Filters
Selectie verfijnen
Happy Cocooning Accessoires

Happy Cocooning accessoires en onderdelen

Happy Cocooning draagt mee aan een stuk terras beleving. Een Cocoon Table zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin. Maak je Happy Cocooning vuurtafel nu compleet met de bijhorende accessoires en onderdelen voor het ultieme "Cocoon" gevoel.

 

Weet je niet zeker welke Happy Cocooning accessoires of onderdelen je nodig hebt? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag hoe je jouw Happy Cocooning vuurtafel compleet kunt maken.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Happy Cocooning accessoires

Door accessoires toe te voegen aan jouw Happy Cocooning vuurtafel, maak je jouw vuurtafel beleving helemaal compleet! In de collectie van Happy Cocooning vind je verschillende accessoires waaronder bijzettafels, gasdrukregelaars, glasombouwen, beschermhoezen en grillplaten. Met één of meerdere van deze Happy Cocooning accessoires maak je jouw vuurtafel compleet en geniet je er extra van!

Happy Cocooning bijzettafel

Bij de meeste vuurtafels van Happy Cocooning past geen gasfles onder of in de tafel. Hiervoor heeft Happy Cocooning bijzettafels ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Voor elk soort vuurtafel is er dus een bijpassende bijzettafel. Naast dat je er de gasfles in kan opbergen, kun je hem ook gebruiken als tafeltje om drinken, eten of decoratie op te plaatsen.

Happy Cocooning beschermhoes

Als je zelf een vuurtafel maken met de inbouwbrander van Happy Cocooning of wil je een vuurtafel aanschaffen? Vergeet dan niet een beschermhoes aan te schaffen. Met deze beschermhoes bescherm je de vuurtafel en brander tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Door het gebruik van een beschermhoes, geniet jij dus langer van jouw vuurtafel.

Happy Cocooning grillplaat

Met de Happy Cocooning grillplaat maak je de heerlijkste gerechten. Je plaatst de grillplaat over de inbouwbrander heen. Daarna kun je lekker grillen op de grillplaat, gezellig met vrienden en familie. Ook als je geen plek hebt voor een barbecue in je tuin, is dit de perfecte oplossing. De grillplaat neemt namelijk geen ruimte in beslag omdat deze over de inbouwbrander wordt geplaatst. 

Happy Cocooning glasombouw

Ga jij zelf een vuurtafel maken met een inbouwbrander van Happy Cocooning? Of heb je een vuurtafel aangeschaft? Bekijk dan ook eens de glazen ombouwen. Met de glazen ombouw van Happy Cocooning, gebruik je jouw vuurtafel veilig en is het vuur beschermd tegen de wind. Daarnaast is de glazen ombouw ook handig als er kinderen of dieren in de buurt zijn. Zo kunnen zij zich niet branden aan het vuur.