Wat is de beste lage vuurtafel?

Op zoek naar de beste lage vuurtafel voor bij je loungeset? Dan kom je er al gauw achter dat dit best een lastige opgave is. De meeste vuurtafels zijn namelijk minimaal 55 tot 50 centimeter hoog. Toch zijn er steeds vaker ook lagere vuurtafels verkrijgbaar. Hieronder hebben we er 3 voor je op een rijtje gezet. Lees verder om te zien wat de beste keus is.

Enjoyfires Ambiance

Nieuw in het assortiment van Designtuinhaarden.nl is de Enjoyfires Ambiance lage vuurtafel. Deze vuurtafel sluit helemaal aan bij de industriële trend van dit moment. De Ambiance vuurtafel is zowel in een rechthoekig model van 120x80x35 cm als een vierkant model van 90x90x35 cm te verkrijgen.

Hieronder zie je een aantal van de populairste kleurensamenstellingen van de Enjoyfires Ambiance vuurtafel. Welke staat mooi in jouw tuin?

Enjoyfires vuurtafel X-ultra low

Een lage vuurtafel is zeldzamer, omdat een gasfles dan niet direct onder de inbouwbrander is geplaatst. Een mooi voorbeeld is de Enjoy vuurtafel X-ultra low. De gasfles bevindt zich onder het zwarte deel van de tafel. Hierdoor is het witte gedeelte met de inbouwbrander slechts 35 centimeter hoog.


Cosiloft van Cosi-Fires

Een andere lage vuurtafel is de Cosiloft. Een stoere vuurtafel van hout en aluminium waarbij de gasfles ook naast de brander is gepositioneerd, waardoor deze 47 centimeter hoog is. De Cosiloft is er dit jaar in meerdere kleuren in zowel vierkant als rechthoekig.

Hieronder zie je een kleine greep uit ons assortiment van de Cosiloft vuurtafels. Je kunt ze ook allemaal bekijken in onze Cosi-Fires vuurtafel categorie.

Cosiglobe van Cosi-Fires

Helemaal nieuw dit jaar is de Cosiglobe! Een ronde vuurtafel met een bijzettafel waar de gasbrander in past. Met zijn ronde vormen is dit een bijzondere aanwinst voor in je tuin en past het perfect bij de Scandinavische stijl.