keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Het grootste assortiment
  • Altijd snel geleverd

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 104)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11
per pagina

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Prima service en een perfect product
Bestelling werd correct geleverd; via internet al de inbouwmaat gevonden dus toen de brander geleverd werd was het een kwestie van er in plaatsen.

Review door: Jos / Datum: 14 november 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Mooie inbouwbrander, prima levering
Hier gaan we nog een hoop plezier van hebben, ziet er netjes uit en geeft veel warmte met een mooie vlam!

Review door: Benno Koomen / Datum: 19 oktober 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
prima levering, prima produkt
De zending was goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Produkt ziet er prima uit.

Review door: Els / Datum: 10 oktober 2017

Vilos tuinhaard 37x37x122 cm. Zwart

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Vilos tuinhaard 37x37x122 cm. Zwart
Beste medewerker Design Tuinhaarden.NL

We gingen voor een mooi strak ontwerp en kwaliteit. De kwaliteit uit zich vooral in het zwaardere of te wel dikkere plaatmateriaal. Vooral nu het iets kouder wordt buiten is het genieten bij de weldadige warmte van de tuinhaard.

Review door: Minke Bies Tabak / Datum: 10 oktober 2017

Enjoy Glas ombouw 50x50x17 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Glasset
Prachtig...mooi degelijk verpakt...snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten

Review door: M.L. / Datum: 5 oktober 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Inbouwbrander
Snelle levering en eenvoudig in te bouwen. Geeft mooie vlammen voor nog meer gezelligheid in onze veranda.

Review door: A. Harthoorn / Datum: 27 september 2017

Enjoy vuurtafel Twist oud steigerhout

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
steigerhouten vuurtafel!
Prachtige steigerhouten vuurtafel geleverd binnen een week. Ziet er mooi uit en we zijn er erg blij mee!

Review door: marianne / Datum: 12 september 2017

Storm Lifestyle vuurschaal betonlook Ø68,5 x 17 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Top vuurschaal!
Ik heb mijn tuin laatst helemaal opgeknapt en ik miste nog iets. Ik ging op zoek naar een gave vuurschaal en die vond ik hier. Zondag besteld en dinsdag had ik m al binnen echt fijn dat het zo snel en netjes geregeld was. De schaal zat keurig verpakt en is helemaal naar m'n zin precies wat ik ervan had verwacht. Echt een top vuurschaal een absolute aanrader!! Ik ben er heel blij mee

Review door: Danielle / Datum: 10 september 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Zeer tevreden
Vuurhaard online besteld.
Via de mail ben ik goed op de hoogte gehouden van status verzending.

Vuurhaard is geheel naar wens.
Juist formaat. Niet te groot en zeker niet te klein.
Het is prettig om op de website gelijk te zien welke glaswanden e.d. erbij horen.
Deze vuurhaard is een aanrader!

Review door: Heijkop / Datum: 8 september 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm.

Dienstverlening Designtuinhaarden.nl
Uw ervaring met het product:
Terrashaard
Complimenten voor de snelle levering en gedegen verpakking! Foutloos snel thuis bezorgd en inbouwen was eenvoudig en duidelijk. Wij zitten er inmiddels warmpjes bij en genieten van de complete set met brander, lavastenen, stammetjes en glasrand die extra sfeer en warmte geeft.. top!

Review door: M. Van Wijk / Datum: 1 september 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 104)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Designtuinhaarden.nl!
Terug naar boven