Schanskorf haarden

Schanskorf tuinhaarden Gardeco

Op zoek naar een mooie en stoere manier om je tuin gezelliger te maken? Kies dan voor een van onze schanskorf terrashaarden! Het zijn robuuste tuinhaarden welke je eventueel kunt integreren in de erfafscheiding. 

 

Het voordeel van onze schanskorf tuinhaarden is dat je zelf de kleur van de stenen kunt kiezen, een kachelpijp kunt toevoegen (met eventueel een regenkapje voor de schoorsteen) en we kunnen een gasunit meeleveren.

 

Wil je lekker barbecuen in de zomer met je nieuwe schanskorf gashaard? Je krijgt bij vrijwel alle tuinhaarden een gratis barbecuerooster. Laat de zomer maar beginnen! 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Stel je eigen schanskorf tuinhaard samen

Wil je een schanskorf tuinhaard welke helemaal naar je eigen wens is samengesteld? Dan kun je kiezen voor maatwerk. Je kunt bijvoorbeeld een tuinmuur koppelen met een schanskorf tuinhaard van Gardeco of misschien een los schanskorf element. Heb je specifieke maatwerk wensen? Mail ons dan je prijsaanvraag met tekening en/of duidelijk maatvoering omschrijving naar info@designtuinhaarden.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave mailen. Zijn er nog vragen die je liever via telefoon stelt? Ook dat kan, je kunt ons op werkdagen bereiken via 078 - 20 40 014

Gebruik je schanskorf tuinhaard ook als barbecue

Wil je met vrienden of familie in de zomer lekker barbecuen, maar in de winter alleen genieten van het knisperende vuur? Dan biedt de schanskorf tuinhaard de perfecte oplossing. We hebben diverse schanskorf tuinhaarden in ons assortiment waarbij je een barbecue rooster krijgt bijgeleverd. Bij de andere tuinhaarden kun je deze optioneel bij bestellen. Zo maak je in een handomdraai van je tuinhaard een barbecue. 

Zelf kiezen van de stenen van je tuinhaard

Bij al onze schanskorf tuinhaarden is het mogelijk om te kiezen uit diverse steensoorten, zoals Noors graniet, Basalt, Ardenner, Grauwacke, Yellow sun en Bruine basalt. Bij iedere schanskorf tuinhaard zie je afbeeldingen van de stenen. Wanneer je de schanskorf tuinhaard thuisbezorgd krijgt, moet je zeker zijn van de plek waar je hem neerzet in de tuin. Als je eenmaal de stenen in de schanskorf hebt geplaatst, is het niet meer mogelijk om deze te veranderen van plek. 

Wacht a.u.b.