Barbecue keuzewijzer: goedkope of dure barbecue, van vuurschaal tot buitenkeuken

Met dit lekkere weer zitten we massaal in de tuin. Je kunt er haast niet omheen, maar ’s avonds zullen de buren hoogstwaarschijnlijk de barbecue weer aansteken. De heerlijke geuren van vers brood, gebarbecued vlees en bijpassende sausjes zullen om je oren vliegen. Wil je nu ook heerlijk kunnen barbecueën maar wil je ook je barbecue gebruiken voor andere doeleinden? Dan ben je bij Designtuinhaarden.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor jou een overzicht hieronder gemaakt met de verschillende mogelijkheden. Van goedkope barbecues tot dure barbecues, voor ieders wat wils! 

Maak van je tuinhaard een barbecue

Zie je jezelf al zitten, heerlijk met je gezinnetje 's avonds in de tuin met de tuinhaard aan. Het is wel fijn als je dan je tuinhaard eenvoudig kunt gebruiken als barbecue om er nog even wat vlees of groenten op te gooien. We hebben diverse barbecues in ons assortiment waarbij dat mogelijk is. Zo zijn er de robuuste schanskorf tuinhaarden. Bij de schanskorf tuinhaarden kun je zelf de steensoort kiezen en de tuinhaarden uitbreiden met diverse andere opties, zoals een kachelpijp of gasunit. De schanskorf tuinhaarden/barbecues beginnen vanaf €775.

Wil je graag een tuinhaard welke het hele jaar door warmte uitstraalt? Bekijk dan de cortenstalen tuinhaarden. De warme kleuren van cortenstaal passen in ieder seizoen en brengen je veel warmte en sfeer! De cortenstalen tuinhaarden/barbecues zijn verkrijgbaar in staande modellen of in hangende/wand modellen. Zo is er voor ieder hoekje van de tuin een bijpassende tuinhaard/barbecue te vinden. De cortenstalen barbecue tuinhaarden zijn verkrijgbaar vanaf €434,95.

Bekijk alle barbecue tuinhaarden

Forno cortenstalen barbecues/grillen

Met de nieuwe barbecues van Forno kun je zowel barbecueën als grillen op hetzelfde moment, hoe handig is dat! Deze nieuwe barbecues lijken veel op de barbecues het bekende merk Ofyr. Forno barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, vierkant of rechthoekig.

De cortenstalen Forno barbecues/grillen bestaan uit een onderstel, vuurschaal, bakplaat, grilhouder en grill. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €1189,95.

Bekijk alle cortenstalen Forno barbecues/grillen

Gebruik een vuurschaal als goedkope barbecue

Wil je lekker aan het einde van de middag beginnen met barbecueën en in de late uurtjes genieten van het knisperende vuur? Kies dan voor een vuurschaal met een bijpassende grillring/grillrooster! Je kunt eenvoudig de grillring op de ronde vuurschaal plaatsen waardoor je vrijwel direct kunt starten met het grillen, bakken en braden van je eten. De vuurschalen zijn al verkrijgbaar vanaf €79. Een bijpassende grillring koop je vanaf €57,95 en een bijpassend grillrooster koop je vanaf €35,95!

Bekijk alle vuurschalen met bijpassende grillringen/grillroosters

Maak zelf een complete buitenkeuken met OneQ

Wil je het grootst aanpakken in de tuin en een complete buitenkeuken bouwen? Ook dat is mogelijk! Met het modulaire kooksysteem van OneQ heb je onbeperkte mogelijkheden. Zo kun je de onderstellen van OneQ gebruiken als basis en deze verder uitbreiden met de houtskoolbarbecue of gasbarbecue. Daarnaast kun je ook de houtskoolbarbecue en gasbarbecue in een bestaande tafel bouwen.

Maak je eigen buitenkeuken met OneQ

Bekijk de OneQ modulaire buitenkeuken onderdelen