Tuinhaard of vuurschaal kopen?

Tuinhaard of vuurschaal?

Ben je op zoek naar een fraai warmte-element voor in de tuin, maar weet je nog niet waar je moet beginnen met zoeken? Wordt het een tuinhaard of is misschien een vuurschaal toch handiger voor in je tuin? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Waarom kiezen voor een tuinhaard in je tuin?

Een tuinhaard kan klein zijn, maar ook zo groot dat hij kan worden verwerkt in de erfafscheiding. Het fijne van een tuinhaard is dat hij vaak een vaste plaats in de tuin heeft. Door voor een tuinhaard te kiezen met een grote, brede opening, kan je vanuit veel hoeken het vlammenspel aanschouwen.

Een tuinhaard is een pronkstuk dat in de tuin staat. Een tuinhaard is vaak net wat duurder dan een vuurschaal, maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug. Zo zijn er tuinhaarden die een aslade hebben waardoor je hem eenvoudig kunt schoonmaken. Daarnaast zijn er ook tuinhaarden met een ingebouwde houtopslag, zodat je nooit te ver hoeft te lopen om het hout brandend te houden.

Bekijk alle tuinhaarden

Welke tuinhaard past bij jou?

Cortenstaal tuinhaard voor buitenEr zijn online veel verschillende tuinhaarden te vinden. Zo zijn er tuinhaarden op hout gestookt, maar ook tuinhaarden op gas. Daarnaast zijn er grote tuinhaarden, kleine tuinhaarden, tuinhaarden van cortenstaal, maar ook zwarte tuinhaarden of zelfs stenen tuinhaarden. Help! Welke tuinhaard past nu bij jou in je tuin?

Wil je relatief simpele cortenstaal of zwart stalen tuinhaard? Bekijk dan onze tuinhaarden van GardenMaxx! Deze tuinhaarden zijn van goede kwaliteit en zijn in veel verschillende modellen verkrijgbaar.

Liever een grote, robuuste tuinhaard? Bekijk dan onze schanskorf tuinhaarden eens. Bij de schanskorf tuinhaarden heb je ook keuze voor maatwerk. Zo kun je bij iedere tuinhaard zelf de kleur van de stenen kiezen en de tuinhaard uitbreiden met diverse accessoires, zoals een regenpijp of een bbq-rooster.

Leestip: Ontdek hier alle verschillende tuinhaarden/buitenhaarden

Waarom kiezen voor een vuurschaal in je tuin?

Vuurschaal tuin

Heb je een kleinere tuin? Dan kan een vuurschaal ook een perfecte uitkomst bieden als warmte-element! Een vuurschaal is lichter en eenvoudiger te plaatsen in de tuin. Daarnaast is een vuurschaal ook nog eens goedkoper dan een tuinhaard.

Vuurschalen zijn er vele maten en modellen. Je hebt kleine vuurschalen, welke perfect zijn voor een kleine en middelgrote tuin. En ook grote vuurschalen, welke perfect zijn als grote eye-catcher in een grote tuin of op een bedrijventerrein. Net zoals een tuinhaard kun je een vuurschaal ook uitbreiden met bbq-accessoires, zoals een grillring of grillrooster. Zo kun je de vuurschaal gebruiken om heerlijk op te grillen en 's avonds genieten van de gezelligheid van het vuur.

Een vuurschaal kun je ook op een sokkel plaatsen, waardoor het vlammenspel hoger komt te staan. Let er wel goed op dat alles stevig staat, zodat het niet kan omvallen.

Bekijk alle vuurschalen