Bio ethanol haard voor buiten, welke haard is geschikt?

Bio ethanol haard buiten

Bio ethanol haarden zijn erg geliefd door hun schone verbranding, inzetbaarheid en door de vele vormen waarin ze verkrijgbaar zijn. Zo zijn er bio ethanol haarden met verzonken wielen, welke je eenvoudig van plaats kunt veranderen. Smalle bio ethanol haarden welke als zuil prachtig naast een entree staan of juist kleine bio ethanol haarden voor op tafel. Voor welke vorm je ook kiest, het is belangrijk om een bio ethanol op een juist manier te gebruiken wanneer je hem buiten wil zetten. Hoe? Dat leggen we je hier allemaal uit!

Bekijk de bio ethanol haarden voor buiten

Waar je op moet letten als je een bio ethanol haard buiten plaatst?

Bio ethanol haard buiten bij Designtuinhaarden.nlEigenlijk zijn alle bio ethanol haarden geschikt voor binnen en buiten, mits het weer dit toe laat.

Het is belangrijk dat het niet waait. Wanneer je een bio ethanol haard buiten hebt staan en het waait, kan de vlam overslaan in de brander zelf. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Daarnaast moet een bio ethanol haard, na buitengebruik, altijd weer binnen worden gezet. Het is belangrijk dat de bio ethanol haard niet nat wordt. Dus wanneer het regent of miezert kun je de bio ethanol haard niet buiten gebruiken.

De bio ethanol haarden kunnen eenvoudig van buiten naar binnen worden verplaatst. Ze zijn namelijk erg licht. Sommige bio ethanol haarden hebben zelfs verzonken wielen!

Gebruik je bio ethanol haard het hele jaar door

Wanneer je een bio ethanol haard voor buiten uitkiest, kies dan een model dat je ook mooi vind om in de winter binnen te plaatsen. Door het lichte gewicht kun je een bio ethanol haard namelijk makkelijk verplaatsen van buiten naar binnen.

Daarnaast is bio ethanol een schone brandstof, waardoor je de haard prima in huis kunt gebruiken. Er komt geen rook of roet vrij. Bij het binnengebruik dien je wel een raam open te zetten. Dit mag ook op een kier. Zo weet je zeker dat er voldoende frisse lucht naar binnen komt.

Onze favoriete bio ethanol haarden voor buiten

Bio ethanol haarden worden ieder jaar steeds populairder. Je ziet ze ook in steeds meer tv programma’s voorbij komen. Hieronder hebben wij onze 4 favoriete bio ethanol haarden voor buiten op een rij gezet voor jou. Welke past het beste in jouw tuin?

Bekijk hier al onze bio ethanol haarden