Alles wat je moet weten over de Cosiloft vuurtafel van Cosi-Fires

Cosiloft vuurtafel black-teak

De Cosiloft vuurtafels van Cosi-Fires worden steeds populairder, en dat is niet zo raar ook! De vuurtafels passen perfect in de industriële en moderne tuintrend van dit moment. Cosi-Fires heeft inmiddels een groot aanbod in verschillende Cosifires vuurtafels. Kies je voor een stoer zwart stalen frame? Of ga je voor Bohemian wit? Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze!

Bekijk hier de Cosiloft vuurtafels

De verschillende soorten Cosiloft vuurtafels

Cosi-Fires heeft verschillende soorten vuurtafels die vallen in de Cosiloft-collectie, namelijk: 

 • Cosiloft 100: Dit is de vierkante Cosiloft vuurtafel met een stalen frame. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in teakhout, grijs en zwart. De afmetingen van dit type vuurtafel is: 100x100x47 cm. De Cosiloft 100 is uitgerust met een vierkante 9kW inbouwbrander.
 • Cosiloft 120: Dit is de rechthoekige Cosiloft vuurtafel. Hij is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en samenstellingen als de Cosiloft 100 vuurtafel. De afmetingen van de Cosiloft 120 zijn: 120x80x47 cm. De Cosiloft 120 is uitgerust met een rechthoekige 9kW inbouwbrander. 
 • Cosiloft 120 relax/dining: Heerlijk relaxen en natafelen? Dan is de Cosiloft 120 relax/dining de perfecte vuurtafel! Dit hogere model past perfect bij een hogere loungeset in de tuin. De afmetingen van deze vuurtafels zijn: 120x80x67 cm. Je kunt bij dit model kiezen voor een zwart of wit frame, in combinatie met een teakhouten of grijs tafelblad. De Cosiloft 120 relax/dining is met dezelfde inbouwbrander als de Cosiloft 120 uitgerust.
 • Cosiloft bartable: Voor feestjes en partijen moet je bij de Cosiloft bartable zijn! Dit hogere model heeft een blad van 100x100 cm en een hoogte van 105 cm. Fijn om met een paar barkrukken aan te zitten! De Cosiloft bartable is voorzien van een vierkante 9kW inbouwbrander. De Cosiloft bartables zijn verkrijgbaar in een wit en zwart frame, in combinatie met een teakhouten of grijs blad.

In alle Cosiloft vuurtafels kun je eenvoudig een gasfles opbergen. De hoogte en intensiteit van de vlammen kun je zelf regelen via de knop aan de zijkant/onderkant van de vuurtafel.

De populairste Cosiloft vuurtafels van dit moment

De Cosiloft vuurtafels zijn hartstikke populair, ook dit jaar weer! Hieronder zie je de vier best verkochte Cosiloft vuurtafels. Deze vuurtafels zijn te vinden onder de naam 'Cosiloft 120' of onder 'Cosiloft rechthoek'. We hebben in ons magazijn altijd een grote voorraad Cosiloft vuurtafels. Is de Cosiloft vuurtafel op voorraad en bestel je op een werkdag voor 16:00? Dan versturen wij hem dezelfde dag nog naar je toe!

Bekijk hier de Cosiloft vuurtafels

De voordelen van een Cosiloft vuurtafel

De Cosiloft vuurtafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door het aluminium frame is de Cosiloft vuurtafel licht van gewicht en dus makkelijk te plaatsen. Aluminium is ook zeer geschikt voor buiten gebruik en perfect voor een vuurtafel.

Door de ruime keuze aan tafelbladen, is er voor ieder wat wils. Heb je een moderne, strakke tuin? Dan staan de Cosiloft vuurtafels met aluminium tafelblad prachtig in je tuin of op je dakterras. Hou je van natuurlijke en levendige materialen? Dan is de Cosiloft vuurtafel met een teakhouten blad een goede keuze.  

De gasbox is onder de Cosiloft vuurtafel gemonteerd, waardoor de gasfles niet op valt en dus mooi weg gewerkt is. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor een losliggende gasslang en creëer je een extra veilige omgeving.

Extra accessoires bij de Cosiloft vuurtafel van Cosi-Fires

Je kunt de Cosiloft vuurtafel uitbreiden met een Cosi-Fires glasombouw en/of een Cosi-Fires beschermhoes.

 • De Cosiloft glasombouw bestaat uit vier glazen planten die bij elkaar worden gehouden door RVS koppelstukken. Dit houdt niet alleen de wind tegen, maar het beschermt ook dieren en kinderen tegen het vuur. En zeg nou zelf, daarnaast geeft het de Cosiloft vuurtafel ook nog eens een extra luxe uitstraling!
 • Je kunt de beschermhoes van de Cosiloft over de vuurtafel plaatsen om beschadigingen tegen te gaan. Bij een teakhouten blad moet je er wel rekening mee houden dat als er vocht onder de beschermhoes komt, dit het tafelblad kan aantasten. Wij raden dus aan een waterdicht zeil aan te schaffen die je over de Cosiloft vuurtafel kunt plaatsen.

Je kunt de vuurtafel ook zonder beschermhoes buiten plaatsen. Je kunt de inbouwbrander dan afdekken met de bijgeleverde afdekplaat.

Inbouwbrander_cosi

Hoe werkt de Cosiloft vuurtafel van Cosi-Fires?

Wanneer je de Cosiloft ontvangt, wordt deze is losse delen geleverd. In totaal bestaat de vuurtafel uit:

 • Gasbox
 • Keramische stammetjes
 • Lavasteentjes
 • Tafelblad
 • Frame
 • Inbouwbrander

Het tafelblad en het frame monteer je gemakkelijk aan elkaar door middel van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. De inbouwbrander kun je in het gat in het tafelblad van de Cosiloft plaatsen.

Wanneer de inbouwbrander op zijn plek zit, kun je de gasfles plaatsen in de gasbox onder de tafel. Op de gasfles sluit je vervolgens de inbouwbrander aan. Wanneer de inbouwbrander nog uit staat, kun je hierin de lavastenen en de keramische stammetjes plaatsen. Nu ben je klaar om te genieten van het prachtige warme en speelse vlammenspel!

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende maten en samenstellingen van de Cosiloft vuurtafel van Cosi-Fires? Klik op de rode button hieronder en bekijk ze allemaal! Naast de vuurtafels van Cosi hebben we nog meer merken in onze collectie. Bekijk hier alle vuurtafels.

Bekijk hier alle Cosiloft vuurtafels