Tafel met vuurschaal kopen? Ontdek het hier!

Een vuurschaal zorgt voor veel sfeer in de tuin. Afhankelijk van het gebruik van de vuurschaal en de vuurschaal zelf, kan het wenselijk zijn om deze wat hoger van de grond af te zetten. Zo zijn er zelfs speciale tafels waar je de vuurschaal op kunt zetten! Welke dat precies zijn en waar je rekening mee dient te houden vertellen we je graag hieronder.

Waarom een vuurschaal tafel zo handig is

Door een vuurschaal op een tafel te plaatsen, kun je eenvoudiger de vuurschaal gebruiken als barbecue. Maaltijden bereiden wordt een stuk gebruiksvriendelijker en je hoeft niet meer (zo ver) te bukken. Daarnaast brengt het plaatsen van een vuurschaal op een tafel andere voordelen met zich mee, zoals:

  • Houd het gazon netjes en voorkom brandplekken;
  • Je kunt de vuurschaal met een vuurschaal tafel ook op een houten vlonder plaatsen;
  • Vuurschaal tafels zijn er ook in multifunctionele varianten, zoals een houtopslag en tafel in één.

Tip: waar op te letten bij het aanschaffen van een vuurschaal tafel

Wanneer je een vuurschaal tafel gaat aanschaffen voor je vuurschaal, is het belangrijk om te letten op het materiaal van de tafel. Niet iedere tafel is namelijk geschikt. De onderkant van een vuurschaal kan ontzettend warm worden, waardoor het ten zeerste aan te raden is om te kiezen voor een hittebestendige materiaalsoort. Kies bijvoorbeeld voor staal, cortenstaal of beton. 

Let daarnaast op de hoogte van de tafel en hoe hoog jouw vuurschaal uiteindelijk komt te staan. Wil je de tafel gaan gebruiken als verhoging voor je vuurschaal-bbq? Kies dan voor een vuurschaal tafel van ten minste 50 à 60 cm.

De verschillende vuurschaal tafels uit onze collectie

In onze collectie hebben we verschillende multifunctionele tafels die voor vuurschalen zijn ontworpen. Deze vuurschaal tafels zijn gemaakt van 3mm dik staal, dat is voorzien van een zwarte coating. Beide vuurschaal tafels zijn voorzien van handige verstelbare pootjes en bieden voldoende ruimte voor het opslaan van houtblokken. Daarnaast zijn de vuurschaal tafels natuurlijk hittebestendig!

De Enjoyfires vuurschaal tafels zijn verkrijgbaar in twee modellen: Enjoyfires houtopslag low 50x50x50 cm (lengte x breedte x hoogte) en de Enjoyfires houtopslag high 50x50x80 cm.

Op de vuurschaal tafel passen de Enjoyfires vuurschalen met een diameter tot en met 70 cm. Aan de zijkant van de tafel kun je de Enjoyfires zijtafel bevestigen, zodat je meer ruimte hebt voor je barbecue gereedschap of een drankje. De tafels zijn ook leuk om te combineren met elkaar.

Shop de vuurschaal met tafel nu met korting!

vuurschaal tafel bbq setJe gaat toch niet te veel betalen? Shop de Enjoyfires vuurschaal met tafel(s) nu met korting. Je vind in onze collectie verschillende complete setten met kortingen tot wel €90.

Zo vind je in onze collectie de Enjoyfires vuurschaal 70 cm met barbecue-accessoires + de lage vuurschaal tafel (houtopslag). Ook zijn er diverse combinatie setten met de hoge vuurschaal tafel.

Bekijk hier de vuurschaal tafels & setten met korting