en bio-ethanol van designtuinhaarden.nl zorgen voor veel sfeer bij een entree of op je eigen terras. Het is een echte eye-catcher en ook perfect voor professioneel gebruik zoals in de horeca. Maak je restaurantterras af met een mooie vuurzuil. De vuurzuilen op gas zijn alleen voor buiten gebruik of onder een overkapping. De vuurzuilen op bio-ethanol kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden (alleen wanneer de wind niet te sterk is).

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Hoge vuurzuil op gas kopen?

Waar vuurtafels vaak laag zijn, zijn vuurzuilen hogere zuilen met bovenin een ingebouwde gasbrander. Vuurzuilen worden vaak gebruikt in de horeca of bij bedrijven, maar kunnen ook voor particulieren een mooie toevoeging in de tuin zijn! Bij Designtuinhaarden vind je cortenstalen vuurzuilen, aluminium vuurzuilen en houten vuurzuilen, voor ieder wat wils! De Brann aluminium vuurzuil kan in 10 andere ralkleuren worden besteld. 

 

De vuurzuilen staan prachtig naast de entree of elder in de tuin of op een bedrijventerrein. In de vuurtafels is er voldoende ruimte om de 5kg gasfles te plaatsen.

Verrijdbare vuurzuilen

Het is natuurlijk handig dat je een vuurzuil eenvoudig kunt verplaatsen. De vuurzuilen van Enjoyfires en de Cocoon Move vuurzuilen hebben wielen. Hiermee zijn ze eenvoudig van plek te verplaatsen. Bij de Enjoyfires vuurzuilen zitten de wielen verzonken en zijn ze haast niet zichtbaar.

Wacht a.u.b.