keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Het grootste assortiment
  • Altijd snel geleverd

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 98)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
per pagina

Enjoy vuurtafel Twist oud steigerhout

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
steigerhouten vuurtafel!
Prachtige steigerhouten vuurtafel geleverd binnen een week. Ziet er mooi uit en we zijn er erg blij mee!

Review door: marianne / Datum: 12 september 2017

Storm Lifestyle vuurschaal betonlook Ø68,5 x 17 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Top vuurschaal!
Ik heb mijn tuin laatst helemaal opgeknapt en ik miste nog iets. Ik ging op zoek naar een gave vuurschaal en die vond ik hier. Zondag besteld en dinsdag had ik m al binnen echt fijn dat het zo snel en netjes geregeld was. De schaal zat keurig verpakt en is helemaal naar m'n zin precies wat ik ervan had verwacht. Echt een top vuurschaal een absolute aanrader!! Ik ben er heel blij mee

Review door: Danielle / Datum: 10 september 2017

Enjoy Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Zeer tevreden
Vuurhaard online besteld.
Via de mail ben ik goed op de hoogte gehouden van status verzending.

Vuurhaard is geheel naar wens.
Juist formaat. Niet te groot en zeker niet te klein.
Het is prettig om op de website gelijk te zien welke glaswanden e.d. erbij horen.
Deze vuurhaard is een aanrader!

Review door: Heijkop / Datum: 8 september 2017

Enjoy Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Terrashaard
Complimenten voor de snelle levering en gedegen verpakking! Foutloos snel thuis bezorgd en inbouwen was eenvoudig en duidelijk. Wij zitten er inmiddels warmpjes bij en genieten van de complete set met brander, lavastenen, stammetjes en glasrand die extra sfeer en warmte geeft.. top!

Review door: M. Van Wijk / Datum: 1 september 2017

Enjoy Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi product en goede service
Mooie inbouwbrander. Compleet en supersnel geleverd met alles wat nodig is. Zeer goed verpakt.
Iets meer lavasteentje zou het helemaal perfect maken maar een kniesoor die daar op let. Ingebouwd in een pallethouten tafel. Zeer eenvoudig.
Keramische stammetje erop, net echt.
Voldoende warmte.
Het viel ons op dat er met de brander aan dat er minder steekmuggen om ons heen zaten..... Zou dat toeval zijn?
Zou een mooie bijkomstigheid zijn.
Nog even een langere slang er aan zodat de fles wat minder in het zicht staat.

Review door: Jasper / Datum: 31 augustus 2017

Enjoy Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Prima vuurhaard super service
Online deze vuurhaard besteld , perfect op de hoogte gehouden van de status van levering. Binnen 2 minuten orderbevestiging en factuur in de mailbox (via ideal betaald) na ongeveer 1 uur status verzonden met track en trace mogelijkheid in mijn mail box. Vervolgens telefonisch details opgevraagd van deze haard en ook hier zeer klantvriendelijk en goed te woord gestaan. Snelle levering en zeker niet onbelangrijk een kwalitatief mooi en goede vuurhaard. Kortom super (web)winkel met prima klantenservice. Zeker aan te bevelen.

Review door: Ben / Datum: 28 augustus 2017

Pular tuinhaard XL 54x43x150 cm. Zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Heerlijke avonden!
De Pular tuinhaard voldoet prima aan onze eisen! Genoeg ruimte om hout op te slaan en met 3 open kanten geeft het veel warmte.

Review door: Robin van Vliet / Datum: 28 augustus 2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Snelle levering, prima brander
Mooie brander die een gezellig vlammenspel levert en heerlijk warmte geeft. Makkelijk en snel in te bouwen.
Goed en snel geleverd, prima bedrijf.

Review door: Anja / Datum: 28 augustus 2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Geweldige service en sfeervol product
De Cosi inbouwbrander werd snel geleverd en de bestelde keramische haardblokken waren niet voorradig maar we kregen direct een mooi alternatief geleverd waardoor de order toch compleet was.
Het product zelf brand zeer mooi en we hebben er in onze veranda al heerlijk van kunnen genieten.

Review door: Ronald / Datum: 27 augustus 2017

Enjoy Keramische stammetjes

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
keramische hotblokken
Heb deze stammetjes meebesteld bij aanschaf van een inbouw vuurtafel. Vind ze niet zo realistisch als de stammetjes die ik al had bij mijn inbouwgashaard maar nu er een klein beetje roet op zit kunnen ze er zeker mee door.

Review door: Paul / Datum: 21 augustus 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 98)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Designtuinhaarden.nl!
Terug naar boven