Gashaard buiten | Top 7 gashaarden en gaskachels voor buiten (2022 update)

Zie je jezelf al zitten in je tuin met een heerlijk drankje in je hand, de zon die langzaam ondergaat en een mooie gashaard of gaskachel die bij de loungeset staat. Laat je dromen werkelijkheid worden en bestel een mooie gashaard voor buiten! Om je wegwijs te maken in het grote aanbod van gashaarden en gaskachels, hebben wij een top 7 van gashaarden voor buiten voor jou samengesteld.

Bekijk hier alle gashaarden voor buiten

Gashaard voor buiten #1: Enjoyfires gashaard Ambiance

De meest populairste gashaard van dit moment is de Enjoyfires Ambiance. Met deze industriële gashaard kun je vele kanten op. Zo zijn er maar liefst 23 verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit een vierkante lage gashaard van 90x90x35 cm of een rechthoekige lage gashaard van 120x80x35 cm.

Als je weet welke maat je wil, kun je kiezen uit een zwart of wit stevig aluminium onderstel. Daarbovenop kun je kiezen voor een aluminium blad (wit, zwart, grijs, cementgrijs of legergroen) of een teakhouten blad. Hieronder zie je de 4 populairste Ambiance gashaarden van dit moment. Afhankelijk van de Ambiance gashaard die je kiest (vierkant of rechthoekig) zit er een andere gaskachel ingebouwd. In de vierkante Ambiance zit een vierkante gaskachel. In de rechthoekige Ambiance zit een rechthoekige gaskachel.

Shop hier de Enjoyfires gashaarden Ambiance aluminium

Gashaard voor buiten #2: Enjoyfires vuur-eettafel van teakhout en aluminium

Ben je opzoek naar een luxe eettafel voor in de tuin met een ingebouwde gashaard/gaskachel? Dan is de Enjoyfires vuur-eettafel wat voor jou! De Enjoyfires vuur-eettafel is een luxe teakhouten tafel met een aluminium onderstel. Aan de zijkant van de tafel bevindt zich de gashaard in de vorm van een vuurzuil. De vuurzuil is voorzien van verzonken wielen en kun je uit de tafel rijden en elders in de tuin neerzetten. Zo kun je bijvoorbeeld bij de loungetafel ook genieten van  het prachtige vlammenspel. 

Bekijk de vuur-eettafels van Enjoyfires

De vuur-eettafel met ingebouwde gashaard is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, variërend van een lengte van 180 cm tot en met 260 cm. Zo kun je met 4 tot 8 personen aan de vuurtafel zitten.

Shop hier de luxe vuur-eettafels van Enjoyfires

Gashaard voor buiten #3: Cosipure gashaard 100 en 120

Cosipure gashaard 120 white teak

Een van de nieuwere modellen van Cosi-fires is de Cosipure gashaard. Deze gashaard is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende modellen. Zo zijn er 5 vierkante gashaarden (Cosipure 100) verkrijgbaar en 5 rechthoekige gashaarden (Cosipure 120). Je kunt kiezen uit de volgende kleursamenstellingen: zwarte ombouw met een zwart blad, grijs blad of teakblad. Liever een witte vuurtafel? De witte ombouw kun je combineren met een grijs of teakhouten blad.

Bekijk hier alle Cosi(pure) vuurtafels

Gashaard voor buiten #4: Cosidesign Line 120

Cosidesign Line 120 marmer

De Cosidesign Line 120 met marmerlook blad is dé nieuwkomer van dit jaar en mag absoluut niet ontbreken in deze top 7. De Cosidesign Line heeft een tafelblad wat gemaakt is van keramiek. Door het kleurenspel lijkt het net een marmeren tafelblad! In het tafelblad zit een zwarte gashaard ingebouwd. Onder de tafel zit een aluminium gasbox, welke mooi in het frame van de vuurtafel is verwerkt.

Bij deze Cosifires vuurtafel ontvang je keramische stammetjes, lavastenen, een RVS afdekplaat en een 30mb regelaar met gasslang.

Shop hier de Cosidesign Line 120 met marmerlook blad

Gashaard voor buiten #5: Enjoyfires gashaard loungetafel teakhout

Enjoyfires gashaard loungetafel teakhout

Wil je een gashaard die staat voor luxe? Bekijk dan de Enjoyfires gashaard loungetafel teakhout! Deze teakhouten gashaard is verkrijgbaar in twee modellen: vierkant en rechthoekig. De gashaard is gemaakt van luxe teakhout in combinatie met een zwarte aluminium gasbox. Afhankelijk van het model dat je kiest, is de loungetafel voorzien van een vierkante of rechthoekige gashaard.

Shop hier de Enjoyfires gashaard loungetafel teakhout

Gashaard voor buiten #6: Cosi Vista 120

De nieuwe Cosi Vista 120 is een verrassende toevoeging van Cosi-Fires aan haar assortiment. In tegenstelling tot andere gashaarden voor buiten, gebruik je deze brede moderne gashaard niet als bijzettafel. De gashaard Cosi Vista zorgt voor net zoveel sfeer als andere gashaarden van Cosi. Dankzij de twee grote glazen wanden kun door de gashaard heen kijken en kun je de gashaard gebruiken als afscheiding tussen twee delen in de tuin, terwijl iedereen kan genieten van het sfeervolle vuur. De gasfles kun je bij de Cosi Vista handig opbergen in de brede voet.

Shop hier de Cosi Vista gashaard

Gashaard voor buiten #7: Happy Cocooning composiet

Happy Cocooning heeft een groot scala aan composieten gashaarden in haar assortiment. Bij deze gashaarden heb je de keuze uit diverse kleuren, zoals zwart, antraciet, taupe, wit en bruin. Bij deze gashaarden is het echter niet mogelijk om een gasfles in de haard op te bergen. Hier zijn wel bijpassende handige opbergtafeltjes voor te verkrijgen! Zo berg je de gashaard mooi op en heb je ook nog eens een handig bijzettafeltje. 

Shop hier de Happy Cocooning composieten gashaarden