Vuurschaal op tafel kopen? Stel je set zelf samen!

Een vuurschaal is een handige en fijne toevoeging aan de tuin. Een vuurschaal neemt weinig ruimte in, past in vrijwel iedere tuin en kun je ook gebruiken als barbecue. Om het gemak met een vuurschaal verder te vergroten kun je een vuurschaal ook met bijpassende tafel kopen. Door een vuurtafel op een tafel te plaatsen, hoef je niet meer te bukken en heb je meer ruimte voor versnaperingen of drankjes. Benieuwd naar de andere voordelen en de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Wat is een vuurschaal tafel?

Er zijn verschillende soorten vuurschaal tafels te verkrijgen. Zo zijn er vuurschalen die in een tafel zijn verwerkt en er zijn speciaal ontworpen tafels waarop je een vuurschaal kunt plaatsen. Nieuw in de collectie van Enjoyfires is de speciaal ontworpen multifunctionele tafel waarop je een vuurschaal kunt plaatsen.

Deze multifunctionele tafel voor vuurschalen is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 50 cm hoog en 80 cm hoog. Aan de  vuurschaal tafel kun je de zijtafel bevestigen. Het is ook mogelijk om de zijtafel tussen twee multifunctionele tafels te plaatsen.

Enjoyfires vuurschaal met tafel en zijtafel

Je kunt de zijtafel aan beide zijden van de multifunctionele vuurschaal tafel monteren. Wanneer je een kleinere vuurschaal op de tafel plaatst, heb je voldoende ruimte over op de zijtafels om barbecue gereedschap te plaatsen, kruiden of wat anders.

Shop hier de vuurschalen en tafels

Gebruik de multifunctionele vuurschaal tafel ook als haardopslag

De zwarte multifunctionele tafel van Enjoyfires kun je ook gebruiken als houtopslag, zoals je ziet op de foto hierboven. In het midden van de vuurschaaltafel is namelijk meer dan voldoende ruimte om grotere haardblokken op te slaan. Het opslaan van de haardblokken geeft ook een sfeervolle uitstraling aan het geheel.

Welke vuurschalen passen op de multifunctionele tafel?

De ronde Enjoyfires vuurschalen met een diameter t/m 70 cm passen op de zwarte, stalen vuurschaal tafel. Bij grotere vuurschalen is het niet mogelijk, omdat de diameter van de voet van de vuurschaal te groot is.

Tip: combineer de Enjoyfires vuurschaal setten met de multifunctionele vuurschaal tafel. De vuurschaal setten worden geleverd inclusief grillring, grillrooster én deksel. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle barbecue op je vuurschaal!

Barbecue vuurschaal-tips

Ben je klaar om te barbecueën op je splinternieuwe vuurschaal? Dan hebben we een paar leuke tips voor je!

Rooster gezellig met de kids marshmallows boven een vuurschaal. Je kunt de geroosterde marshmallows bovenop een brownie leggen, in je koffie of warme chocolademelk doen of er Amerikaanse S’mores van maken. Andere etenswaren die lekker zijn op een barbebcue-vuurschaal zijn: stokbrood, een maiskolf, kleine worstjes of pof een aardappel!