keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Het grootste assortiment
  • Altijd snel geleverd

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 113)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12
per pagina

Bonfeu BonTino LP Ø35x153 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Gezellig haardje
In december hebben wij de BonFeu haard aangeschaft voor de gezellige avondjes buiten. De haard doet zijn werk en geeft lekker warmte en gezelligheid zoals we afgelopen Oud en Nieuw hebben mogen ervaren. Er zullen nog veel gezellige avondjes komen. De levering van de haard was uitstekend, kan niets anders zeggen.

Review door: Stefan Dijkgraaf / Datum: 14 januari 2018

Burni vuurschaal Ø80 x 21 cm. corten

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Zoals verwacht
We kozen voor de vuurschaal van 80 cm. Deze kwam zelfs sneller dan verwacht toe! De vuurschaal is precies zoals verwacht. Mooie kwaliteit en design.
Wij zijn er alvast blij mee.

Review door: Lora / Datum: 8 januari 2018

Happy Cocooning glazen ombouw inbouwbrander rechthoek 72x35x17 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Tevreden klant
Als compleet pakket gekocht met een Cocooning inbouwbrander. Snelle levering zodat we snel kunnen genieten van onze aankoop.

Review door: Wilmink / Datum: 2 januari 2018

Happy Cocooning inbouwbrander rechthoek 69x32x23,3 cm

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Tevreden klant
Ondanks de feestdagen een snelle en nette levering van deze mooie inbouwbrander. Waar wij nog heel veel plezier van gaan beleven.

Review door: Wilmink / Datum: 2 januari 2018

Burni vuurschaal Ø80 x 21 cm. corten

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie vuurschaal
We bestelden deze vuurschaal om cadeau te geven. Er was een snelle en vlotte levering. De schaal is mooi van grootte (80cm besteld). We bestellen deze schaal ook zeker nog voor onszelf!

Review door: Fem Vandemaele / Datum: 30 december 2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uitstekend
Prima service; vooraf even met een van de medewerksters gechat over het product, de datum en wijze van aflevering en alles is helemaal volgens plan verlopen. Ziet er prachtig uit, nu nog de tafel bouwen en dan genieten maar!

Review door: Erik de Klerk / Datum: 4 december 2017

Enjoyfires Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi sfeervol prodcut
Brander met glazen ombouw en stammetjes besteld. Wilde het op een specifieke datum geleverd krijgen, gechat met Fleur en alles werd prima geregeld. Snelle reactie en fijn meegedacht. Vorige week besteld, zaterdag laten leveren en vandaag ingebouwd in een steigerhouten tafel. Super sfeervol, dat worden fijne lange avonden!

Review door: Brigitte / Datum: 17 november 2017

Cosi rechthoekige glazen ombouw 55x35x21 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi sfeervol prodcut
Brander met glazen ombouw en stammetjes besteld. Wilde het op een specifieke datum geleverd krijgen, gechat met Fleur en alles werd prima geregeld. Snelle reactie en fijn meegedacht. Vorige week besteld, zaterdag laten leveren en vandaag ingebouwd in een steigerhouten tafel. Super sfeervol, dat worden fijne lange avonden!

Review door: Brigitte / Datum: 17 november 2017

Cosi inbouwbrander rechthoekig 32x52x16,5 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi sfeervol prodcut
Brander met glazen ombouw en stammetjes besteld. Wilde het op een specifieke datum geleverd krijgen, gechat met Fleur en alles werd prima geregeld. Snelle reactie en fijn meegedacht. Vorige week besteld, zaterdag laten leveren en vandaag ingebouwd in een steigerhouten tafel. Super sfeervol, dat worden fijne lange avonden!

Review door: Brigitte / Datum: 17 november 2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prima service en een perfect product
Bestelling werd correct geleverd; via internet al de inbouwmaat gevonden dus toen de brander geleverd werd was het een kwestie van er in plaatsen.

Review door: Jos / Datum: 14 november 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 113)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Designtuinhaarden.nl!
Terug naar boven