keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Het grootste assortiment
  • Altijd snel geleverd

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 76)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
per pagina

Enjoy Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prima product
Met 30x60 cm. een perfect formaat voor rechthoekige tafels.
De ontsteking is elektrisch (penlite batterij is bijgeleverd) en daarmee is uit aansteken van de brander erg eenvoudig.
Kwaliteit is voor zover ik kan beoordelen goed. Ik heb deze brander ingebouwd in een betonnen tafelblad en dat ziet er i.c.m. de RVS brander erg luxe uit!

Review door: Len / Datum: 14 juli 2017

Rengo XL tuinhaard Ø42x145 cm. Corten

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi ontwerp en brand super goed
Deze tuinhaard is een goeie aanwinst. Hij trekt heel goed. Ik heb het wel op extra hoogte gezet door er enkele tegels onder te zetten. Dan geeft hij op goeie hoogte warmte als je zit. En tevens komt de roest dan niet op je terras. Want hij geeft wel roest af.
Jammer dat bij levering bleek dat de onderkant beschadigd was. Dat had gecorrigeerd kunnen worden, maar daarvoor heb ik niet gekozen. Je moet dan nl een roestig zwaar ding gaan inpakken. (waar haal je opnieuw karton vandaan en wie kan helpen??) Uiteindelijk met beetje geld retour maar geaccepteerd.

Review door: Monique / Datum: 5 juli 2017

Cosi glazen ombouw straight 70x33x17 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie glazen ombouw
Wij hebben een tuintafel met brander in het midden en wilde daar graag een Cosi glazen ombouw omheen. Besteld bij Designtuinhaarden.nl. Deze hebben wij Perfect verpakt en vlot ontvangen. We zijn er blij mee, en hopen dat we er vele gezellige uurtjes aan zullen beleven, samen met een heerlijk glaasje wijn!

Review door: R.Lamers / Datum: 1 juli 2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Snel, correct en compleet
In het weekend een inbouw gasbrander besteld en op dinsdag geleverd gekregen.
Goede communicatie over bestelstatus, levering, track en trace en keurig verpakt.
Met zulke service kan je rustig bestellen!

Review door: Erik O / Datum: 29 juni 2017

Storm Lifestyle vuurschaal betonlook Ø68,5 x 17 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Op tijd voor vaderdag
Véél te laat bestelde ik buiten werktijd een vuurschaal bij designtuinhaarden.nl. De volgende morgen werd ik direct terug gebeld en gemaild. Mijn artikel was niet leverbaar (stond inderdaad 'op aanvraag') en ze hadden een prima alternatief. Hoewel de vriendelijke dame geen twijfel had dat mijn bestelling op tijd (dus, de volgende dag, op de zaterdag vóór vaderdag) beleverd zou worden kreeg ik ook de mogelijkheid om'm op te halen. Mijn vertrouwen werd beloond, zaterdagmiddag kwam de pakketdienst.
En.. de vuurschaal is prachtig. Zelfs de kleine maat (68,5 cm) is behoorlijk groot. En de betonnenrand is mooi breed.
Dus... dik tevreden.

Review door: Maria / Datum: 20 juni 2017

Cosi inbouwbrander rechthoekig 32x52x16,5 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Cosi inbouwbrander rechthoekig
Goed product voor een redelijke prijs. Snel geleverd ondanks dat er feestdagen tussen zaten. Ik heb de brander ingebouwd in een zelfgemaakte steigerhouten tafel en ben hier absoluut blij mee.

Review door: Jan Meijer / Datum: 16 juni 2017

Cosi rechthoekige glazen ombouw 55x35x21 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Gemengde gevoelens
Het product zelf bevalt prima
Levering duurde bijna 2 weken en tijdstip van levering zou worden doorgegeven, maar dat is niet gebeurd. Hierdoor trof de chauffeur niemand thuis om circa 8.30
Mijn vrouw kwam net terug van het uitlaten van de hond en zag dat de chauffeur de spullen maar aan de zijkant van het huis had gezet. hij vond het daarna te veel moeite om de spullen naar de achtertuin te brengen.

OPMERKING VAN KLANTENSERVICE: De levering betrof een vuurtafel op pallet samen met een glazen ombouw. De chauffeurs van onze transportdienst leveren normaal gesproken af bij de voordeur en zijn niet verplicht om deze in de achtertuin te zetten. Heel vaak doen ze niet zo moeilijk als het goed toegankelijk is maar we kunnen het helaas niet garanderen.

Review door: A.P.J.Meershoek / Datum: 15 juni 2017

Rengo tuinhaard Ø31x120 cm. Zwart

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie stoer/sierlijke haard
Een prachtige sierlijke maar ook stoere haard.
Past goed bij de schanskorven bij ons in de tuin.
Fijn ook dat er een houtopslag onder zit.
Levering was binnen 24 uur zoals op de site aangegeven!
kortom, Top.

Review door: P. van Gijzel / Datum: 14 juni 2017

Burni tuinhaard Enok corten

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Stoere haard
Een prachtige robuuste stoere tuinhaard. Hij staat geweldig in de tuin , echt een aanwinst. Hij geeft veel warmte. Levering was zeer vlot, binnen een paar dagen . Goede service

Review door: Diana Brouwers / Datum: 13 juni 2017

Enjoy vuurtafel Block oud steigerhout

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige haard
Geweldig mooie en complete tafel!
Vuurtafel staat geweldig in onze nieuwe kapschuur.
De haard geeft ruim voldoende warmte om de ruimte behaaglijk te verwarmen en het vlammenspel levert een uiterst sfeervolle ambiance.
Geweldige service met erg snelle levering, ondanks dat de tafel niet op voorraad was en dus nog geproduceerd moest worden Top!!

Review door: Arnold van Oudheusden / Datum: 12 juni 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 76)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Scroll To Top

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Designtuinhaarden.nl!
Terug naar boven