Kleine vuurtafel? Deze kleine vuurtafel is perfect voor jouw tuin!

Heb je een kleine tuin, een balkon of dakterras? Dan past hier natuurlijk perfect een kleine vuurtafel bij. Bij Designtuinhaarden.nl vind je een divers aanbod in vuurtafel van verschillende merken. Zo zijn er vuurtafels van Happy Cocooning te vinden, maar ook van Cosi-fires en Enjoyfires. Om de keuze van de beste kleine vuurtafel wat makkelijker te maken voor jou, hebben wij de kleinste vuurtafels uit ons assortiment op een rij gezet!

Enjoyfires kleine vuurtafel Roundi Ø90x50 cm

Kleine vuurtafel Enjoyfires RoundiDe eerste kleine vuurtafel die perfect past in een kleine tuin, op een balkon of dakterras is de Enjoyfires vuurtafel Roundi. Deze vuurtafel bestaat uit twee tafels, waarvan de tafel met de gasbrander een diameter heeft van 90 cm. De kleine tafel waarin de gasfles netjes wordt opgeborgen en welke kan fungeren als een bijzettafel heeft een diameter van 50 cm. De kleinere tafel kan deels onder de grotere tafel worden geschoven om ruimte te besparen.

De Enjoyfires vuurtafel Roundi is gemaakt van Acacia hardhout in combinatie met stevig aluminium. In het midden zit een ronde gasbrander van het merk Sparkly Fire.

Happy Cocooning kleine vuurtafel ‘Cocoon table’

Kleine vuurtafel: Cocoon table rondHappy Cocooning heeft verschillende kleine vuurtafels van composiet in haar collectie. Deze vuurtafels hebben een strak en modern design, en zijn veelal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een van de grote voordelen van composiet is dat dit materiaal goed bestand is tegen grote temperatuurverschillen. Daarnaast ziet het er prachtig uit en zorgt het voor veel sfeer buiten.

De Cocoon Table rond zwart is een ronde vuurtafel met de afmetingen 61 x 61 x 42 cm (lengte x breedte x hoogte). Doordat de vuurtafel van composiet en laag is, past er geen gasfles in de vuurtafel. Hierdoor moet je hem in een losse gasbox naast de vuurtafel zetten.

De Happy Cocooning vierkant klein zwart is een andere kleine vuurtafel van Happy Cocooning. Deze lijkt veel op het bovengenoemde model, maar dan heeft de vuurtafel een vierkante vorm. De afmetingen zijn 60 x 60 x 40 cm. Ook in deze vuurtafel past geen gasfles.

Bekijk hier alle Happy Cocooning vuurtafels

De kleine vuurtafel van Cosi-fires: Cosicube vuurtafel 70

Cosi-fires kan natuurlijk niet achterblijven wat betreft een kleine vuurtafel. Zo heeft Cosi-fires de Cosicube 70 in haar assortiment. Dit is een vuurtafel gemaakt van hout in combinatie met een RVS blad. Hierin zit een vierkante gasbrander. 

Kleine vuurtafel Cosicube 70

De Cosicube vuurtafel 70 is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grey-wash. In de vuurtafel past een gasfles. Dit bespaart weer de nodige ruimte!

De kleine vuurtafel Cosibrixx 60

Een andere kleine vuurtafel van Cosi-fires is de Cosibrixx. Deze aluminium vuurtafel is ook weer in twee verschillende varianten verkrijgbaar: in het antraciet en met betonlook.

De kleine vuurtafel: Cosi-fires Cosibrixx

De kleine Cosibrixx heeft een grootte van 60 x 60 x 61 cm. In deze vuurtafel is voldoende ruimte om een 5kg gasfles op te slaan, zodat deze niet naast de kleine vuurtafel geplaatst hoeft te worden. Dit bespaart weer de nodige ruimte. Daarnaast past deze vuurtafel perfect in een modern en industrieel interieur.

Ontdek de andere vuurtafels!

Naast de kleine vuurtafels die hierboven staan, zijn er natuurlijk veel meer vuurtafels te vinden! Bekijk onze de grote collectie vuurtafels en vind de vuurtafel die bij jouw tuin, balkon of dakterras past. Daarnaast kun je ook zelf een kleine vuurtafel bouwen door in een inbouwbrander te plaatsen in een bestaande tuintafel.

Bekijk hier alle vuurtafels