Vuurtafels voor restaurants en andere horeca gelegenheden

Nu de herfst weer is begonnen, is het ook fijn om gasten op de koudere dagen te kunnen ontvangen op het terras van bijvoorbeeld je restaurant. Met een vuurelement, vuurtafel of vuurzuil kun je buiten prima vertoeven en kun je ook je gasten in de herfst en winter nog prima buiten verwelkomen. 

Niet alleen voor de particuliere markt worden vuurelementen steeds aantrekkelijker in de tuin. Je ziet ze ook steeds vaker bij restaurants op het terras of naast de entree van een hotel. Het voordeel van een vuurtafel of vuurzuil is dat zij grotendeels op gas branden. Hierdoor hoef geen hout te dragen naar het vuur om uren te genieten van de warmte.

Een vuurtafel of vuurzuil is naast de gezelligheid die het meebrengt ook functioneel. Het is voor je gasten op frisse dagen heerlijk om bij de warmte van het vuur te zitten. Een dekentje en een grote mok warme chocolade melk erbij en ze kunnen nog uren buiten blijven zitten!

Maak je terras en het aanzien van je restaurant of hotel compleet

Om lang te kunnen genieten van je vuurtafel of vuurzuil is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Wanneer de vuurtafels of vuurzuilen niet worden gebruikt is het aan te raden om een beschermhoes te gebruiken.

Bij de vuurtafels en vuurzuilen worden standaard lavastenen geleverd. Om het beeld compleet te maken kan je ook nog keramische stammetjes in het vuur plaatsen. Hierdoor lijkt het net alsof het hout aan het branden is. Daarnaast is het ook aan te raden om een glasombouw bij te bestellen. Een glasombouw zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar het zorgt er ook voor dat er minder wind rondom de vlam is en de vlam mooi blijft branden. Hieronder zie je welke accessoires je bijvoorbeeld bij een vuurtafel bij kunt bestellen. 

Berg de gasfles altijd veilig op

De vuurtafels en vuurzuilen van Designtuinhaarden beschikken vrijwel allemaal over een handige opbergruimte voor een gasfles van 5 kilo. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je gasten struikelen over de gasfles of gasslang en zullen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Let erop dat dit bij sommige van de Cosi-Fires vuurtafels, zoals de Cosiglobe, dit niet het geval is. Bij o.a. deze vuurtafel is een bijzettafel aan te raden waarin er ruimte is voor een gasfles. Deze bijzettafel wordt tegen de vuurtafel aangeschoven en zorgt ervoor dat je de gasfles niet ziet. Daarnaast hebben je gasten direct wat meer ruimte om hun glazen of versnaperingen neer te zetten! Een win-win situatie.

De vuurtafel of vuurzuil voor de zaak bestel je bij Designtuinhaarden

Designtuinhaarden heeft een ruime collectie vuurtafels en vuurzuilen van diverse bekende merken, waaronder Enjoyfires, Happy Cocooning en Cosi-Fires. Al deze vuurtafels zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften. De vuurtafels zijn in verschillende materialen en modellen te verkrijgen. Zo zijn er sfeervolle steigerhouten vuurtafels welke van zichzelf al veel warmte uitstralen. Daarnaast hebben we ook een nieuwe collectie met aluminium vuurtafels, zeer geschikt voor restaurants met een industriële uitstraling. Opzoek naar een robuuste vuurtafel? Bekijk dan eens onze betonlook vuurtafels. 

Maak zelf een vuurtafel met een inbouwbrander 

Een vuurtafel of vuurzuil maken welke helemaal is afgestemd op de inrichting van het restaurant en/of het terras? Gebruik dan een van onze gecertificeerde inbouwbranders. Hieronder zie je hoe een restaurant in Bergen op Zoom dat heeft aangepakt. Zij hebben hiervoor de Enjoyfires inbouwbrander 42x42x14 cm gebruikt inclusief de Enjoyfires glazen ombouw van 50x50x17 cm.

Ontvang korting bij een grotere bestelhoeveelheid

Wanneer je een vuurtafel in je winkelmandje hebt geplaatst, zie je direct hoeveel van het totale bedrag wordt besteed aan btw. Daarnaast kan je in de check-out aangeven dat het om een zakelijke bestelling gaat en hier tevens je bedrijfsnaam en btw-nummer opgeven.  

Wil je graag een grote hoeveelheid aanschaffen van een bepaald product? Vanaf 5 stuks kunnen we je een korting aanbieden. Wil je hier meer over weten? Bel ons op 078 – 699 0172 of stuur ons een mail, we helpen je graag verder!