16 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 6.00 -  2,310.00
 2,310.00
 6.00
Bio ethanol haard hangend

Hangende bio ethanol haard kopen? Ontdek de collectie

Wil je warmte en sfeer toevoegen aan je huis, maar heb je weinig ruimte? Kies dan voor een hangende bio ethanol haard. Doordat de hangende bio ethanol haard aan het plafond bevestigd wordt neemt het weinig plek in.

 

De hangende bio ethanol haarden zijn gemaakt van stevig staal en leverbaar in verschillende kleuren combinaties en varianten. Bio ethanol is een goedkope en milieuvriendelijke brandstof, welke je perfect in huis kunt gebruiken. Je hebt geen speciaal rookkanaal of andere afvoer nodig, bio ethanol is namelijk vrijwel geurloos. De hangende bio ethanol haarden zijn makkelijk in gebruik. Je voorziet de brander van de vloeistof en steekt deze aan met een lange aansteker. Na 10-15 minuten heb je prachtige vlammen. Het vuur doven? Gebruik dan de meegeleverde vlammensluiter.

Lees meer

Items 1-16 of 16

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Hangende bio ethanol haarden: duurzame warmte en stijl

Hangende bio ethanol haarden voor binnen zijn de nieuwste trend in huisverwarming en interieurdesign. Deze moderne en elegante haarden bieden niet alleen efficiënte warmte, maar voegen ook een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan elke ruimte. Een aantal voordelen van hangende bio ethanol haarden zijn:

 

  1. Milieuvriendelijke verwarming: Bio-ethanol is een hernieuwbare brandstof die wordt gewonnen uit planten, wat betekent dat het geen schadelijke uitstoot of rook produceert. Met een hangende bio ethanol haard kun je genieten van de warmte zonder schuldgevoel over je ecologische impact.
  2. Geen rookkanaal nodig: Een van de grootste voordelen van een hangende bio ethanol haard is dat ze geen rookkanaal of andere speciale afvoer nodig hebben. Dit maakt de installatie eenvoudig en kostenefficiënt, zelfs in woningen zonder bestaande schoorsteen.
  3. Aanpasbare vlamhoogte: Met een hangende bio ethanol haard heb je volledige controle over de vlamintensiteit. Pas de vlam aan je voorkeuren aan. Of je nu op zoek bent naar gezellige sfeerverlichting of extra warmte op koude dagen. Hoe meer bio ethanol je in de brander doet, hoe hoger de vlammen.
  4. Ruimtebesparend design: Hangende bio ethanol haarden nemen geen vloerruimte in beslag, waardoor je waardevolle vierkante meters in je interieur kunt besparen. Ze dienen als prachtige kunstwerken aan de muur. Dus woon je in een apartement of heb je een kleinere woonkamer? Dan is dit type haard perfect als sfeerelement.
  5. Veiligheid voorop: Hangende bio ethanol haarden zijn uitgerust met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals lekdetectiesensoren en vlamdovers, om je gemoedsrust te garanderen.
  6. Stijlvolle variatie: Deze hangende haarden zijn beschikbaar in diverse ontwerpen en materialen, van strak en modern tot klassiek en rustiek. Er is een hangede bio ethanol haard die past bij elke interieurstijl.
  7. Eenvoudig onderhoud: In tegenstelling tot traditionele haarden is er geen rommelige as om op te ruimen, waardoor hangende bio ethanol haarden gemakkelijk te onderhouden zijn.

Verschillende merken bio ethanol hangende haarden

In onze collectie vind je van twee verschillende merken hangende bio methanol haarden: Enjoyfires en Le Feu. Enjoyfires is ons eigen merk, waardoor we deze goedkoper kunnen aanbieden.

 

Enjoyfires bio ethanol hanghaard

De Enjoyfires bio ethanol hangende haard - Roof is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een zwarte coating. Je bevestigd de hangende bio ethanol haard aan het plafond met de bijgeleverd bevestigingsmaterialen. Doordat de stang, waar de haard aan hangt, uit verschillende delen bestaat, kun je de hoogte dus zelf bepalen. De hangende bio ethanol haard is voorzien van een RVS brander. Je vult de brander met bio ethanol en steekt dit aan met een lange aansteker. Na 10-15 minuten heb je prachtige vlammen en geniet je van een gezellige en warme sfeer! Zodra het vuur gedoofd is, kun je het beste even 15-30 minuten wachten voordat je deze weer bijvult met bio ethanol. Wil je het vuur eerder doven? Dit kan met de bijgeleverde vlammensluiter.

 

Le Feu Sky bio ethanol hanghaard

De hangende bio ethanol haarden uit de collectie van Le Feu, zijn ook vervaardigd uit hoogwaardig staal. De hangende haarden kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Daarnaast kun je ook kiezen voor een RVS of rosekleurige brander. De hangende haarden worden geleverd in een standaard maat. Je kunt dus niet zelf de hoogte aanpassen zoals bij de Enjoyfires hangende haarden. Je kunt bij de Le Feu hangende haarden kiezen uit de hoogtes 50, 100, 120 of 140 cm. De werkwijze van deze bio ethanol hangende haard, is hetzelfde als bij de Enjoyfires bio ethanol hangende haard. 

 

De collectie van Le Feu bestaat niet alleen uit hangende haarden. Naast de hangende haard kun je ook kiezen voor een staande haard in verschillende hoogtes en met verschillende onderstellen en een wandhaard. Ook deze zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties en kun je kiezen uit een RVS of rosekleurige brander.

De verschillende bio ethanol haarden

In onze collectie hebben we verschillende bio ethanol haarden, zoals tafelhaarden, staande haarden en wandhaarden. En natuurlijk ook de hangende bio ethanol haarden die je op deze categoriepagina vindt. Kortom, er is keuze genoeg om je woning te verfraaien met een prachtige bio ethanol haard. 

 

Wil je graag persoonlijk advies over welke bio ethanol haard het beste in jouw woning past? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Je mag ook altijd langs komen in onze showroom in Dordrecht!