Vuurtafel ervaringen: hoor het van onze klanten

Vuurtafel ervaringen / vuurtafel reviews

De vuurtafel: een luxe terrasverwarmer die je de laatste jaren steeds vaker in de tuin ziet. Vuurtafels zijn er in vele soorten, maten, modellen én van verschillende merken. Maar hoe weet je nu voor welke vuurtafel je moet kiezen en of het wat voor jou is? Wij hopen je op deze pagina wat wijzer te maken! Je vindt hier alle handige informatie gebundeld en de ervaringen van onze klanten.

Een greep uit onze vuurtafel reviews

Kriek over de Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-teak 90x90x35 cm: "Zoals op foto’s is deze tafel een beauty onder onze terrasoverkapping. De onderdelen zijn zeer goed beschermend ingepakt geleverd . De haard geeft zeker voldoende warmte . En de bijgelichte stammetjes zijn een lust voor het oog. Top service van een topprodukt."

Fabien Jadoul over de Cosiloft 120 white/teak rechthoek: "Zeer prettige en correcte levering. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede beschrijving. Aantal keren gebruikt in de paar weken dat we hem hebben. Werkt echt heel goed en geeft warmte en sfeer."

WF Degger over de Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-zwart 90x90x35 cm: "Mooi afgewerkte design tafelhaard. Snel en onbeschadigd geleverd. Heerlijk voor in de (ook onze kleine) tuin."

Brenda over de Enjoyfires vuurtafel Ambiance wit-wit 90x90x35 cm: "Super goede service van dit bedrijf. De haard is persoonlijk gebracht door een medewerker ipv post nl. Er stond nog een onderdeel in het magazijn waardoor het niet mogelijk was om op de gekozen dag te leveren. Na een belletje dat het een cadeau was hebben ze er alles aan gedaan om de bestelling op de gekozen dag te leveren. Top!!"

Bekijk hier alle reviews van Designtuinhaarden.nl

Wat onze klant Ellen vindt van haar nieuwe vuurtafel!

Ellen heeft afgelopen jaar bij Designtuinhaarden.nl een Cosidesign Line vuurtafel gekocht van het merk Cosi-Fires. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar haar ervaring met een vuurtafel in de tuin en hebben haar daarom geïnterviewd.

De Cosidesign Line bij Ellen in de tuin

Waarom heb je gekozen voor deze vuurtafel? Ik was helemaal fan van het marmeren blad! Dat pastte erg goed in onze moderne tuin.

Hoe vaak gebruik je de vuurtafel in je tuin? 'S avonds in de zomer zitten we vaak gezellig met vrienden te genieten van een wijntje bij de vuurtafel. Maar nu in het najaar, gebruiken we de vuurtafel ook veel. Zeker als straks de gezellige, feestelijke dagen er weer aankomen. 

Heb je de vuurtafel staan onder een overkapping of staat hij elders in de tuin? De vuurtafel staat bij ons onder de overkapping. Zo kunnen we in het najaar er ook van genieten. 

Wat vind je van de warmte die de vuurtafel afgeeft? De vuurtafel geeft precies genoeg warmte af. En doordat hij onder de overkapping staat, blijft de warmte goed hangen. 

Hoe ben je op het idee gekomen om voor een vuurtafel te kiezen? We wilden graag meer tijd buiten besteden. Zonder vuurtafel ga je, zeker in het najaar, niet zo snel buiten zitten. 

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoe je omgeving reageert op je vuurtafel! De mensen in mijn omgeving zijn weg van de vuurtafel. Als we in de tuin zitten met vrienden, ontvangen we alleen maar complimenten over de vuurtafel.

Heb je ook nog een andere vuurtafel overwogen of sloeg de vlam direct over toen je dit model zag? Ik was gelijk helemaal weg van dit model. Het marmeren blad, strakke design. Het past erg goed in onze tuin.

Hoe was je ervaring met Designtuinhaarden.nl? Goed! De vuurtafel was op voorraad, waardoor ik hem de volgende dag al op een pallet thuisgeleverd kreeg.

Ontdek hoe de vuurtafels bij onze klanten in de tuin staan

Nadat je een vuurtafel bij ons hebt aangeschaft en hiervan een leuke sfeerfoto naar ons opstuurt, ontvang je van ons een heerlijke Tony Chocolonely chocoladereep. We willen deze mooie sfeerfoto's natuurlijk niet voor niets. We hopen dat we met echte sfeerfoto's van onze klanten jou een beter beeld van onze vuurtafels kunnen geven.

Vuurtafel review - de Enjoyfires Ambiance zwart-zwart vierkant bij onze klant in de tuin

Bekijk hier onze klantenfoto's van de vuurtafels

Heb je nog vragen over onze vuurtafels of wil je er eentje in het echt komen bekijken? Neem dan contact met ons op! Onze vuurtafel-experts van de klantenservice helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar al onze vuurtafels? Je vindt ze in onze grote vuurtafelcollectie.