7x de best verkochte grote vuurschalen van 2021!

Grote vuurschalen shop je bij Designtuinhaarden.nl!

Grote vuurschalen zijn ook in 2021 weer razend populair. Deze fijne terrasverwarmers zijn relatief goedkoop om aan te schaffen, kun je uitbreiden met handige barbecue accessoires én zijn er in verschillende maten en modellen. Voor de moderne tuin is er een perfecte grote vuurschaal te vinden, net zoals voor de klassieke tuin of de industriële tuin. Weet je nog niet naar welke grote vuurschaal jouw voorkeur uitgaat? Bekijk de top 7 hieronder van de best verkochte grote vuurschalen van dit jaar!

Bekijk de grote vuurschalen

1. Enjoyfires grote vuurschaal Ø100 cm

Grote vuurschaal Enjoyfires Ø100 cmDe grote vuurschaal van Enjoyfires is een nieuwkomer in het assortiment van 2021. Deze vuurschaal wint direct veel terrein als het gaat om populariteit. De grote vuurschaal met een doorsnede van 100 cm heeft namelijk een simpel, maar functioneel en gedetailleerd design.

De 5 kenmerkende Enjoyfires sterren aan de voorkant zijn uit gestanst, waardoor het lichtspel van het vuur ook te zien is. De grote vuurschaal weegt dankzij het gebruik van kwaliteitsmaterialen 29 kilo en is uitgevoerd in 3 mm dik zwart gecoat staal! Je kunt hem relatief eenvoudig verplaatsen door de handvaten aan de zijkant.

De Enjoyfires vuurschaal Ø100 cm is ook nog in 4 andere kleinere formaten te verkrijgen: Ø50 cm, Ø60 cm, Ø70 cm en Ø80 cm.

2. Enjoyfires grote vuurschaal complete set Ø100 cm

Grote vuurschaal met accessoiresOp de tweede plek in deze lijst staat de complete barbecue-set van de Enjoyfires grote vuurschaal Ø100 cm. Naast de stevige grote vuurschaal van #1 ontvang je 3 andere accessoires bij deze set:

  • Een dikke grill ring
  • RVS grill rooster
  • Bijpassende zwarte stalen deksel

Wanneer je heerlijke maaltijden wilt bereiden op de grote vuurschaal, dien je als eerste de grill ring op de vuurschaal te plaatsen. In het midden van de grill ring kun je het grill rooster plaatsen.

Ook de complete barbecue set is in verschillende groottes verkrijgbaar. Naast de grootste Enjoyfires vuurschaal complete set van Ø100 cm zijn er ook 4 kleinere formaten te verkrijgen: complete set Ø50 cm, complete set Ø60 cm, complete set Ø70 cm en complete set Ø80 cm.

Höfats Ellipse vuurschaal

Grote vuurschaal Höfats EllipseDe Höfats Ellipse is een van onze persoonlijke favorieten. Deze grote vuurschaal heeft een modern en elegant design, waardoor het net op een kunststuk lijkt!

De schaal en voet van deze grote vuurschaal zijn twee losse delen, waardoor je de vuurschaal ook deels kunt draaien. Staat er bijvoorbeeld een sterkere wind van één kant? Leg de schaal dan een beetje schuin op de voet, zodat de wind wordt tegengehouden.

Wanneer je klaar bent en het vuur wil doven, til je de schaal op en laat je het brandende hout in de voet glijden. Draai vervolgens de schaal op zijn kop en het vuur wordt gedoofd.

Höfats Triple 90 of 120 vuurschaal

De Höfats Triple vuurschaal is als grote vuurschaal in twee verschillende groottes te verkrijgen: Triple 90 cm en Triple 120 cm.

De Triple vuurschaal bestaat uit 3 losse gelijke onderdelen, welke je eenvoudig een elkaar kunt bevestigen. Doordat je de Höfats Triple vuurschaal eenvoudig kunt demonteren kun je hem ook eenvoudig meenemen naar het strand.

Grote vuurschaal Triple 120

De grote Höfats Triple vuurschaal is uit te breiden met diverse accessoires, zoals een in hoogte verstelbaar grill rooster of een plancha grill plaat die je ook als bijzettafeltje kunt gebruiken. zo geniet je van een gezellig vuurtje én kun je jezelf omdopen tot master barbecuechef.

Grote Forno vuurschaal 100, 120, 150 of 200 cm

Grote cortenstaal vuurschaal rond FornoWe mogen deze Forno vuurschaal toch haast wel een populaire klassieker noemen! De Forno vuurschaal is al vele jaren verkrijgbaar, maar nog steeds erg geliefd. Het simpele en slanke design, het gebruik van kwaliteits cortenstaal en de stevige voet zorgen ervoor dat hij al in vele tuinen staat.

Deze ronde grote vuurschaal is verkrijgbaar in verschillende groottes: Ø100 cm, Ø120 cm, Ø150 cm en Ø200 cm.

Wanneer de vuurschaal wordt geleverd is hij nog niet voorzien van de kenmerkende roestbruine kleur. Na ongeveer 4 tot 6 maanden wordt deze roestlaag gevormd doordat de grote vuurschaal wordt blootgesteld aan de verschillende elementen.

Forno vuurschaal groot Bocca

Grote vuurschaal boccaVeilig een vuurtje stoken? Dat doe je natuurlijk in de grote vuurschaal Forno Bocca. De Forno Bocca heeft de vorm van een grote kom, waardoor er veel ruimte is voor hout en het stoken van een groot kampvuur. De kom staat op een stevige cortenstaal voet.

De Forno Bocca is een robuuste en stevige grote vuurschaal die verkrijgbaar is in twee formaten: Ø100 cm en Ø120 cm. De Ø100 cm grote vuurschaal heeft al een gewicht van 51 kg. Zijn grote broertje weegt nog iets meer, namelijk 74 kg.

Tip: Wanneer je gaat stoken in de Forno Bocca, of in een van de andere vuurschalen, stook dan altijd met hout dat goed gedroogd is. Wanneer je stookt met nat hout, zal dit voor meer rookontwikkeling zorgen.

Forno vuurschaal Borc

Grote vuurschaal Forno BorcDe grote vuurschaal Forno Borc bestaat uit twee delen: een grote vuurschaal en een stevig onderstel. Je kunt de grote vuurschaal zonder onderstel gebruiken, maar met het onderstel staat hij een stuk steviger en natuurlijk wat hoger van de grond. Zo kun je vanuit iedere hoek het vlammenspel goed bekijken!

De Forno vuurschaal Borc is verkrijgbaar in twee afmetingen: Ø90 cm met een bijpassend onderstel van Ø70x19 cm en Ø115 cm met een bijpassend onderstel van Ø85x19 cm.

De grote Forno cortenstaal vuurschaal voor buiten is een eye-catcher in de tuin! Zeker wanneer het unieke roestpatroon is gevormd op de vuurschaal zal hij perfect passen bij het groen uit de tuin.

Ontdek ook de grote vuurkorven en vuurballen

Vuurschalen, vuurballen en vuurkorven koop je bij Designtuinhaarden.nl

Naast grote vuurschalen verkopen we ook diverse kleine vuurschalen, maar ook vuurkorven en cortenstaal vuurballen. Zo is er voor iedere tuin een bijpassende terrasverwarmer te vinden! Benieuwd naar de complete collectie?

Bekijk hier alle vuurschalen, vuurkorven en vuurballen