Vuurtafel ombouwen naar aardgas? Zo doe je dat!

Vuurtafel ombouwen naar aardgas

Wil je ook heerlijk genieten van een gezellig vuurtje in de tuin of onder je overkapping, maar niet eens in de zoveel tijd de gasfles vervangen? Laat dan je vuurtafel ombouwen naar aardgas. Het laten ombouwen van een vuurtafel naar aardgas is niet bij iedere vuurtafel mogelijk. Wij vertellen je graag hier meer over en download de gratis handleiding hieronder.

!! BELANGRIJK !!

Let op dat je het ombouwen van de vuurtafel ten alle tijden laat doen door een erkend gasinstallateur. Wanneer je dit zelf doet kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. De gasslang of koppeling kan gaan lekken. Daarnaast kunnen de vlammen ook in de gasfles slaan. Kortom, reden genoeg om dit niet zelf te doen.

Welke vuurtafels kunnen worden omgebouwd naar aardgas?

In onze collectie vind je vuurtafels van Enjoyfires, Happy Cocooning en Cosi-fires. Niet alle vuurtafels kunnen worden omgebouwd. Voor de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders verkopen wij speciale ombouwsetten. Deze kunnen worden gebruikt voor de Enjoyfires vuurtafels en de Enjoyfires Roundi vuurtafel (deze heeft een ronde Sparkly Fire inbouwbrander). De Cosi-fires en Happy Cocooning vuurtafels kun je niet ombouwen naar aardgas.

Afhankelijk van de grootte van de inbouwbrander die in de vuurtafel zit, heb je een andere ombouwset nodig. De ombouwsetten naar aardgas vind je hier.

Download hieronder de handleiding

Voor het ombouwen van de Enjoyfires en Sparkly Fire inbouwbranders/vuurtafels hebben we een handleiding gemaakt. Deze kun je hieronder gratis downloaden. Nogmaals, ga hier niet zelf mee aan de slag, maar laat dit door een professional doen.

Download hier de handleiding