Goedkope inbouwbrander kopen? Kies voor de nieuwe Sparkly Fire inbouwbrander

NIEUW: Designtuinhaarden.nl mag als eerste retailer de nieuwe goedkope inbouwbranders van Sparkly Fire aanbieden! De inbouwbranders van Sparkly Fire bevinden zich prijstechnisch in de goedkopere klasse, maar doet qua kwaliteit zeker niet onder voor de duurdere inbouwbranders van bekende A-merken zoals Enjoyfires, Happy Cocooning en Cosi-Fires. In dit artikel vertellen wij jou alles over deze sprankelende goedkope inbouwbrander.

Een goedkope vuurtafel maken? Kies voor de goedkope inbouwbrander

Ben je een handige doe-het-zelver en wil je graag een portemonnee-vriendelijke vuurtafel maken? Dan kan de goedkope inbouwbrander van Sparkly Fire zeker niet ontbreken! Dankzij deze goedkope inbouwbrander, welke te verkrijgen is in twee verschillende modellen, kun je eenvoudig geld besparen op je vuurtafel. De overige materialen van de vuurtafel, als je bijvoorbeeld een vuurtafel maakt van steigerhout, hoeven ook niet duur te zijn. Zo maak je al eenvoudig een complete vuurtafel voor minder dan €300!

LEESTIP: Maak voor je eigen veiligheid, en dat van anderen, nooit zelf een inbouwbrander.

De twee soorten goedkope inbouwbranders van Sparkly Fire

De Sparkly Fire goedkope inbouwbranders zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Zo is er een vierkante inbouwbrander verkrijgbaar van 40x40 centimeter voor maar €219,95 en kun je een ronde inbouwbrander aanschaffen met een diameter van 40 centimeter voor maar €239. De vierkante inbouwbranders van ca. 40x40 centimeter zijn momenteel het meest populair bij doe-het-zelvers. Met de ronde inbouwbrander kun je nu dus ook ronde vuurtafels maken! Want zeg nou zelf, een ronde vuurtafel is toch extra gezellig.

LEESTIP: Download hier het het e-book ‘Zo maak je een vuurtafel’

Maak je vuurtafel compleet

Maak je zelf gemaakte vuurtafel compleet met een bijpassende glazen ombouw en keramische stammetjes. Een glazen ombouw zorgt ervoor dat de vlam, ondanks een beetje wind, prachtig blijft branden. Daarnaast zorgt de glazen ombouw voor een veilige omgeving. Voor de vierkante goedkope Sparkly inbouwbrander kan de bijpassende vierkante glas ombouw van 45x45 centimeter worden besteld, welke verkrijgbaar is voor €89,95. Voor de ronde goedkope Sparkly inbouwbrander kun je de bijbehorende ronde Sparkly Fire glas ombouwset bestellen van Ø50 cm, welke verkrijgbaar is voor €109