Gaslantaarns

Gaslantaarns

Een gaslantaarn heeft een sfeerverhogend effect in de tuin. Je kunt hem bijvoorbeeld ophangen of gewoon in een leuk hoekje of op een tafeltje wegzetten. In de gaslantaarn gaat een gascartouche. Hiermee brandt de gaslantaarn ongeveer 5 tot 6 uur.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Gaslantaarns van Cosi-fires

Een lantaarn is van oudsher een constructie van glas met hout, metaal of ander materiaal waardoor wind of regen minder vat hebben op de lichtbron. De gaslataarns van Cosi-fires bevatten een gasvlam die met name licht afgeeft en soms ook een klein beetje warmte. De gaslantaarns in ons assortiment maken gebruik van een prikcartouche gasvulling welke niet standaard worden meegeleverd. Deze vulling is vaak goed voor een aantal uur sfeerverlichting in de tuin. Je kunt bij de gaslantaarns een prikcartouche bijbestellen.

 

De Cosi Scoops kunnen door middel van hun hengsel ook opgehangen worden. Wil je een gaslantaarn voor een chique gelegenheid? Dan is de Cosidome High wat voor jou!

 

Van Cosifires vind je ook een aantal mooie Cosi-fires vuurtafels op gas in ons assortiment.

 

RVS lantaarns voor kaarsen

Wil je liever een lantaarn van RVS waar je een kaars of andere versiering in kunt plaatsen? Bekijk dan onze collectie RVS lantaarns.

 

Wacht a.u.b.