Schanskorf haarden

Schanskorf tuinhaarden Gardeco

Op zoek naar een mooie en stoere manier om je tuin gezelliger te maken? Kies dan voor een van onze schanskorf terrashaarden! Het zijn robuuste tuinhaarden welke je eventueel kunt integreren in de erfafscheiding. 

 

Het voordeel van onze schanskorf tuinhaarden is dat je zelf de kleur van de stenen kunt kiezen, een kachelpijp kunt toevoegen (met eventueel een regenkapje voor de schoorsteen) en we kunnen een gasunit meeleveren.

 

Wil je lekker barbecuen in de zomer met je nieuwe schanskorf gashaard? Je krijgt bij vrijwel alle tuinhaarden een gratis barbecuerooster. Laat de zomer maar beginnen! 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Stel je eigen schanskorf tuinhaard samen

Wil je een schanskorf tuinhaard welke helemaal naar je eigen wens is samengesteld? Dan kun je kiezen voor maatwerk. Je kunt bijvoorbeeld een tuinmuur koppelen met een schanskorf tuinhaard van Gardeco of misschien een los schanskorf element. Heb je specifieke maatwerk wensen? Mail ons dan je prijsaanvraag met tekening en/of duidelijk maatvoering omschrijving naar info@designtuinhaarden.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave mailen. Zijn er nog vragen die je liever via telefoon stelt? Ook dat kan, je kunt ons bereiken via 078 - 20 40 014

 

Beoordelingen van Designtuinhaarden.nl

Onze klanten beoordelen Designtuinhaarden.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van vele reviews!

 

 

Wacht a.u.b.