De producten van Cosi in de spotlights!

cosi_design_line

Ben jij al bekend met de producten van Cosi? Hippe producten met uitgesproken designs die een waardevolle toevoeging zijn aan je tuin, balkon of dakterras. Alle Cosi producten zijn gemaakt om te genieten van de mooie momenten in het leven. Verleng het zomerseizoen met de behaaglijke warmte en sfeer die de Cosi producten  je zullen geven.  Op deze pagina zetten wij een aantal Cosi producten in de spotlight!

Cosipure 100

Een echte eyecatcher is de Cosipure 100 vuurtafel. Door de combinatie van wit met teak hout, staat deze vuurtafel waanzinnig in iedere tuin. Of je nu een natuurlijke tuin hebt of een strakke tuin.

De vuurtafel heeft een aluminium onderstel en een houten teakblad. Zoals bij veel houtsoorten, kun je het beste het Cosi teakhouten tafelblad 1 x per jaar schuren en voorzien van een geschikte olie. Zo blijft je vuurtafel mooi en geniet je er dus lang van! De Cosipure vuurtafel is ook verkrijgbaar in de kleur zwart/teak en met de afmetingen 120x80cm.

cosipure_100

Cosiscoop XL Taupe

coiscoop_gaslantaarn

Met deze Cosiscoop XL gaslantaarn van Cosi creëer je binnen no-time sfeer in je tuin, op je balkon of dakterras. Deze Cosi gaslantaarn is de grote broer van de Cosiscoop original en heeft een diameter van 20 cm. De Cosi gaslantaarn  werkt op een universele 190 gram prikcartouche. Bij deze Cosi gaslantaarn worden de kiezelsteentjes en het glas bijgeleverd.

De gaslantaarns van Cosi zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er dus altijd een passende optie voor in jouw tuin, op je balkon of op je dakterras. 

Cosiscoop Pillar

Steel de show met de Cosiscoop Pillar van Cosi! Deze grote gaslantaarn is verkrijgbaar in 2 varianten: warm teak en strak zwart.

Deze grote Cosi gaslantaarns werken op een gasfles in plaats van een gascartouche. Hierdoor branden de grotere gaslantaarns van Cosi vele malen langer dan de kleinere Cosi gaslantaarns. Met een gasfles van 5 kg, geniet je al gauw 70 uur van deze gaslantaarn. Ook gasflessen van 10 kg kunnen in deze Cosi gaslantaarn geplaatst worden.

Deze grotere gaslantaarns van Cosi zijn stand-alone producten die in elke tuin de show stelen!

cosiscoop_pillar

Dus ben je op zoek naar een passend warmteproduct om je buitenruimte mee aan te kleden? Shop dan de collectie van Cosi hier! Door de diversiteit aan producten vind je altijd de Cosi die bij je past.