Happy Cocooning vuurtafels: welke vuurtafel past bij jou?

Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning is inmiddels een gevestigde naam op de Nederlandse en Belgische markt als het gaat om de luxe vuurtafels en gashaarden. Dat is natuurlijk niet zo gek ook, want deze designer vuurtafels zijn een lust voor het oog en geven je een luxe sfeerbeleving in de tuin. Is je oog gevallen op dit merk en wil je ook graag een Happy Cocooning vuurtafel in de tuin? Ontdek de verschillende vuurtafels hieronder en ontdek welke bij jou past.

De verschillende Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning heeft verschillende modellen vuurtafels in haar collectie. Zo kun je kiezen voor een rustieke vuurtafel van hout of een designer vuurtafel van composiet. Afhankelijk van de hoogte van de vuurtafel, het model en het materiaal kun je wel of niet de gasfles in de vuurtafel opbergen. Indien de gasfles niet in de vuurtafel opgeborgen kan worden, is hiervoor een bijpassende gasbox beschikbaar.

De verschillende Happy Cocooning vuurtafels:

  • Happy Cocooning composiet vuurtafels: composiet is een prachtig materiaal waar je een vuurtafel van kunt maken. Zo is Happy Cocooning creatief aan de slag gegaan en hebben zij ronde, ovale, bolle en kegelvormige vuurtafels hiervan in de collectie. Daarnaast kun je kiezen uit tal van moderne kleuren, zoals beige, bruin, wit, zwart en groen. In de composieten vuurtafels is het niet mogelijk om de gasfles op te bergen. Hiervoor zijn gelukkig wel bijpassende gasboxen te verkrijgen!

Happy Cocooning composiet vuurtafel

  • Happy Cocooning aluminium vuurtafels: aluminium wint steeds meer terrein in de tuin. Sinds andere grote merken zoals Cosi-fires en Enjoyfires aluminium vuurtafels aan de collectie heeft toegevoegd, kon Happy Cocooning natuurlijk niet achterblijven. En een mooie verbetering ten opzicht van de composiet vuurtafels: in de aluminium vuurtafels van Happy Cocooning kun je wel de gasfles opbergen.
  • Happy Cocooning houten vuurtafels: voor iedereen die graag een natuurlijke of rustieke uitstraling in de tuin wil behouden zijn de teakhouten vuurtafels perfect. De teakhouten Happy Cocooning vuurtafels zijn verkrijgbaar in twee kleuren: de klassieke donkere teakhout kleur en mooi licht afgewerkte planken. Afhankelijk van de hoogte van de vuurtafel kan er wel of geen gasfles in.

Bekijk hier de Happy Cocooning vuurtafels

De accessoires van Happy Cocooning

Happy Cocooning is het enige merk waarbij je keramische stammetjes ontvangt bij de vuurtafels. De keramische stammetjes zijn sfeer verhogend. Ze creëren een kampvuurgevoel. De keramische stammetjes zijn hittebestendig en kun je – als ze zwart zijn door het vuur – eenvoudig afdoen met een vochtige doek.

Het enige wat je extra dient aan te schaffen bij een Happy Cocooning vuurtafel is de gasdrukregelaar. De Happy Cocooning gasdrukregelaar heeft een gaslekbeveiliging. Deze sluit de gastoevoer af wanneer er onverhoopt een gaatje in de gasslang is ontstaan.

Afhankelijk van het model van de vuurtafel kun je ook een bijpassende gasbox bestellen. De gasbox is net zoals de vuurtafel gemaakt van composiet of hout. Dankzij de platte deksel aan de bovenzijde kun je de gasbox gebruiken als handige bijzettafel!

Bekijk hier de Happy Cocooning accessoires

Geen ruimte voor een vuurtafel? Kies voor de nieuwe gaslantaarn

Heb je geen ruimte voor een vuurtafel  in de tuin of op je balkon, maar wil je wel genieten van de gezelligheid van een vuurtje? Dan is de nieuwe Happy Cocooning gaslantaarn wel wat voor jou! De gaslantaarn van Happy Cocooning is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en zwart.

Je kunt deze handige kleine gaslantaarn eenvoudig bedienen via de regelknop aan de voorzijde. De gaslantaarn brandt op een gascartouche, waarmee je ongeveer 6 uur kunt genieten van het gezellige vlammetje.

Happy Cocooning verkooppunten

Happy Cocooning kun je bij veel verkooppunten aanschaffen, zo ook bij Designtuinhaarden.nl en Tuin-online.nl. Wanneer je kiest voor een van onze shops als Happy Cocooning verkooppunt geniet je van meerdere voordelen.

Happy Cocooning verkooppunt: Designtuinhaarden.nl en Tuin-online.nl

Zo kun je bij het bestellen achteraf betalen, je bestelling verzekeren met Trusted Shops (de eerste €100 is gratis verzekerd) en heb je korting op de accessoires van Happy Cocooning! Daarnaast staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen over de vuurtafels.