Filters
Selectie verfijnen
Vuurschaal barbecues

Vuurschaal bbq (barbecue) kopen? Compleet met grillring en grillrooster!

Geniet deze zomer ook van een heerlijk stukje gebraden vlees op de barbecue met een vuurschaal bbq! In onze collectie vind je verschillende A-merken, zoals Enjoyfires, Höfats, Fancy Flames of bijvoorbeeld de vuurschaal bbq van Forno. Met een vuurschaal bbq geniet je niet alleen van een heerlijk stukje vlees of groenten, maar ook van een sfeervol vlammenspel. Je kunt namelijk de vuurschaal bbq ook gewoon als vuurschaal gebruiken.

 

Heb je vragen over een van de vuurschalen of de bbq-accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Vuurschaal barbecue; de sfeermaker in iedere de tuin

Met een vuurschaal in je tuin kun je op een eenvoudige en relatief goedkope manier genieten van een prachtig vlammenspel. Tover ’s avonds je vuurschaal om tot een barbecue met de vuurschaal-accessoires, zoals de grillring en grillrooster. Zo kun je eenvoudig met je familie, vrienden of partner genieten van de lekkerste bereidingen en ook beginnen met buiten koken!

 

Een vuurschaal bbq kun je eenvoudig zelf maken. Plaats de grillring of het grillrooster op de vuurschaal en je bent klaar om te beginnen.

Complete vuurschaal-set met grillring en grillrooster

Een deel van de vuurschalen in deze categorie kun je zelf uitbreiden met barbecue-accessoires; een ander deel shop je compleet met alle bijbehorende barbecue-accessoires. Zo zijn er de nieuwe Enjoyfires vuurschaal bbq-compleet setten. Deze worden geleverd met grillring, grillrooster en bijpassende deksel. Deze vuurschaal bbq-setten zijn verkrijgbaar in 5 groottes:

 

Heb je een kleine tuin? Kies dan voor een van de vuurschalen met een grootte tot 70 cm. In een grote tuin komen natuurlijk een van de grotere vuurschalen beter tot hun recht! Naast de complete bbq-setten van Enjoyfires, zijn er ook complete bbq-setten van Fancy Flames. Ontdek bijvoorbeeld de Fancy Flames vuurschaal MGO. Deze wordt geleverd met grillrooster, vonkenscherm en pook.

Kook met je vuurschaal op hoogte; kies voor de multifunctionele houtopslag

De ronde Enjoyfires vuurschaal-bbq setten (met een grootte van maximaal Ø70 cm) kunnen op de multifunctionele houtopslag worden geplaatst. Door de vuurschaal op de houtopslag te plaatsen, hoef je niet/minder ver te bukken om eten te bereiden of hout op het vuur te plaatsen.

 

Aan de zijkanten van de multifunctionele houtopslag kun je de Enjoyfires zijtafel bevestigen. De Enjoyfires zijtafel kun je ook tussen twee houtopslagen bevestigen, zodat je een tafeltje hebt. De Enjoyfires houtopslag is verkrijgbaar in twee hoogtes: Enjoyfires houtopslag Low 50 cm hoog en de Enjoyfires houtopslag High 80 cm hoog.

Forno bbq en buitenhaard in één

Met de Forno bbq en buitenhaard in één creëer je de heerlijkste creaties. Bij de Forno bbq buitenhaard ontvang je de bakplaat, grillhouder en grill. Op de bakplaat is meer dan voldoende ruimte om voor je gezin eten te bakken. De ronde Forno barbecue buitenhaard heeft wat weg van de bekende Ofyr barbecue. 

 

De rechthoekige Forno barbecue buitenhaard biedt veel ruimte voor het plaatsen van een snijplank, eten, kookgerei en zelfs het opslaan van hout onderin. Deze complete set is een prachtige eye-catcher voor in de tuin. Let op dat de Forno bbq en buitenhaard in één in het zwart wordt geleverd. De kenmerkende bruine sterke roestlaag wordt gevormd na enkele weken tot maanden in de buitenlucht te hebben gestaan. Je kunt dit proces versnellen door een combinatie van water en zout op de barbecue te spuiten.

Höfats: de multifunctionele vuurschaal bbq

Nieuw in de collectie van Designtuinhaarden.nl zijn de multifunctionele vuurschalen van Höfats. Deze vuurschalen zijn uit te breiden met diverse accessoires, zodat je de vuurschaal of vuurkorf ook kunt gebruiken als barbecue. Daarnaast kun je de Höfats Beer box vuurkorf en de Höfats Crate vuurkorf ook gebruiken als handig opbergkratje of zelfs als krukje. Bij de vuurschalen zijn verschillende BBQ accessoires te koop, zoals een grillrooster of plancha plaat. Deze kun je in de bundel, onderaan in het product, kopen met bundelkorting.

Veilig je vuurschaal barbecue gebruiken

Bij het gebruiken van de vuurschaal barbecue is natuurlijk enige voorzichtigheid belangrijk. Zorg in de eerste plaats dat je een goede stooklocatie hebt. Let hierbij op dat de ondergrond niet brandbaar is en dat er geen laaghangende takken boven de vuurschaal hangen. Gebruik daarnaast nooit lampenolie, spiritus of benzine om het vuur op te stoken. Gebruik hiervoor alleen aanmaakblokjes.

Bestel je vuurschaal bbq voordelig bij Designtuinhaarden.nl!

Een vuurschaal bbq bestel je voordelig en eenvoudig bij Designtuinhaarden.nl. Wil je de vuurschaal bbq eerst zien voordat je betaald? Kies dan voor achteraf betalen. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor aankoopbescherming via Trusted Shops. Hiermee bescherm je jouw aankoop tijdens de verzending.

Ontdek ook de andere barbecues

Naast de vuurschaal barbecues hebben we ook nog een grote collectie in andere barbecues. Wil je graag snel en gemakkelijk een stuk vlees braden in de tuin? Dan is een gasbarbecue wat voor jou! Liever de authentieke smaak behouden van een gebraden of gegrild stuk vlees? Neem dan een kijkje bij onze houtskoolbarbecues, waar je ook de populaire kamado barbecues vindt.