Barbecues

Barbecues

Geniet in stijl deze zomer met een van de barbecues van designtuinhaarden.nl. De barbecues zijn verkrijgbaar in cortenstaal, zwart gecoat staal of kies voor een van de robuuste schanskorfhaarden.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Barbecue van cortenstaal, staal of een schanskorf barbecue

Wanneer de zomertijd weer aanbreekt is er niets lekkerder dan de hele dag buiten doorbrengen en met vrienden of familie genieten van een hapje en een drankje onder de fel brandende zon. Met een barbecue kun je gewoon lekker buiten het diner verzorgen. Wil je een barbecue die anders is dan standaard? Dan ben je bij Designtuinhaarden aan het goede adres!

 

Koop hier je stalen barbecue-tuinhaarden: 2 in 1

We leveren diverse barbecues van verschillende merken. Er zijn een aantal barebecues die niet alleen ingezet kunnen worden voor het bereiden van een lekker stuk vlees of vis, maar die je daarna ook lekker op kunt stoken om tot in de late uurtjes na te tafelen.

 

De Pinacate tuinhaard is er in twee uitvoeringen: Pinacate zwart staal en Pinacate corTenstaal. De populaire tuinhaard wordt veel ingezet als tuinhaard die pontificaal in de tuin gezet kan worden. Zet er gezellig een paar stoelen omheen en je hebt een lekker knusse zithoek. Optioneel kun je er nu ook een barbecuerooster bij bestellen om een lekker stukje vlees te grillen. Heb je wat minder plek in de tuin of ben je misschien zelfs maar met zijn tweeën? Dan is de tafelbarbecue een uitkomst! Of wat dacht je van de terrashaardtafel? Liever een verrijdbare barbecue zodat je met de buren kan delen? Dan is de Rocco tuinhaard het geschikte model!

 

Burni tuinhaarden zijn gemaakt van Cortenstaal of staal met zwarte coating. Het zijn echte robuuste tuinhaarden die een stukje beleving geven in de tuin. Net als met de Pinacate tuinhaarden kun je er een gezellig hoekje mee creëren. Ze zijn leverbaar in diverse modellen; smal, lang, breedt, met of zonder houtopslag en zelfs hangende haarden om aan de muur of onder een overkapping te bevestigen. De Burni Skip is een leuke haard die eruit ziet als barbecue. Ja kunt hier als chef makkelijk achter staan. Ook heeft Burni een vuurschaal in het assortiment waar je het rooster boven kunt plaatsen.

 

Schanskorf tuinhaard als barbecue

Ben je wat minder van de stalen tuinhaarden dan kun je ook kiezen voor een schanskorf tuinhaard. In schanskorf is het mogelijk om diverse tuinhaarden ook met barbecuerooster te leveren. Let er wel op dat je de haard direct plaatst op de plek waarvan je zeker weet dat hij lang zal blijven staan. Want als hij gevuld is met stenen kun je hem niet (zo makkelijk) meer verplaatsen.

Wacht a.u.b.