Vuurtafel in de tuin? Ontdek de mogelijkheden

Maak je tuin compleet met één van onze vuurtafels! Door het plaatsen van een vuurtafel in je tuin, kun je het hele jaar door buiten genieten. Een vuurtafel geeft een aangename warmte af en kan zelfs een ruimte verwarmen. Onze vuurtafels zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo is er dus voor iedereen een passende vuurtafel! Op deze pagina vertellen wij je meer over onze collectie vuurtafels, waar je het beste voor kunt kiezen en natuurlijk de voordelen van een vuurtafel.

Assortiment vuurtafels 

Wij bieden een groot assortiment aan vuurtafels. Daarom kan het soms lastig zijn een keuze te maken. Waar kun je het beste op letten?

  • Kleur/Model: het is natuurlijk belangrijk dat de vuurtafel past bij jouw smaak en tuin. Wij bieden verschillende kleuren en modellen aan, waardoor je goed kunt vergelijken en uiteindelijk een goede keuze kunt maken.
  • Vermogen: De vuurtafels die wij aanbieden hebben verschillende vermogens. Onze Enjoyfires Ambiance vuurtafel heeft bijvoorbeeld een kW van 16,5, de Cosiloft vuurtafel een kW van 9. De vuurtafel met een hoger kW geeft dus hogere vlammen. Maar beide vuurtafels zijn een verwarmingselement en geven dus genoeg warmte af.
  • Afmetingen: Je keuze hangt natuurlijk ook af van de grootte van je tuin. Heb je een kleine tuin? Dan past een kleine vuurtafel beter dan een grote vuurtafel. Bij een grote tuin heb je vaak meer ruimte dus past een grote vuurtafel beter in het geheel.

Gasfles of aardgas?

De meeste vuurtafels werken op gas. Bij honderden verkooppunten van Benegas Light in Nederland en België, kun je deze gasflessen aanschaffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De Enjoyfires vuurtafels kunnen ook worden aangesloten op aardgas. Je kunt de ombouwset voor aardgas bestellen op onze website. Dit is een goedkopere oplossing dan gasflessen, maar daarvoor dien je wel een gasaansluiting in de tuin te hebben. De vuurtafels van Happy Cocooning kunnen ook omgebouwd worden voor een aardgas aansluiting. Happy Cocooning zal dan zelf een gasinstallateur sturen. Hier zitten wel kosten aan verbonden.

Voordelen van een vuurtafel

Aan het hebben van een vuurtafel, zitten veel voordelen:

  • Een vuurtafel neem je snel en gemakkelijk in gebruik
  • Ook geschikt voor een kortere gebruiksduur
  • Genieten van een sfeervol vuur zonder roken en vonken
  • Ideale warmtebron voor in de tuin
  • Binnen no-time creëer je sfeer in de tuin

Bekijk hier onze collectie vuurtafels

 

 

Let op: gebruik je vuurtafel altijd wel veilig! Zorg o.a. voor een veilige afstand tot brandbare materialen, kinderen en dieren, zorg voor een correctie installatie en verplaats de vuurtafel niet als deze in gebruik is.