Cosiscoop gaslantaarns: onze favorieten van 2021

Cosiscoop gaslantaarns

Heb je geen ruimte in je tuin om een grote vuurtafel neer te zetten, maar wil je wel genieten van een gezellig knus vlammenspel? Kies dan voor de Cosiscoop gaslantaarns van Cosi-fires! De Cosiscoop gaslantaarn is een kleinere gaslantaarn die je eenvoudig op een tafeltje of in de hoek kunt neerzetten. De Cosiscoop gaslantaarns zijn verkrijgbaar in vele modellen en maten, zodat er voor iedereen een perfecte Cosiscoop te vinden is. De Cosiscoop gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik. Door het plaatsen van een gascartouche in de gaslantaarn, geniet je 5 à 6 uur van een knus vuurtje. Op deze pagina vind je meer informatie over de Cosiscoop gaslantaarn en wat onze favorieten van dit jaar zijn.

Cosiscoop gaslantaarn Ø 18 x 30 cm

cosiscoop_terra

De meest bekende Cosiscoop is dit model! Deze Cosiscoop gaslantaarns zijn verkrijgbaar in een groot scala van kleuren, waaronder zwart, ivory, olijfgroen, terra en taupe.

Deze Cosiscoop gaslantaarns zijn perfect voor in je tuin, maar door het handige formaat kun je ze ook mee op vakantie nemen. Je neemt de Cosiscoop gaslantaarn aan de draaghendel overal makkelijk mee naar toe. Binnen een handomdraai creëer je sfeer en de gaslantaarn is daarnaast ook nog handig in gebruik.

De onderzijde van de Cosiscoop kun je losdraaien, zodat je hierin een gascartouche kunt plaatsen. Daarna draai je met de knop aan de voorkant het gas open. Door middel van een lange aansteker kun je de vlam ontsteken. Bij de Cosiscoop worden kleine steentjes meegeleverd, die je om de vlam kunt plaatsen. Dit geeft de Cosiscoop een prachtige uitstraling!

Bekijk hier de Cosiscoop gaslantaarn Terra

Cosiscoop gaslantaarn XL

De Cosiscoop gaslantaarn XL is het grote broertje van de Cosiscoop gaslantaarn Ø18x30 cm. De Cosiscoop gaslantaarn is een slag groter, namelijk Ø20x30,5 cm en heeft daarnaast geen draaghendel.

Door de Cosiscoop gaslantaarn XL in je tuin op een tafel of bar te plaatsen, creëer je direct sfeer. Zo geniet je nog meer van de avondjes buiten met familie en vrienden. De Cosiscoop gaslantaarn is verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe.

Bekijk hier de Cosiscoop gaslantaarn XL taupe

Cosiscoop gaslantaarn Bamboo

cosiscoop_bamboo

De Cosiscoop gaslantaarn Bamboo geeft een tropisch sfeertje aan je tuin door het gebruik van bamboe. Bamboe is een snel groeiende grassoort die vaker geoogst kan worden. Hierdoor is bamboe een ecologisch verantwoord product. De Cosiscoop gaslantaarn Bamboo is daarnaast, zoals de meeste Cosiscoop gaslantaarns, voorzien van een glasombouw. Dit glas biedt bescherming aan het vlammenspel.

Bekijk hier de Cosiscoop gaslantaarn Bamboo

Cosiscoop gaslantaarn basket

cosiscoop_basket_black

De naam zegt het al: de Cosiscoop gaslantaarn basket is voorzien van een ‘mandje’. Dit geeft de Cosiscoop gaslantaarn een stoere uitstraling. De Cosiscoop gaslantaarn basket is in meerdere kleuren verkrijgbaar waaronder zwart, olijfgroen en wit.

De Cosiscoop gaslantaarn basket is handig in gebruik: je draait de gascartouche in de onderkant van de gaslantaarn, opent de bedieningsknop en steekt de gaslantaarn aan met een lange aansteker. Binnen no-time creëer je dus gezelligheid en sfeer in je tuin! De Cosiscoop gaslantaarn basket is niet voorzien van een glasombouw.

Bekijk hier de Cosiscoop gaslantaarn basket

Speciaal voor Moederdag: Cosiscoop gaslantaarn pink LIMITED EDITION

Cosiscoop moederdag editie

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Verras je liefste moeder of geliefde met deze speciale editie van de Cosiscoop gaslantaarn. Cosi-fires heeft speciaal voor deze speciale dag de Cosiscoop gaslantaarn in de kleur pink uitgebracht! Deze limited edition gas lantaarn is maar beperkt in voorraad, dus wees er snel bij. 

Deze Cosiscoop is een prachtig cadeau om aan je moeder te geven. De Cosiscoop pink wordt geleverd in een bijpassende roze doos. Een prachtig cadeau om te geven toch?

Bekijk hier de Cosiscoop pink